2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben sabah aç karna aldığım zaman kusturmuştu gynoferon o yüzden gece yatarken imomla beraber içiyorum artık. Demirin yükselmesi için portakal ya da mandalina gibi c vitamini içeren bişeyin arkasından al hapı, emilim yükseldiği için işe yarıyor. Bende 2 haftada bile çok farketmişti demir değerleri. Bide alınan demir ilacının 2 değerlikli mi 3 değerlikli mi olduğu da önemli, gebelikte alınanlarla gebelik dışında alınanların farklı olduğunu duymuştum

bsebse canim sagol gecen carsamba gittim 14 une gun verdi beklenen dogum tarihinden 10 gun onceye bu hafta bidaha goruyum nst ni falan dedi son kez yine gidecegim ama 14 gorunuyor simdilik bakalim
Hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun

Annem beni köydeki evde mini bir taburenin ustunde tavandaki halati cekerek dogurmus rahatta doguruluyor diyor oyle ) T tanem-tane20

Gecen sene benim tavsiyemle kuzenim dogum yapti benim dr da 1 gün kalmis gazi cikmis sorun yok çıkabilirsin demis bazilari cikmak istersen imza attiriyor bazilarida boyle yapiyor korkma insallah guzel olsun hersey

çok sağol canım bakalım bizimki nasıl olcak. Hayırlısıyla bitsin artık diyorum.

Canım bilgi için teşekkür ederim inşallah bizde bir an önce Doğum yaparız yoruldum artık. Bide bekle bekle hiç bişey bilmiyorum kafamda kuruyorum sürekli. Artık kafam boşalsın istiyorum. Bekledikçe korkmaya başladım. Kafamda deli sorular. İlk günden sonra agrın sızın kaldımı ameliyat yerinde

Yürürken bir sıkıntım olmadı ama oturmaya çalışırken ya da ayağa kalkmaya çalışırken tutunarak falan kalktım, aralarda sızlama batma şeklinde ağırlar gelmedi değil, beni wc ye çıkmak zorladı kabız olmadım ama ameliyat yeri acıyacak diye ıkınamadım resmen biriktirmişim içimde wc ye çıkamama sancısı daha fazlaydı yani 3.gun wc ye çıktım ve rahatladım, korkma canım benim İnan normal Doğum olsa da sezeryen olsa da bu süreç canımız acımadan geçmeyecek o ameliyathane insanı korkutuyor guzel bir Doğum hikayem yok ama bak şimdi bebeğim göğsümde uyuyor sıcacık öyle düşün bebişine kavuşacaksın

benimde ya, kasılma sancı vs hiçbişey yoktu ilkinde. Bunda 3-4 gündür ara ara bel ağrım giriyor, adet sancısı gibi. Ahaa bu sefer kesin olcak diyorum yine geçiyor anlamadım gitti

Sesli güldüm ya haketmis kocan ama.bende eşime sürekli sanada suni sancı verelim diyorum . neden hep kadınlar çekiyor demi

O ilaç bende de karın ağrısı kabızlık yapmıştı, sıvı Demir kullanmaya başladım. Yan etkiler de yazıyordu. Bebeğe bi zararı olduğunu sanmam, devam ederse sorun bence doktora.

Beni neden eklemedin

İçiyorum . Süt ürünleri tüketikten sonra almayın derler . Bilemiyorum. O yüzden mi mideniz bulandı acaba?
Yok canım dikkat ediyorum süt ürünleri, kahve vs. Şeylerle tuketmemeye bu yüzden gece yarısı almıştım. Sabah kahvaltı da sorun olmasın diye de. Belki dün bunyem hassasti dokundu, çok şükür iyiyim simdi

Canım çok teşekkür ederim aslında canım tatlı değildir. Ama korku var sadece. Doğum hikayeni boşver iyisi de var kötüsü de sonuç bebeğin koynunda ve sağlıklı daha ne güzel olabilir ki şükür kavuştun.seninle aramızda 1 gün vardı Doğum takvimine göre bende senin gibi erken istiyordum ama kısmet bakalım ben ne zaman kavuşacağım kızıma

Dün doktora sormayı unuttum. Kan hapim bitti almama gerek var mi acaba son ana kadar kullanmalı miyim ki?

benimde ya, kasılma sancı vs hiçbişey yoktu ilkinde. Bunda 3-4 gündür ara ara bel ağrım giriyor, adet sancısı gibi. Ahaa bu sefer kesin olcak diyorum yine geçiyor anlamadım gitti
Ben iki haftadır her gece sancı çekiyorum aynı şekilde. Sabah tık yok. Hayır hala dogurmadim diye açıyorum telefonları artık

Benim bebiş de dünden beri aşağıya çok baskı yapıyor. Yürürken bile sanki kafası bacaklarımın arasına girmiş gibi çok zor yürüyorum ve iki dakikada bir wc gitme ihtiyacı var. Çok az yapıyorum ama idrar torbasına baskı yapıyor inanılmaz. Dün sancım da vardı ama bugün sakiniz. Hareketleri de azaldı. Günde 10 hareketi yakalıyorum ama yok başka Çok ağırlaştım artık nefes almak bile zor geliyor

Ben erken isteye isteye getirdim valla erkenden :)) 16 gun oldu bile Doğum yapalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…