2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki inmekten ziyade daha da sisip cikio resmen ama mesela bugun bi tanidigim hic belli olmaz dedi. Ben senin gibiydim aksama karnim indi gogus altim bosaldi gece de dogum yaptim dedi. Normal dogum soz konusu olunca anlik hersey degeisebilit dedi canim

Doğum yapan anneler gözünüz aydın yavrularınızi sağlıkla buyutun inşallah benimde gelmek bilmeyen bir oğluşum var doktor son tarih 17 si olarak verdi listeye benide eklerseniz sevinirim

Ben cok indigini dusunmuyorum. bugun annemin komsusu inmis dedi ama. Su 4 parmak olayinida cozemedim
Bende bekleyip bekleyip normal dogum yapamazsam uzulucem
Aynen canım 41 i doldurup sezaryen olan da çok öyle olacağını bilsek 40 da alın artık derdik bende anlamadım çok parmak olayını karnım hemen göğsün altından basliyor

İnşallah öyledir canım ya yoksa benim de epey giderim var sanki çıkıyor gibi geliyor , herkesin farklı olur tabi de bunu da çok söylüyor büyüklerimiz annemde karnım düştü iki gün sonra doğum yaptım diyor o yüzden merak ettim

Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz dualarimdasin

Ayy canım bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum.

Kızlar 13ocakta mevlütümüzü yapacağuz nasıpsr bugün eşimle çıktık mevlüt elbisemi aldım. kızımla kombın yaptım ama evım darmadağın ne nerde belli değil canım okadar sıkkın ki eşyalarımo bulamıyorum gelenlerden kalan bulasıklar bıle bana kalıyor resmen eşim topluyor artık ev ısıne yardım yok ne hıkmetse kırlısepetım agzına dek dolu kızım 3gündür midesi mi büyüdü bılmıyorum sureklı emmek istyor fazla emiyor bıyandan atesım dındı emdıgı ıcın sütüm bosaldı ant kullanmaktan vazgectm dün kontrolumde dr.um ateslemmıyorsan baslama gözlemleyelım dedı şükür cıkmıyor daha ıyıyım. ama normal mi cok sık emmesı acaba doyamıyor mu dıye düşünüyorum ama hep emıyor doyamasa aglar memede de dıyor esım

doğum yapanlar geçmiş olsun ve gözünüz aydın :) darısı sağlıkla bebeğimizi kucagimiza almamiza inşallah. Ben sezeryanden sonra normal doğum istiyordum ama sanırım bu fikrimden vazgeçmeye başlıyorum doğum yaklaştıkça. Hoş sezeryan fikride çok korkutuyor beni. Sezeryan olan arkadaşlar kan değeriniz son olcturdugunuz zaman kaç çıktı? Benim ilk doğumda tansiyonum çok düşmüştü kan değerimden kaynaklı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

Ben cok indigini dusunmuyorum. bugun annemin komsusu inmis dedi ama. Su 4 parmak olayinida cozemedim
Bende bekleyip bekleyip normal dogum yapamazsam uzulucem

4 parmak olayı nedir ki? Göğüs altindan itibaren 4 parmak mi? Bende şuan o kadar yokta :)

Aynen canım 41 i doldurup sezaryen olan da çok öyle olacağını bilsek 40 da alın artık derdik bende anlamadım çok parmak olayını karnım hemen göğsün altından basliyor
Ac ve tok karna gorne degisiyo
Son yarim saattir.koltuk.altim sizliyo ya hayra alamettir insallah...

masallah cnm annen veya kv yardimci olmadilar mi hic bebekle cok zor buyuyo annesi ne guzel doyuyodur m etme midesi yavas yavas buyuyo artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…