2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy neguzel ya tabi kucakta huzurlu olur 9ay icindeydi oda biliyor yerini kuzum benim evinizde miss kokmustur bizimde bayramimiz gelse artik o gelsede. Senin yerine ben kaldim sabah aksam gelsin diyen sana derken yerini ben aldim

Cnm belki kanala inmiştir ondan hissetmiyosundur. Normalde zaten yerlerinin daralıp hareketlerinin azalması gerekiyor ama bizimki hala disko disko modunda
Kanaldaydi kafası bakalim artik indimi inemedimi dedigin gibi okadar asagidaki hareket etse bile varla yok arasi

Bende o kasılma anlarında hiç adetimsi sancı olmuyo. Anlamadım gitti

Bende o kasılma anlarında hiçbir sızı olmuyo. Bende bi terslik var herhalde

Kızlar bu sabah kontrolüm vardı. Bebeğim 3960 gram 53 cm olmuş. Doğum kanalına inmemiş. Baş ölçümü artık çatıma çok da müsait olmadığından ve plasenta iyice yaşlandığından bi doppler istedi. Doppler'de de suyu azalmış, plasentada kan akışı çok azalmış çıktı. Pazartesi sabah 10'da sezaryen olacağım. Biraz moralim bozuldu, vajinale çok hazırlamıştım kendimi. Sadece spinal istedim, epidural çok pahalı diye istemedim. Bakalım nasıl olcak

Hayırlısıyla olsun inşallah doktorun suni sancı denemeyecek mi.

maşşalh canım kocaman olmuş :) hayırlısı artık, sıkma canını sağ Salim al kucağına da gerisi çok önemli değil

Canım hakkında hayırlısı olsun demek ki buymuş hayırlı olan.
Benim doktorum en iyi doğum şekli bebek için en uygun olan doğumdur demişti.bebegin sağlıklı olsun sen sağlıklı ol gerisi boş .ne kadar dediler sezeryan spinale ve epidural e

Kızlar iki gün okadar kasılmam varki anlatamam bebek hareket ediyor ama eskisi gibi değil.sanci hissetmiyorum pek ama .sizce doktoruma danışayim mi?

Hayırlısı olsun saglikla gelsin. Yalniz suni sancı neden denemiyor doktorun? Kasılmalar başlamadan çatı ölçümü cok saglikli olmayabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…