Kızlar gyno Ferro sanık kullanan var mı. Gece yatmadan bir tane aldım . Ama ilaç dokundu sanırım. Midem çok kötü ağrıyor ve ishal yaptı, ilacı da geri çıkarttm. Esim nobette sabah gelecek o gelene kadar devam ederse doktora gidicem Bebisi etkilemez inşallah ya, ya da kendim mı gitsem doktora bilemedim
Bende kullaniyorum..yanlis hatirlamiyorsam 2. Ya da 3.. aydan beri... baska bir sey dokunmustur canim..usuttun ya daKızlar gyno Ferro sanık kullanan var mı. Gece yatmadan bir tane aldım . Ama ilaç dokundu sanırım. Midem çok kötü ağrıyor ve ishal yaptı, ilacı da geri çıkarttm. Esim nobette sabah gelecek o gelene kadar devam ederse doktora gidicem Bebisi etkilemez inşallah ya, ya da kendim mı gitsem doktora bilemedim
Canım bel fıtığı isen belinin üstünde yanma tarzı bir ağrı olur belirli noktalarda. Parmağını koyup bastırırsın canın yansa da ovaladığında 2 dk lık rahatlatır. Ben boyun fıtığıyım belimde de çok küçük var. Ama benle konustuğun ağrı yani anlattığın kadarı ile fıtık ağrısı değildi. Kalça kemiklerimiz ağrıyor. Hareket ettik sıra şiddetli ağrı giriyor. Ben bunu 20. Haftalarda doktora sormuştum bu cok normal kalça kemiğin dar senin ve genişliyor yer yapıyor endişe etme magnezyum iç demişti. Tabi midemi bulandırdığım için içmedim son 2 haftadır fln hap şeklinde alıyorum. Faydasını görüyor muyum dersen belki daha çok acı çekecekken çekmiyor olabilirim ama yine de yataktan gece kalkıp wc ye gitmek, kanepede uzanırken kalkmaya calısmak vs acıdan çığlık atmama sebep oluyor. Sen bunları eşinle paylaşma artık. Normal doğumu dene olmadı doktora söyle benim ağrım çok ona göre karar verirsin. Belki de sancın hiç gelmicek suni sancı yetersiz kalacak her türlü sezeryan olacaksın. Senin bu konuda fikrine danışacağın kişi sadece doktorun olsun. En iyisini o bilirCanim kadindogumcu beyincerrahisine git dedi gittim
Adam oturdugu koltuktan kalkmadi sen hamilesin birsey yapamayiz sana dogumdan sonra ramatolojiye git dedi mr cektirelimmi dedim gerek yok zarari yok
Diyemem dedi neyse ben yinede randevu aldim mrdan ama her agzi olan riske atma cokbi gecmisi yok mr az kalmis dogumada vs vs konustular doktorda öyle dedi karar senin ben girme derim 10yillik bi gecmisi var zararli veya degil diyemem hamilelere onermiyoruz dedi neyse ortapediye gittim
Bacagimi sag sol cevirdi agri varmi yok dedim
Yoktu cunku krem verdi iki tane kremler x grubu allahtan bakmisim
Kullanmadim devletteki kadin dogumcuya gosterdim sakin kullanma dedi dedim beldeki fıtiksa sakatlik olurmu hicbirsey olmaz dedi ozamanlar fitik varsa sakat kalirsin dedi icin kendi kadindogumcum kafayi oraya yoruyordum ama uc doktorda birsey olmaz dedi herneyse ben doguma alistirdim
Kendimi cunku sadece yurumemde problem
Vardı agriyordu eee simdi peki duz sırt ustu yatamiyorum yatarsam
Kirilacak sanki okadar inliyor gozlerim
Karariyor acidan bana kalkmiş sancidan hissetmezsin
Köpek doguruyor sanki oyle rasgele nere denk gelirse o muamele yapiyor esim sanki dogurmuyozda sıc*yoruz
Biride deseki bu normal hamilelikten oluyor doguma vucut kendini hazirliyor
Kemiklerin acilma yapmis oyuzden bu agri endiselenme ogun ugusturuz binsorun olmaz dicem tamm biri diyo sakat kalirsin biri
Oturdu yerden kalkmaz biri ramatolojiye git bebegin hayatiyla
Oynicak krem verir valla bu doktorlarda sokaktan gelen oturmus galiba bi halttan anladiklari bildikleri yok özeldeki para alim heryere git kafasinda devletteki tenezul etmiyor bakmaya ben sastim
Kaldim
Sanmıyorum canım, çünkü dun aksam yemeğini beste yedik o da dokunacak birşey değildi sonra meyve yedim. Aradan bayağı geçti. Gece ilacı alınca oldu. Mide bulantısyla kalktım herhalde ilaç demir kokusu yapıyor o da dokunmuş olabilir .Öncesinde ferrom kullanıyordum onda olmadı böyle birseyBen 6 aydır kullanıyorum hatta doktorum 2 ye çıkardı sorun yaşamadım başka bişey dokunmuş olabilir mi
