- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Öyle artik bidahada lafini evde açmam bile pazartesiyi gorebilirsem doktorla ayrintili olarak konusayimTekrar geçmiş olsun canm çok haklısın.. bence de ağırlıktan oluyordur doğuma yaklaştıkça kaslar gevşiyor taşımak daha da zorlaşıyor zaten daha önce de yazmıştın sanırım sende önceden de oluyormuş benzer ağrılar.. bence sancıların gidişatına göre karar verirsin baktın olacak gibi değil zaten doktorun da yönlendirir sonuçta acıyı sen çekiyorsun eşinin de söz hakkı var ama dayanamiycaksan kendini öldürmenin de anlamı yok yani şimdikik düşünmemeye çalış stres yapma sancılar başladığı zaman kesin bi karar verirsin
Evets cocuklarin tek ihtiyaci fil kaldiHee bildim onu :)) ben de istiyorum ondan. Bebiş birkac aylık olsun onu da alıcam inşallah
Kendi cani oldumu hastaneden kaçti geldi doktor igne yapacakti dizine aglicak oldu eve geldik hemen ölecek tavuk gibi düsündü bana gelince sanki dogum ameliyat degil ben ucuncu bi dogum sekli olan ayakta dogumu tercih edecegim deli ediyor yaaSen druna sor ona gore karar ver canim..esin seni dinlemiyo sende onu dinleme ..bende sinirlendim simdi...
İki gundur ben pek hareket hissetmiyorm cok asagilarda arada bi kiprasma Oluyor okadar bazen endiseleniyorumYok vallahi geleceği yok :) hala çok hareketli nasıl oluyor bilmiyorum karnım bir sağa bir sola yatıyor inmeye niyeti yok
Kizginlikla çıkmıştır ağızdan canım üzme kendini bebeğine düşün kendini dusunAt gözlugu takmiş senin. Bu durumun hamilelikten dolayi halen daha bisiler arastiriyorsun diye kiziyor ben inkar etmiyorum evet hamilelikten dolayi sen agir iste calismadin birsey yapmadin herhangi bi rahatsizligin yok gecmistede boyle tutuldunu söyluyorsun suankide hamilelikten tamm inkar etmedim bu hamilelikten ama ben kafaya takma sebebim yatamiyorum normal dogum yaparsam nasil yatacagim ben belim izin vermiyor ayakta dogur diyo
Nasilsin simdi...Kızlar ben yine regl sancısı yüzünden gece çok ağrı çektim. Şimdide kızım hareket ettikçe başladı ağrı saat sabah 6dan beri sancım var. İnşallah sabah dr sezeryana alır beni dayanamıyorum mideme kadar vurdu ağrı
Çok fazla kan ilacı var piyasada .ben olcturmedim hiç kullandıktan sonra ama besinlerle takviye etmek en doğrusu. Şuan iyi oldum ,daha önce hiçbir ilaç bana dokunmamisti ama yan etkilerini yaşadım sanirim bu bana yaramadı. Başka aynı durumu yaşayanlarda olmusBen kullandım midem hassas ama asla böyle bir sorun yaşamadım. Şunu da söyleyim hiç bi halta yaramıyor. Benim kanım 9 du onu kullandım değişmedi nugun sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım netten baktım 11.5 olmuş kanım çünkü ilacımı değiştirdim. Feremat kullanıyorum 3 haftadır. Bazen 2 kapsul içiyorum. Şükürler olsun kanım yükseldi
İçiyorum . Süt ürünleri tüketikten sonra almayın derler . Bilemiyorum. O yüzden mi mideniz bulandı acaba?Kızlar gyno Ferro sanık kullanan var mı. Gece yatmadan bir tane aldım . Ama ilaç dokundu sanırım. Midem çok kötü ağrıyor ve ishal yaptı, ilacı da geri çıkarttm. Esim nobette sabah gelecek o gelene kadar devam ederse doktora gidicem Bebisi etkilemez inşallah ya, ya da kendim mı gitsem doktora bilemedim
Canım gözün aydin, maşallah. Allah analı babalı büyütsün.Kızlar şükürler olsun ayaklandım oğlum 3 kg doğdu 49 cm emzirmeye çalışıyorum çokça Allah sizleri de kavuştursun
