Gunaaydinnn❤❤ ay bende azalmada yokBanada 2 gundur azaldi gibi geliyor ama...bilemedim..
Yinede hareketsiz degilde...asiri hareketliydi azaldi...buyudu galiba baya2 aylik dogurcaz
Gunaaydinnn❤❤❤ yaa gunun belli mi olduuu hadi gozuj aydin hayirlisiyla gelsin bebisinn ❤❤Benim kesi yerim tam göbek ve ozel bolge cizgisinde hic belli olmuyor ben hastanede 3 gun kaliniyordu 3. Gun cikmistim 2. Gun dr gelmisti banti cikardi ciktigimda da banyo yapabilirsin demisti bana 14une gün verdi
ilk dogumum normal olmustu.12 saat sanci cektim dogum oldu .sonrsainda esim hep taklidimi yapti gozlerin kocaman yerinde cikacak gibiydi hehehehhe falan yapip guluyordu.cok uzulmustum .3 yil sonra kum doktu beyfendi ama nasil bagiryor karsisinda gectim .nasilmis dalga geciyordun. ben 3 200 gr bebek cilardim oyle bagirdim sen bir kum bile dokemedin bagiryorsun demistim..:))))icim ne sogumustuuuUzatmaya gerek yok canim napim insanlar kendilerinin canı varmiş gobi davraniyorlar
Tr yaptiriyorlarmi ayakta canim doktor soylerdi oyle birsey yapiyor olsa ben burda yapacaklarini sanmiyorumAhh canım bilgin için allah razı olsun. Ben bide hastanede kafayı yerim diye düşünüyorum aynı yerde sürekli kalamıyorum sıkılıp bunalıyorum rahat hissedemiyorum. Sanırım gaz çıkartınca başka soru yoksa taburcu ediyorlarmış doğrumu acaba
Canım bir ablam Amerika’da iki Doğum yaptı ayakta yapmış. Üçüncü çocuğu Türkiye’de yaptı lanet olsun dedi çok kötü bir durum dedi. Ayakta yapmak daha kolaymış. Ki bide hep 4500 gr üstü Doğum yaptı. Hatta Türkiye’de Olan klasik Doğumda çocuğun omuzu çıkmıştı. Dert etme yani banada ayakta daha mantıklı geliyor
Gercekten içler acisi merhamet yok dimiilk dogumum normal olmustu.12 saat sanci cektim dogum oldu .sonrsainda esim hep taklidimi yapti gozlerin kocaman yerinde cikacak gibiydi hehehehhe falan yapip guluyordu.cok uzulmustum .3 yil sonra kum doktu beyfendi ama nasil bagiryor karsisinda gectim .nasilmis dalga geciyordun. ben 3 200 gr bebek cilardim oyle bagirdim sen bir kum bile dokemedin bagiryorsun demistim..:))))icim ne sogumustuuu
Tr yaptiriyorlarmi ayakta canim doktor soylerdi oyle birsey yapiyor olsa ben burda yapacaklarini sanmiyorum
Yok cnm.doktorum normal dogumdan yana. Gerekirse sorum yoksa 42ye kadar bekleriz diyo. Bebegim de iri gözükmüyor zaten 3600 du çarşamba gunu. Ama ptesi randevum var 40+3 oluyoruz. Max 41e kdr beklemek istiyorum gelmezse suni sancıYok valla belirtide yokbana ayin 27sinde 4100 olabilir dediler diye endiseleniyorum, dedikleri gibiyse kaldikca buyuyecek:| Seni ne zamana kadar bekletecekler peki suni sancimi verecekler gelmezse yoksa sezaryen mi konustunuz?
erkeklerin merhameti ensededir der hep anneannem dogru .Gercekten içler acisi merhamet yok dimi
İnsan korkar gozler yerinden cikacak kadar bagiriyorsa bu kadin cani burnuna kadar gelmiş demekki tam
Merhametsizmiş
Burda yoktur cnm denek olmim ilk bende denemesinlerValla canım Türkiye’de yapılıyormu bilmiyorum ama yabancı sitelerde çok fazla var ayakta Doğum.
Aynen canim aksam yataga geciyorum bikac esya var mutfaga gidecek meyve tabagi vs elime aldim birak ben getiririm dedi bazende cay tepsisi falan oluyor ben goturecegim birak der dedim getirecekmisin her seferinde evet diyor sabah geliyorum salona ayni biraktigim yerdeerkeklerin merhameti ensededir der hep anneannem dogru .