Ben kullandım midem hassas ama asla böyle bir sorun yaşamadım. Şunu da söyleyim hiç bi halta yaramıyor. Benim kanım 9 du onu kullandım değişmedi nugun sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım netten baktım 11.5 olmuş kanım çünkü ilacımı değiştirdim. Feremat kullanıyorum 3 haftadır. Bazen 2 kapsul içiyorum. Şükürler olsun kanım yükseldiKızlar gyno Ferro sanık kullanan var mı. Gece yatmadan bir tane aldım . Ama ilaç dokundu sanırım. Midem çok kötü ağrıyor ve ishal yaptı, ilacı da geri çıkarttm. Esim nobette sabah gelecek o gelene kadar devam ederse doktora gidicem Bebisi etkilemez inşallah ya, ya da kendim mı gitsem doktora bilemedim
Bende bilmiyorum aglicam artik kimse birsey demiyor esime diyorum ben yatamiyorum
Sirt ustu nasil normal dogum yapacagim bebek uca geldimi geri donusude yok artik kiziyor o sitelere gire gire beyni yedin kim aklina ne sokuyorsa
Hayatini onlara gore sekillendiriyorsunda yok sen o sancidan bel agrini hissetmezsin bile de ya bu dogum yatarak yapilacak hissetmezsin diye birseymi var her agriyan yerin ayri oluyor sonuçta ayni anda dişin agrisinida hissediyorsun miden bulaniyorsa o bulantiyida ayri yasiyorsun kendisi ameliyat korkusundan doktor meniskusten ameliyat dedi korkudan altina sicti gitmedi ameliyat olmaya kan aldirmada bayginlik geciriyor benim canim degeri yok peki belde. Ugusturulursa hissedermiyim
Yine aciyi doktora bir soralim diyorum sonucta yatamazsam dogum yapacagim yere geri donuste yok olmadi ugustururlar oyle geri donusu olabilir bi soralim bi zarari varmiymiş diyorum para getiren herşey faydalidir sanan zararlimi dicek belim agriyor
Desen seni ortapediye yonlendirevek konustuda konstu o konustukca benim sinirler tavan yapti
Kimse anlamiyor halimden kacgundur konusmak istiyorum yatamiyorum
Nasil dogum yapacam verecegi tepkiyi bildigim icin diyemedim buraya girmeme kiziyor :-( benim aklim yok sanki her duydumu aldiriyorum her duydumu buraya gore yasiyorum
Bunda daha dogurmadim ama ilk olani soyleyim yapıştırma, bir hafta sonra cagirmisti ultrasonla bakti rahime bakim icin hic oneride bulunmadi dr bana birsey falan vermedi kuru tutmaya calistim hep acikcasi sorunla karsilasmadim
Tek duam bu ameliyatiminda ilk gibi ilerisinin sikintisiz olmasi o yuzden ayni dr a gidiyorum
Senle gunlerimiz ayni sana gün verdi mi dr
Bende dogum yapmadim ama yakinimiz yeni dogum yapti birhafta sonra doktor muaneyecagiriyor dikis rahim vs bakmak icin ayrica eczanede su gecirmez bantlar satiliyormus onlardan koyup dusunu hemen almisti oda sez dogum yapmisti kuzum
Şimdi alışma süreci gayet güzel ama şöyle 3-5 aylık olduğumuzda bi iki saatliğine bırakabileceğimiz anane babaanne hala teyze vs olsaydı yakınımızda bence iyi olurdu hem biz hava almış olurduk hem ne biliyim ihtiyaçlarımızı görürdük ama iyi tarafından bakıyorum kimse çocuklarımız üzerinde söz söyleme hakkına sahip olamayacaklar istediğimiz gibi yetiştireceğiz, Bebeklerimize göre hayatımızı şekillendireceğiz, bebeklerimize program hazırlayacağız atıyorum aktivite saati, banyo saati, uyku saati vs şeklinde kalabalık ve gelen gidenimizin çok olduğu yerde olsaydım bunlar muhakkak aksayacak ve rutin oluşturamayacaktık o yüzden böyle herşeyi daha düzenli olacak bebeklerimizin buna inanıyorum
İnsallah canim dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi cabuk gecermisCanım çok teşekkür ederim. Yapıştırma ve dikişte illa iz kalıyormuş ama hangisi daha iyi acaba¿ bide 1 hafta boyunca ameliyat yeri kapalımı kalıyor pansuman falan yapılmıyormu¿Doktorum 13 Ocak için tarih verdi. Yalova’dan başka doktor bakıyorum Doğum ücreti yüzünden haftaya son kontrolüm var o zaman belli olur. Sana ne zamana gün verdiler¿
Canım teşekkür ediyorum bilgi için. Şu bel ağrın geçse rahatça bebeğine kavuşursun inşallah.
