2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar iyi akşamlar ben bugun meleğimi dünyaya getirdim Rabbim’e şükürler olsun. Allahım sıradaki hamilelere yar ve yardımcı olsun. Spinal yapıldı. Merak edenler olur diye özet geçeceğim. Spinali hissettim ama şok şükür uyuşukluğum geçti. Yarım saate yürütecekler. Ağrım var ağrı kesici iğne yapıyorlar ama abartı bi sancı “şimdilik” yok. Olsa da dayanırım mutluluk daha ağır basıyor. Nasıl bi ağrı derseniz regl sancısı ile dikiş ağrısı yaşıyorum. Bebeğim 3950 gram doğdu. Boyunu bilmiyorum söylemediler ama kaydedilmiştir karnesine. Yazıyı yazarken gelip kaldırdılar az önce.2-3 metre yürüttüler. Ağrım çok oldu şimdi uzanıyorum. Hatırlamazsınız aylar önce göğüs ucum küçük yazmıştım. Göğüs ucumu alamadı silikon göğüs ucu aldık. ilk güzel emdi sonra emmedi. Göğsümü sağdık 15 cc ancak çıkıyor. Kaşıkla verdik. Canım çok sıkkındı görümcemde bebekli o emdirdi bir emdi kana kana. Hemşireler önermiyoruz dedi ama ne olursa olsun içim rahat etti çünkü gerçekten çok açtı. Ben gelene kadar şekerli su vermişler hurmayı da değdirmişler damağına. Sarılık olur aç kalır die çok korkuyorum. Bir sürü şey içtim süt yapsın diye. Moralim bozuk değil bu duruma çünkü bunu çoğu kişi yaşıyor. Kızım melek gibi beyaz kırmızı dudak. Saçları da var kumral renk. ( anne ve baba simsiyah saçlı o ayrı :)) bana benzio ultrasondan çok farklı doğdu. Çirkinim diodum haksızlık etmişim pamuk gibi. Hep eşimin ailesine benzetiyordum şimdilik benim kopyam :)) Allahım isteyen her anne babaya nasip etsin nasıl güzel bir duygu

Hayırlı olsun bebeğin ve sen bir an önce evinize dönersiniz inşallah. Sütün de emdikçe çoğalır bol bol ver.. Nazar etme kızına maşallah de

Ayy hayirli olsun canim yaaa:)) seninle ayni gundu sezeryan gunumuz benim de regl sancim gibi sancilarim var benimki de bak carsambaya kadar durmazsa diye dusundum simdi anali babali sagliklica buyusun insallaaah

allah analı babalı büyütsün canım, gözün aydın
Seni emdikçe gelir annesi sütün. Ki başlangıçta 1 çay kaşığı ile doyacak kadar mideleri, senden 15 Cc çıkmış. Çok iyi bu. Birde başkasının sütü kendi bebeğine göre salgılanır, yağ ve su oranı bile. Yani seninkine göre değil aslında. Bence de verdirme, aç kaldıkça daha kuvvetli çeker daha hızlı artar inş sütün

Kızlar 1 saattir kasıklarımda ve belimde düzensiz ağrı var. Şimdi kasık azaldı ama belime hala giriyor ara ara.
Yarın 40. Haftamızın ilk günü. Belki de olur bu gece nişan su felan hiçbişey yok ama bakalım. Şuan hafif adet ağrısı gibi.

Archpa aaa sasirdim sanki birden oldu gibi :)
Gozun aydin canim
.cabucak.iyilesirsin insallah..cok sukur saglikla dogdu..kilosuda masallahh iyiymis...usgde de olemiydi.

Hadi insallah :)
Bende sabah beri yeni oturdum.. belim agirdi ama.cok ayakta kaldim.diye
:)

Archpa aaa sasirdim sanki birden oldu gibi :)
Gozun aydin canim
.cabucak.iyilesirsin insallah..cok sukur saglikla dogdu..kilosuda masallahh iyiymis...usgde de olemiydi.
Usg ye sabah girdik canım 3600 dedi. Ama en az 3800 dür dedi doktorumuz:)) Daha fazla çıktı maşallah

Archpa hayırlı uğurlu olsun. Bende çarşamba yaşadım anlattıklarının aynısını şimdi okurken gözlerim doldu. Dünyanın en muazzam duygusu. Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah. Seninde gözün aydın sütün bol olsun

Canim gözün aydın ne kadar mükemmel bir duygu annelik değil mi insana acılarını unutturuyor. Güle güle büyüt bebeğini sağlıkla huzurla. Darısı bizim başımıza inşallah

Merhaba kizlar kontrolum vardi doktorum ne zaman dogurucan dedi 38 haftalik 2.750 gr haftaya kadar 3 kilo olursa yeter bize dedi insallah kilo alir ya napsam almiyo benim poncik kizim

Pekmez, muz, kaşar peynir kilo aldıryor yapı meselesi de var tabi eşinle sen minyon isen o da fark eder

Aynen benim doktor da öyle diyor canım. Spinal fiyata dahilmiş, ekstra ödeme yok. Epidural olursa +1000 TL. O yüzden spinal olsun dedim. Ağrım olursa isterim verirler damardan diye düşündüm

Hayırlısı olsun saglikla gelsin. Yalniz suni sancı neden denemiyor doktorun? Kasılmalar başlamadan çatı ölçümü cok saglikli olmayabiliyor

Çatın çok da uygun değil 4 kilodan fazlası olmaz dedi canım. Açıkçası ben de fazla bekleyip sonra çile çekmek istemiyorum

Canım çok sevindim geçmiş olsun , Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…