2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben 6 aydır kullanıyorum hatta doktorum 2 ye çıkardı sorun yaşamadım başka bişey dokunmuş olabilir mi

Bende kullaniyorum..yanlis hatirlamiyorsam 2. Ya da 3.. aydan beri... baska bir sey dokunmustur canim..usuttun ya da

Canım bel fıtığı isen belinin üstünde yanma tarzı bir ağrı olur belirli noktalarda. Parmağını koyup bastırırsın canın yansa da ovaladığında 2 dk lık rahatlatır. Ben boyun fıtığıyım belimde de çok küçük var. Ama benle konustuğun ağrı yani anlattığın kadarı ile fıtık ağrısı değildi. Kalça kemiklerimiz ağrıyor. Hareket ettik sıra şiddetli ağrı giriyor. Ben bunu 20. Haftalarda doktora sormuştum bu cok normal kalça kemiğin dar senin ve genişliyor yer yapıyor endişe etme magnezyum iç demişti. Tabi midemi bulandırdığım için içmedim son 2 haftadır fln hap şeklinde alıyorum. Faydasını görüyor muyum dersen belki daha çok acı çekecekken çekmiyor olabilirim ama yine de yataktan gece kalkıp wc ye gitmek, kanepede uzanırken kalkmaya calısmak vs acıdan çığlık atmama sebep oluyor. Sen bunları eşinle paylaşma artık. Normal doğumu dene olmadı doktora söyle benim ağrım çok ona göre karar verirsin. Belki de sancın hiç gelmicek suni sancı yetersiz kalacak her türlü sezeryan olacaksın. Senin bu konuda fikrine danışacağın kişi sadece doktorun olsun. En iyisini o bilir

Kızlar ben yine regl sancısı yüzünden gece çok ağrı çektim. Şimdide kızım hareket ettikçe başladı ağrı saat sabah 6dan beri sancım var. İnşallah sabah dr sezeryana alır beni dayanamıyorum mideme kadar vurdu ağrı

Ben 6 aydır kullanıyorum hatta doktorum 2 ye çıkardı sorun yaşamadım başka bişey dokunmuş olabilir mi
Sanmıyorum canım, çünkü dun aksam yemeğini beste yedik o da dokunacak birşey değildi sonra meyve yedim. Aradan bayağı geçti. Gece ilacı alınca oldu. Mide bulantısyla kalktım herhalde ilaç demir kokusu yapıyor o da dokunmuş olabilir .Öncesinde ferrom kullanıyordum onda olmadı böyle birsey

Ben kullandım midem hassas ama asla böyle bir sorun yaşamadım. Şunu da söyleyim hiç bi halta yaramıyor. Benim kanım 9 du onu kullandım değişmedi nugun sağlık ocağında kan tahlili yaptırmıştım netten baktım 11.5 olmuş kanım çünkü ilacımı değiştirdim. Feremat kullanıyorum 3 haftadır. Bazen 2 kapsul içiyorum. Şükürler olsun kanım yükseldi

Canım artık karnımız iyice ağırlaştı omurgamız ne yapsın. Bende de var bel fıtığı, ayakta kalırsam belim ağrıyor ancak fıtıkla alakası yok benimkinin. Senin ağrın sinir sıkışması, bacak,çekilmesi şeklinde mi? Doğum anında kimisinin ağrı beline vururmuş. Belki de bebek yakın zamanda doğacağı için vücudun kendini hazırlıyordur. Yani doğum yaparken kimisi o kadar çok bel ağrısı çekiyormuş ki, karın sancsından çok bel sancısı oluyormuş

Canım çok teşekkür ederim. Yapıştırma ve dikişte illa iz kalıyormuş ama hangisi daha iyi acaba¿ bide 1 hafta boyunca ameliyat yeri kapalımı kalıyor pansuman falan yapılmıyormu¿Doktorum 13 Ocak için tarih verdi. Yalova’dan başka doktor bakıyorum Doğum ücreti yüzünden haftaya son kontrolüm var o zaman belli olur. Sana ne zamana gün verdiler¿

Bende dogum yapmadim ama yakinimiz yeni dogum yapti birhafta sonra doktor muaneyecagiriyor dikis rahim vs bakmak icin ayrica eczanede su gecirmez bantlar satiliyormus onlardan koyup dusunu hemen almisti oda sez dogum yapmisti kuzum

Canım teşekkür ediyorum bilgi için. Şu bel ağrın geçse rahatça bebeğine kavuşursun inşallah.

Disaridan yardim almadan cocuk buyutmek cok daha rahat canim, bir kac aylik oldugunda havalarda guzellesecek zaten, emziriyorsan evde sutunu sagarsin biberona koyarsin, bebegide pusetine koyup havada alirsin isinide gorursun, aklinda bebeginde kalmaz en guzeli♡

İnsallah canim dualarinizi eksik etmeyin baskasinin duasi cabuk gecermis

Bu sanci veya agri degil canim bu bildigin acı biyerin incilir uzerine basanazsin ya buda öyle kalcada bi kemik var oraya denk geldimi acisi beynimden cikiyor gozlerim karariyor okadsr siddetli

Öyle canim ama ne desem bu siteye yorumluyor beni deli ediyor artik agzimi acip birsey demem ona evet canim fitik vs suphelenmiyorum kalcadaki agri senle konustumuzdan ama duz yatamiyorumya bu beni korkutuyor dogum aninda nasil olacak bu is diye ayakta dogum yap diyor ben şok adam kafa yemis

Gidevileceğin bir fizik tedavi hastanesi yok mu canım sana daha önce de kinesiotape bantlarını önermiştim hem zararsız hem de gerçekten iyi geliyor benm yürümemi o sağladı.
  • Evet canm varda adama birsey demeye korkuyorum o siteden duyup duyup basima iş çikartiyorsun diyor malesefki diyemedim bandida fiziktedaviyide

Aynen kuzum bende oyle allahim en hayirli dogumu nasip etsin bizim icin normal icin cirpiniyoruz ama hayirlisi sez ise o olsun diyorum artik bitsin valla allahin gucune gitmesin ama
Gercekten yoruldum artik bi an once dogsunlar

Ayy benim de hiç yukselmiyo yaa
Ilaç mı ise yaramıyo demek ki hemen feramat alıyorum . Hayret bisey yükselsin diye 3e çıkardık hala 7 8

Hayır cnm maalesef senin?

Yok valla belirtide yok bana ayin 27sinde 4100 olabilir dediler diye endiseleniyorum, dedikleri gibiyse kaldikca buyuyecek:| Seni ne zamana kadar bekletecekler peki suni sancimi verecekler gelmezse yoksa sezaryen mi konustunuz?

Canım Allah şifa versin yardımcın olsun eşininde böyle yapması hoş değil ama oda insallah zamanla seni anlar.doktorunla görüş bakalım ne diyecek
At gözlugu takmiş senin. Bu durumun hamilelikten dolayi halen daha bisiler arastiriyorsun diye kiziyor ben inkar etmiyorum evet hamilelikten dolayi sen agir iste calismadin birsey yapmadin herhangi bi rahatsizligin yok gecmistede boyle tutuldunu söyluyorsun suankide hamilelikten tamm inkar etmedim bu hamilelikten ama ben kafaya takma sebebim yatamiyorum normal dogum yaparsam nasil yatacagim ben belim izin vermiyor ayakta dogur diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…