2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hayırlısı olsun saglikla gelsin. Yalniz suni sancı neden denemiyor doktorun? Kasılmalar başlamadan çatı ölçümü cok saglikli olmayabiliyor
Plesantadan kan akımı yavaşlamış ,plesantadan yaşlanmış,kanala inmemis ,ve suyu azalmış bence sanci boşa anneyi ve bebeği yormak olabilir canim bence doktoru iyi bir karar vermiş .hatta Allah'tan dobler çektirmişte bu ayrıntıyı gormusler.

Muhakkak danis. Ille de ağrılı olmakmzorunda degil düzenli kasilmalar
Canım bizim yaramaz şimdi nasıl hareketlendi kaç saattir de kasılıp kasılıp durdu benimle oyun oynuyor galiba
Araliklarla sayısını takip edeyim.son zamanlar insan iyice evham yapiyor

Hayirlisi buymus canim.oyle dusun

Merhaba kizlar kontrolum vardi doktorum ne zaman dogurucan dedi 38 haftalik 2.750 gr haftaya kadar 3 kilo olursa yeter bize dedi insallah kilo alir ya napsam almiyo benim poncik kizim

Canım hayırlısı olsun öyle düşünme. Sizin için en sağlıklısı bu şekilde demek ki. Bizim bebekler aynı gidiyor, benimki de o kadar olmuştur. Pazartesi kontrolüm var, muhtemelen çarşamba da bizim sezaryen olur. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Yaş-22,azerbaycan,sat 09.04.2018,dogum tarihi 13.01.2019,erkek,ilk bebek,Davud❤boy 1.55 bashlama kilosu 56,son ay kilosu 70.4

Merhaba kizlar kontrolum vardi doktorum ne zaman dogurucan dedi 38 haftalik 2.750 gr haftaya kadar 3 kilo olursa yeter bize dedi insallah kilo alir ya napsam almiyo benim poncik kizim
Bizde 37+5 haftalikken gitmishdik 2804 kiloydu ama bizde son ayda daha cok aliyo biz biraz agzimizi kapatmaliyiz

Bizim durumumuz ayniydi ben bi daha sancin gelince gidecekmishim doktora oyle soylemishdibende kendimi vajinaya cok hazirladim seni anliyorum ama sen moralini bozma dushunki hangi yolla olursa olsun minigini kucagina alacan sagsalim inshAllah o tatliligi gorcen kafana takma nereden ciktigina bosh ver tadini cikar gunun belli oldu

Yok valla belirtide yok bana ayin 27sinde 4100 olabilir dediler diye endiseleniyorum, dedikleri gibiyse kaldikca buyuyecek:| Seni ne zamana kadar bekletecekler peki suni sancimi verecekler gelmezse yoksa sezaryen mi konustunuz?
Ben de ayni durumdayim , bebek 4 kilo ustu, bosuna sezeryana gitmek zorunda kalmam ins. , ayin 11 inde suni sanci ilac vercekler 14 une kadar dogumu beklicem

Ben de ayni durumdayim , bebek 4 kilo ustu, bosuna sezeryana gitmek zorunda kalmam ins. , ayin 11 inde suni sanci ilac vercekler 14 une kadar dogumu beklicem

Hic acilma yoksa suni sancida etki etmiyormus dogru mu kendimi suni sanciya hazirladim yarinda dogum olmazsa 1 hafta sonra gidecegim suni sanci icin ama hic sancim acilmam olmazsa nasil olacak onu dusunuyorum simdi. Bebekte buyuk cikarsa gercekten oda ayri dusunduruyor beni. Ilkini 3850 dogurdum 4 olsa bisey olmaz dedim hep Ama 4 uzeri nasil olacak ayy neden bizim rahmimiz tembellesti

Sıkma canını boşver tartışmaya da girme doktorun ne derse o bundan sonra
Ayy benim de hiç yukselmiyo yaa
Ilaç mı ise yaramıyo demek ki hemen feramat alıyorum . Hayret bisey yükselsin diye 3e çıkardık hala 7 8

Nasilsin simdi...
Gunaydin kizlar
Doğum yaptım :)
Tabii ki canım bizde olmadı diye sende yan etki olmicak diye bir şey yok. Zaten dediğim gibi işe yarayan bi ilaç değil

Aşılı olmasına rağmen eşim hastalandı. . Şu zamanda olacak şey mi? Bulaşmasın diye ayrı takılıyoruz. İnşallah bulaşmaz. Sağlığına dikkat etmediği için kızıyorum ona. Bir de sinirli artist. Moralimi bozdu.

Kızlar suni sancı denilen şey oksitosin hormonunun yapay hali zaten. Doğumu başlatan hormon takviyesi yapıyorlar. Oksitosinin doğal yoldan salgılanması için de meme ucu uyarımı en etkilisiymiş. Bide bazı yiyecekler salgılanmasını sağlıyormuş muz yumurta ananas filan da yazmışlardı hurmanın yanında

Bizde de aynı şey oldu. Bebek doğarsa diye dikkat etmek zorundasın dedim biz bu kadar sakınıyoruz avm ye bile gitmiyorum mikrop kapmamak için ama kendisi dikkat etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…