Oluyor canım hatta yerçekimi etkisi ile daha kolay iniyormuş bebiş aşağıyaKiz ayakta dogummu olurcahilligime ver varmi oyle dogum şekli kemikler engellemezmi insan ayaktayken kemikler sertlesiyor kapatiyor bebegin kafasi nasil cikacak
Gecen sene benim tavsiyemle kuzenim dogum yapti benim dr da 1 gün kalmis gazi cikmis sorun yok çıkabilirsin demis bazilari cikmak istersen imza attiriyor bazilarida boyle yapiyor korkma insallah guzel olsun herseyAhh canım bilgin için allah razı olsun. Ben bide hastanede kafayı yerim diye düşünüyorum aynı yerde sürekli kalamıyorum sıkılıp bunalıyorum rahat hissedemiyorum. Sanırım gaz çıkartınca başka soru yoksa taburcu ediyorlarmış doğrumu acaba
Dogru karakter meselesi uzatsan iyice b.ka saracak kendini hakli cikarana kadar ugrasir o zmaanda Allah vicdan versin içine insallahUzatmaya gerek yok canim napim insanlar kendilerinin canı varmiş gobi davraniyorlar
Yani ayaga kalktigimi zaman kemikler kapaniyor bacagini nekadar acarsan aciliyor kemikler ayaktayken nasıl kafası cikacak kemikler izin. Verirmi bu duruma bakalim doktor ne dicek binkonusim sizlere haber ederm canmOluyor canım hatta yerçekimi etkisi ile daha kolay iniyormuş bebiş aşağıya
Sezeryen oldum canım bende yapıştırma kullanılıyor bana hiç dikiş mi yapıştırma diye soran tercih hakkı bırakan olmadı,(bebeğimi emzirmeye gitmiştim emzirme odasında başka Doğum yapan Kadınlar da vardı Doğum şekli vs konuşuyorduk kadının biri şimdi dikişlerimi aldırmaya gideceğim dedi Yapıştırma değil mi diye sordum kilomdan dolayı yapıştırma yapmadılar dedi kadın 120-130 kilo rahat görünüyordu) 16 gun oldu sezeryen yeri çizgi şeklinde kesi belli aynadan bakıyorum ama bikini bölgesi içinde kalıyor görünmüyor, ben Perş akşam Doğum yaptım cuma akşam taburcu oldum, gaz olayı gazını çıkarttın mı tamamdır diyorlar, ben bebeğim hastanede diye kalmak istedim doktor direkt şey dedi bütün ağrı kesiciler ilk gun yapılıyor ikinci güne bişiy yok kalmak isterseniz kalın ama bizim yapacağımız bişiy yok dediler bizde boşuna geceliğine 650 tl vermek istemedik eve geldikAhh canım bilgin için allah razı olsun. Ben bide hastanede kafayı yerim diye düşünüyorum aynı yerde sürekli kalamıyorum sıkılıp bunalıyorum rahat hissedemiyorum. Sanırım gaz çıkartınca başka soru yoksa taburcu ediyorlarmış doğrumu acaba
Canım bir ablam Amerika’da iki Doğum yaptı ayakta yapmış. Üçüncü çocuğu Türkiye’de yaptı lanet olsun dedi çok kötü bir durum dedi. Ayakta yapmak daha kolaymış. Ki bide hep 4500 gr üstü Doğum yaptı. Hatta Türkiye’de Olan klasik Doğumda çocuğun omuzu çıkmıştı. Dert etme yani banada ayakta daha mantıklı geliyor
Amin amin canim öyle ben sana uzuldum corabina kadar giydirdim bacagina birseyler haşladim sardim sabunla ovaladim vs vs soylesem başima kalkacaktin niye yaptin bi bardak su versem basimsDogru karakter meselesi uzatsan iyice b.ka saracak kendini hakli cikarana kadar ugrasir o zmaanda Allah vicdan versin içine insallah
Bilmiyorum belkide ben uyduruyorum :) gunde 10 degil tabi..saatte 10 kez hareket ediyor :)))Gunaaydinnn❤❤ ay bende azalmada yok
Hemen isler degisirdi nazlı zaten vay be diye diye hakliyken haksiz durumada duserdin vicdansizin alasi da olurdun amaaan evlerden ırak :)Amin amin canim öyle ben sana uzuldum corabina kadar giydirdim bacagina birseyler haşladim sardim sabunla ovaladim vs vs soylesem başima kalkacaktin niye yaptin bi bardak su versem basims
Kalkarsin ben kendim
Alirim diye surer aylarca oyuzden susmak en iyisi bazen
Ayaktasın ama bacaklarını açık olduğunu düşün ya da yarı çömelme şeklinde ya da dizlerinin üzerinde durduğunu düşün ya da wc ihtiyacımızı yapar gibi oturmak falan hepsini görmüştüm çatal beni korkutuyordu çatala çıkmadan nasıl Doğum yapılır diye bakmıştım :)) ama gerek kalmadı karnımdan çıktı bebiş :)))Yani ayaga kalktigimi zaman kemikler kapaniyor bacagini nekadar acarsan aciliyor kemikler ayaktayken nasıl kafası cikacak kemikler izin. Verirmi bu duruma bakalim doktor ne dicek binkonusim sizlere haber ederm canm
Minigin napiyor uykusuzluk çok yipratiyormu yoksa beden alisiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?