2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Öyle artik bidahada lafini evde açmam bile pazartesiyi gorebilirsem doktorla ayrintili olarak konusayim

Sen druna sor ona gore karar ver canim..esin seni dinlemiyo sende onu dinleme ..bende sinirlendim simdi...
Kendi cani oldumu hastaneden kaçti geldi doktor igne yapacakti dizine aglicak oldu eve geldik hemen ölecek tavuk gibi düsündü bana gelince sanki dogum ameliyat degil ben ucuncu bi dogum sekli olan ayakta dogumu tercih edecegim deli ediyor yaa ya insan internetten birşey araştiriyor diye kizarmi kiziyor bu beynini internetle yedin bakip durma da vsvs

Yok vallahi geleceği yok :) hala çok hareketli nasıl oluyor bilmiyorum karnım bir sağa bir sola yatıyor inmeye niyeti yok
İki gundur ben pek hareket hissetmiyorm cok asagilarda arada bi kiprasma Oluyor okadar bazen endiseleniyorum

Kizginlikla çıkmıştır ağızdan canım üzme kendini bebeğine düşün kendini dusun

Nasilsin simdi...
Gunaydin kizlar

Çok fazla kan ilacı var piyasada .ben olcturmedim hiç kullandıktan sonra ama besinlerle takviye etmek en doğrusu. Şuan iyi oldum ,daha önce hiçbir ilaç bana dokunmamisti ama yan etkilerini yaşadım sanirim bu bana yaramadı. Başka aynı durumu yaşayanlarda olmus

İçiyorum . Süt ürünleri tüketikten sonra almayın derler . Bilemiyorum. O yüzden mi mideniz bulandı acaba?

Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Canım gözün aydin, maşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Diğer konularda değil ama bu konuda eşin bilerek ya da bilmeyerek doğru birşey söylüyor olabilir canım. Ayakta doğum senin için uygun olabilir hatta çok daha kolay olur.

İki gundur ben pek hareket hissetmiyorm cok asagilarda arada bi kiprasma Oluyor okadar bazen endiseleniyorum
Banada 2 gundur azaldi gibi geliyor ama...bilemedim..
Yinede hareketsiz degilde...asiri hareketliydi azaldi...buyudu galiba baya 2 aylik dogurcaz

Benim kesi yerim tam göbek ve ozel bolge cizgisinde hic belli olmuyor ben hastanede 3 gun kaliniyordu 3. Gun cikmistim 2. Gun dr gelmisti banti cikardi ciktigimda da banyo yapabilirsin demisti bana 14une gün verdi

benim ilk bebegimde int bisey okudum bu haftada si testler yapiliyomus dedim .o zman bana gelme git internet seni dogurtsunn demisti dr nasil bozulmustum

Evet ya ayakta doğum daha iyiymiş . Bende de öyle olsa keşke. Dr. Sen nasıl istersen öyle yaparız dedi. Bilemiyorum

Gunaydin kizlar
T tanem-tane20 esine sende onun yaptiklarini yüzüne vur valla küsüyor falan ama ben olsam bu kadar bencillige dayanamazdim heralde catir catir nazliligini, otlekligini vururdum yüzüne

Kiz ayakta dogummu olur cahilligime ver varmi oyle dogum şekli kemikler engellemezmi insan ayaktayken kemikler sertlesiyor kapatiyor bebegin kafasi nasil cikacak

benim ilk bebegimde int bisey okudum bu haftada si testler yapiliyomus dedim .o zman bana gelme git internet seni dogurtsunn demisti dr nasil bozulmustum
Mikrop doktor hic birsey arastirmayalim cahiliye devrinde gibi dolanalim bircok seyi internetten ogreniyoruz doktor yararlı bi bilgi verecegim diye aklı cikiyor

Gunaydin kizlar
T tanem-tane20 esine sende onun yaptiklarini yüzüne vur valla küsüyor falan ama ben olsam bu kadar bencillige dayanamazdim heralde catir catir nazliligini, otlekligini vururdum yüzüne
Uzatmaya gerek yok canim napim insanlar kendilerinin canı varmiş gobi davraniyorlar

Benim kesi yerim tam göbek ve ozel bolge cizgisinde hic belli olmuyor ben hastanede 3 gun kaliniyordu 3. Gun cikmistim 2. Gun dr gelmisti banti cikardi ciktigimda da banyo yapabilirsin demisti bana 14une gün verdi

Ahh canım bilgin için allah razı olsun. Ben bide hastanede kafayı yerim diye düşünüyorum aynı yerde sürekli kalamıyorum sıkılıp bunalıyorum rahat hissedemiyorum. Sanırım gaz çıkartınca başka soru yoksa taburcu ediyorlarmış doğrumu acaba

Kiz ayakta dogummu olur cahilligime ver varmi oyle dogum şekli kemikler engellemezmi insan ayaktayken kemikler sertlesiyor kapatiyor bebegin kafasi nasil cikacak

Canım bir ablam Amerika’da iki Doğum yaptı ayakta yapmış. Üçüncü çocuğu Türkiye’de yaptı lanet olsun dedi çok kötü bir durum dedi. Ayakta yapmak daha kolaymış. Ki bide hep 4500 gr üstü Doğum yaptı. Hatta Türkiye’de Olan klasik Doğumda çocuğun omuzu çıkmıştı. Dert etme yani banada ayakta daha mantıklı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…