Bu sanci veya agri degil canim bu bildigin acı biyerin incilir uzerine basanazsin ya buda öyle kalcada bi kemik var oraya denk geldimi acisi beynimden cikiyor gozlerim karariyor okadsr siddetliCanım artık karnımız iyice ağırlaştı omurgamız ne yapsın. Bende de var bel fıtığı, ayakta kalırsam belim ağrıyor ancak fıtıkla alakası yok benimkinin. Senin ağrın sinir sıkışması, bacak,çekilmesi şeklinde mi? Doğum anında kimisinin ağrı beline vururmuş. Belki de bebek yakın zamanda doğacağı için vücudun kendini hazırlıyordur. Yani doğum yaparken kimisi o kadar çok bel ağrısı çekiyormuş ki, karın sancsından çok bel sancısı oluyormuş
Öyle canim ama ne desem bu siteye yorumluyor beni deli ediyor artik agzimi acip birsey demem ona evet canim fitik vs suphelenmiyorum kalcadaki agri senle konustumuzdan ama duz yatamiyorumya bu beni korkutuyor dogum aninda nasil olacak bu is diye ayakta dogum yap diyorCanım bel fıtığı isen belinin üstünde yanma tarzı bir ağrı olur belirli noktalarda. Parmağını koyup bastırırsın canın yansa da ovaladığında 2 dk lık rahatlatır. Ben boyun fıtığıyım belimde de çok küçük var. Ama benle konustuğun ağrı yani anlattığın kadarı ile fıtık ağrısı değildi. Kalça kemiklerimiz ağrıyor. Hareket ettik sıra şiddetli ağrı giriyor. Ben bunu 20. Haftalarda doktora sormuştum bu cok normal kalça kemiğin dar senin ve genişliyor yer yapıyor endişe etme magnezyum iç demişti. Tabi midemi bulandırdığım için içmedim son 2 haftadır fln hap şeklinde alıyorum. Faydasını görüyor muyum dersen belki daha çok acı çekecekken çekmiyor olabilirim ama yine de yataktan gece kalkıp wc ye gitmek, kanepede uzanırken kalkmaya calısmak vs acıdan çığlık atmama sebep oluyor. Sen bunları eşinle paylaşma artık. Normal doğumu dene olmadı doktora söyle benim ağrım çok ona göre karar verirsin. Belki de sancın hiç gelmicek suni sancı yetersiz kalacak her türlü sezeryan olacaksın. Senin bu konuda fikrine danışacağın kişi sadece doktorun olsun. En iyisini o bilir
Hayır cnm maalesef@Katrina_ canim yok mu hala dogum belirtisi?
Gidevileceğin bir fizik tedavi hastanesi yok mu canım sana daha önce de kinesiotape bantlarını önermiştim hem zararsız hem de gerçekten iyi geliyor benm yürümemi o sağladı.
Aynen kuzum bende oyle allahim en hayirli dogumu nasip etsin bizim icin normal icin cirpiniyoruz ama hayirlisi sez ise o olsun diyorum artik bitsin valla allahin gucune gitmesin amavalla ben herşeyi nasibe bıraktım burda ne kdr su olsun bu olsun desekte ne yasicagimizi rabbim biliyor epidural isterim etki etmez bisey olur eder olmaz yani plan yapmıyorum o yüzden çünkü dusunduklerimizi değil nasibimizi yasicaz bi teslimiyet durumum var açıkçası bu aralar bol dua ile hayırlı ve sağlıklı olacak şekilde gerçekleşsin herşey diyip tevekkül ediyorum
Insallah da hepimiz icin bu sekilde gerçekleşsin herşey:)
Ayy benim de hiç yukselmiyo yaaBen kullandım midem hassas ama asla böyle bir sorun yaşamadım. Şunu da söyleyim hiç bi halta yaramıyor. Benim kanım 9 du onu kullandım değişmedi nugun sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım netten baktım 11.5 olmuş kanım çünkü ilacımı değiştirdim. Feremat kullanıyorum 3 haftadır. Bazen 2 kapsul içiyorum. Şükürler olsun kanım yükseldi
Hayır cnm maalesefsenin?
At gözlugu takmiş senin. Bu durumun hamilelikten dolayi halen daha bisiler arastiriyorsun diye kiziyor ben inkar etmiyorum evet hamilelikten dolayi sen agir iste calismadin birsey yapmadin herhangi bi rahatsizligin yok gecmistede boyle tutuldunu söyluyorsun suankide hamilelikten tamm inkar etmedim bu hamilelikten ama ben kafaya takma sebebim yatamiyorum normal dogum yaparsam nasil yatacagim ben belim izin vermiyor ayakta dogur diyoCanım Allah şifa versin yardımcın olsun eşininde böyle yapması hoş değil ama oda insallah zamanla seni anlar.doktorunla görüş bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?