Başka ilçede doğum yaptım canım biz eve döndük şükür acile gitmek istemiyorum çok ilgisizler çünkü =( benim hem sezeryan hem göbek fıtığı aynı anda oldu o yüzden extra acı çekiyorum ve minoset le nereye kadar olacak anlamadım =(
Kamuda farklı bir uygulama var mı bilmiyorum canım ama özelde 37.haftada ayrıldığımdan itibaren 16 hafta toplam iznim var. Bebek ister 37.haftada gelsin ister 42 de farketmiyor.
Kamuda farklı bir uygulama var mı bilmiyorum canım ama özelde 37.haftada ayrıldığımdan itibaren 16 hafta toplam iznim var. Bebek ister 37.haftada gelsin ister 42 de farketmiyor.
Doğumun geç olması doğum sonrası izni etkilemiyor. Doktordan bununla ilgili rapor alıp kuruma bildirmek gerekiyormuş.
Ama üzülecek birşey yok anne karnında da büyüyor dogdugunda da . Birkaçgün değiştirmez birşeyi imkan varsa bebeğe en az 6 ay siz bakın yoksa anne kv baksın daha sonrası bakıcı veya kreş. Bakalım süreç nasıl olacak.
Kuzum benim durumum biraz farklı ilk doğumum da doktor çok alttan kesmiş o yüzden sol kasığımın kaslarını da kesmiş 4 yıldır acı çekiyordum bu doktora söylemiştim o dokuları lazerle yaktı birde göbek fıtığı ameliyatı oldum aynı anda yani acıların çocuğuyum
Canım bana dr majezik vermiş. İnan ki sezeryan ağrımı 2 saat dindirebildi. Hiç bi işe yaramıyor bu acıyı her türlü çekeceğizz . Aslında aralık ayında doğum yapan arkadaslar yazaalar keşke sezeryan ağrınız ne kadar sürdü? Benim 2. Günüm ve oturduğum yerden kalkmak ayaklanmak yattığım yerde yediğim bıçak darbeleri anlatamam canım acıyor
Canım benim ilk doğumda daha uzun sürdü. Ama canım çok tatlı ablamlar gülüyordu bana. Şimdi sezeryanın 9. günündeyim kendi başıma kalabiliyorum yataktan, ağrım yok denecek kadar az. İlk günler biraz zorluyor kabız olmamaya dikkat edin.
Çok şükür kızlar tüm alış verişi yaptım
Göğüs ucu için krem ve kalkan almayın dedi ebebek teki bayan . İnşallah hiç ihtiyacım olmaz .şimdi bunları temizle yerleştir
Dayan kızım az kaldıııı.
Heyecandan patlıyorum yaaa Sancım tuttu bi de iyi mi evi hazırladık ettik, son rötuşlar bitti. Kendimi hazırlayamadım daha duşa giremedim. Emzirmeye başlamadan son kez hamburger kola ile ihya edicem midemi
Çok şükür kızlar tüm alış verişi yaptım
Göğüs ucu için krem ve kalkan almayın dedi ebebek teki bayan . İnşallah hiç ihtiyacım olmaz .şimdi bunları temizle yerleştir
Dayan kızım az kaldıııı.
Heyecandan patlıyorum yaaa Sancım tuttu bi de iyi mi evi hazırladık ettik, son rötuşlar bitti. Kendimi hazırlayamadım daha duşa giremedim. Emzirmeye başlamadan son kez hamburger kola ile ihya edicem midemi