Ayaktasın ama bacaklarını açık olduğunu düşün ya da yarı çömelme şeklinde ya da dizlerinin üzerinde durduğunu düşün ya da wc ihtiyacımızı yapar gibi oturmak falan hepsini görmüştüm çatal beni korkutuyordu çatala çıkmadan nasıl Doğum yapılır diye bakmıştım :)) ama gerek kalmadı karnımdan çıktı bebiş :)))
Bebişim kucağa alıştı şimdi göğsümde uyuyor kucağımda öyle huzurlu ki yatağına bıraksam uyanıyor hemen ufaktan gaz sancılarımız da başlıyor, uykusuzluk zorlamıyor pek insan alışıyor ama uyanık olduğumda da iş yapamıyorum bebeği bırakıp odadan çıkamıyorum hiç Bugün eşim evde de o bebişle ilgilenir biraz ben de ütü çamaşır işine bakayım :)
Ayy neguzel ya tabi kucakta huzurlu olur 9ay icindeydi oda biliyor yerini kuzum benim evinizde miss kokmustur bizimde bayramimiz gelse artik o gelsede. Senin yerine ben kaldim sabah aksam gelsin diyen sana derken yerini ben aldim
Cnm belki kanala inmiştir ondan hissetmiyosundur. Normalde zaten yerlerinin daralıp hareketlerinin azalması gerekiyor ama bizimki hala disko disko modunda
Cnm belki kanala inmiştir ondan hissetmiyosundur. Normalde zaten yerlerinin daralıp hareketlerinin azalması gerekiyor ama bizimki hala disko disko modunda
Ben bu sabah nst ye girdim ilk defa 60ın üstünü gördüm ama adet sancısı gibi sancım vardı belim ağrıyordu. Sonra rakam 20-30lara düştü ama benim sancım geçmemişti o yüzden sancıdan ziyade kasılma sanırım ölçülen kafam karıştı benim de bugün
Önemli olan o şancı geldi mesela 40 50 oldu en az 10 20 sn o şekilde kalması yani anlık da bazen 50 60 cikiyo iniyo hemen ona bakmiyolar birde düzenli gelip gelmediğine ve sancinin ne kadar kaldığına matrush
benim 3 kez fln geldi en son kinde 55 ekdr cikti belirli bi sny kaldı o anda da kasılma artı yavaş yavaş bi sıcaklıkla hafif bi ağrı bacaklarına doğru yayılıyordu adetimsi
Kızlar bu sabah kontrolüm vardı. Bebeğim 3960 gram 53 cm olmuş. Doğum kanalına inmemiş. Baş ölçümü artık çatıma çok da müsait olmadığından ve plasenta iyice yaşlandığından bi doppler istedi. Doppler'de de suyu azalmış, plasentada kan akışı çok azalmış çıktı. Pazartesi sabah 10'da sezaryen olacağım. Biraz moralim bozuldu, vajinale çok hazırlamıştım kendimi. Sadece spinal istedim, epidural çok pahalı diye istemedim. Bakalım nasıl olcak
Kızlar bu sabah kontrolüm vardı. Bebeğim 3960 gram 53 cm olmuş. Doğum kanalına inmemiş. Baş ölçümü artık çatıma çok da müsait olmadığından ve plasenta iyice yaşlandığından bi doppler istedi. Doppler'de de suyu azalmış, plasentada kan akışı çok azalmış çıktı. Pazartesi sabah 10'da sezaryen olacağım. Biraz moralim bozuldu, vajinale çok hazırlamıştım kendimi. Sadece spinal istedim, epidural çok pahalı diye istemedim. Bakalım nasıl olcak
Canım hakkında hayırlısı olsun demek ki buymuş hayırlı olan.
Benim doktorum en iyi doğum şekli bebek için en uygun olan doğumdur demişti.bebegin sağlıklı olsun sen sağlıklı ol gerisi boş .ne kadar dediler sezeryan spinale ve epidural e