Diğer konularda değil ama bu konuda eşin bilerek ya da bilmeyerek doğru birşey söylüyor olabilir canım. Ayakta doğum senin için uygun olabilir hatta çok daha kolay olur.At gözlugu takmiş senin. Bu durumun hamilelikten dolayi halen daha bisiler arastiriyorsun diye kiziyor ben inkar etmiyorum evet hamilelikten dolayi sen agir iste calismadin birsey yapmadin herhangi bi rahatsizligin yok gecmistede boyle tutuldunu söyluyorsun suankide hamilelikten tamm inkar etmedim bu hamilelikten ama ben kafaya takma sebebim yatamiyorum normal dogum yaparsam nasil yatacagim ben belim izin vermiyor ayakta dogur diyo
Banada 2 gundur azaldi gibi geliyor ama...bilemedim..İki gundur ben pek hareket hissetmiyorm cok asagilarda arada bi kiprasma Oluyor okadar bazen endiseleniyorum
Benim kesi yerim tam göbek ve ozel bolge cizgisinde hic belli olmuyor ben hastanede 3 gun kaliniyordu 3. Gun cikmistim 2. Gun dr gelmisti banti cikardi ciktigimda da banyo yapabilirsin demisti bana 14une gün verdidikişte illa iz kalıyormuş ama hangisi daha iyi acaba¿ bide 1 hafta boyunca ameliyat yeri kapalımı kalıyor pansuman falan yapılmıyormu¿Doktorum 13 Ocak için tarih verdi. Yalova’dan başka doktor bakıyorum Doğum ücreti yüzünden haftaya son kontrolüm var o zaman belli olur. Sana ne zamana gün verdiler¿
benim ilk bebegimde int bisey okudum bu haftada si testler yapiliyomus dedim .o zman bana gelme git internet seni dogurtsunn demisti dr nasil bozulmustumKendi cani oldumu hastaneden kaçti geldi doktor igne yapacakti dizine aglicak oldu eve geldik hemen ölecek tavuk gibi düsündü bana gelince sanki dogum ameliyat degil ben ucuncu bi dogum sekli olan ayakta dogumu tercih edecegim deli ediyor yaaya insan internetten birşey araştiriyor diye kizarmi kiziyor bu beynini internetle yedin bakip durma da vsvs
Evet ya ayakta doğum daha iyiymiş . Bende de öyle olsa keşke. Dr. Sen nasıl istersen öyle yaparız dedi. BilemiyorumCanım gözün aydin, maşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Diğer konularda değil ama bu konuda eşin bilerek ya da bilmeyerek doğru birşey söylüyor olabilir canım. Ayakta doğum senin için uygun olabilir hatta çok daha kolay olur.
Evet cnm guzel seyler dusunelimKizginlikla çıkmıştır ağızdan canım üzme kendini bebeğine düşün kendini dusun
Kiz ayakta dogummu olurCanım gözün aydin, maşallah. Allah analı babalı büyütsün.
Diğer konularda değil ama bu konuda eşin bilerek ya da bilmeyerek doğru birşey söylüyor olabilir canım. Ayakta doğum senin için uygun olabilir hatta çok daha kolay olur.
Aynen canim bizimkide saklanmiş gibi biyerlereBanada 2 gundur azaldi gibi geliyor ama...bilemedim..
Yinede hareketsiz degilde...asiri hareketliydi azaldi...buyudu galiba baya2 aylik dogurcaz
Mikrop doktor hic birsey arastirmayalim cahiliye devrinde gibi dolanalim bircok seyi internetten ogreniyoruz doktor yararlı bi bilgi verecegim diye aklı cikiyorbenim ilk bebegimde int bisey okudum bu haftada si testler yapiliyomus dedim .o zman bana gelme git internet seni dogurtsunn demisti dr nasil bozulmustum
Uzatmaya gerek yok canim napim insanlar kendilerinin canı varmiş gobi davraniyorlarGunaydin kizlar
T tanem-tane20 esine sende onun yaptiklarini yüzüne vur valla küsüyor falan ama ben olsam bu kadar bencillige dayanamazdim heralde catir catir nazliligini, otlekligini vururdum yüzüne
Benim kesi yerim tam göbek ve ozel bolge cizgisinde hic belli olmuyor ben hastanede 3 gun kaliniyordu 3. Gun cikmistim 2. Gun dr gelmisti banti cikardi ciktigimda da banyo yapabilirsin demisti bana 14une gün verdi
Kiz ayakta dogummu olurcahilligime ver varmi oyle dogum şekli kemikler engellemezmi insan ayaktayken kemikler sertlesiyor kapatiyor bebegin kafasi nasil cikacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?