2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla canım battaniyeler 3 ude imce penye battaniye kusma durumu fln çok oluyomuş en çok degistirilen ve yetmeyen şey penye battaniyeymis bende ondan bol bol aldım sadece hast için değil evde de küçücuk bi kusmuk gelse bile ıslak mendille silsen fln cikmiyomus kokusu yıkamak gerekiyormus yedekli olmakta fayda var e bavulda kendi eşyalarımda var 2 pijama takımı kalın battaniye yer kaplıyor terlik çorap iç çamaşırı vs bezler ve hasta bezi de yer kaplıyor ben orta boy valiz çok komik olur küçük kabin boy mu alsam fln diye düşünmüştüm anca sığdı

Dr un ne diyor cnm ay inşallah gelir ya 40 çok uzun geliyor bana ama Bnmde Dr um biz daha gebe gezeriz Bi süre daha dediinatçı çıktı minnoşlar
Kuzum doktora gun dolunca napacaz dedim sagligina engel bir durum olmaz ise beklicez dedi ben biktim beklemekten 9ay besgundur tasiyorum yetto gari belim gicim bacagim kalmadi agridan gelsinde besik aldik oladar orda yatsin topun ustunden onmez oldum hala gelmiyor isircam onu bi dogsun dogmasin dogmasin derken dua yerine gecti galiba

Ah canım Allah yardımcın olsun.
Benim doktora kalsa cumaya doğum olurdu kanala inmiş sancilarim vardı.brnimki bile böyle bekliyorsa seninki normal ozaman.bekletiyorlar bizi ne yapacaksin
Masallah ne guzel bizimki koca kafali kanalada inememis galesiz hadi insallah senin gozun kapida olsun heran dogum çalabilir kapinizi

Bizimkiler inatci ya da sabirli :) aslinda normalde bende cok.sabirliyimdir

En son takla atip balik gibi agzimdan cikarcam
Yani oda bir dogum sekli nerden geldinin pek önemi yok kiz kimler kimler dogurdu biz kaldik pek gelmeyede niyeti yok bi 9 aydaha yasar boyle

Ay valla sabırsızlanıyor insan benim daha var die rahatım ama sizi gördükçe tırsıyorum

Yaa ben de aynı şeye takılıyorum İznimiz geçip gidiyor bebek yokken. Birlikte geçireceğimiz vakit azalıyor

Dk fln sayıyorlar ya diyorum nasi beceriyolar bu işi geçen benimde oldu ama saat 3 4 gibi geçti arada yine gidiyo geliyo bunlarda gol degil herhall muayene yapıldımı sana
canim gercek sancilarin arasi sık olur sık olursa sancilarin sancinin gelis ve gidisini tutarsin misal ben sklaşinca dk tuttum.cok duzensizdi 10 dk bir yada 20 15 dk falan ama aksama duzenli olunca gitmistim hastaneye oglumda

canim gercek sancilarin arasi sık olur sık olursa sancilarin sancinin gelis ve gidisini tutarsin misal ben sklaşinca dk tuttum.cok duzensizdi 10 dk bir yada 20 15 dk falan ama aksama duzenli olunca gitmistim hastaneye oglumda
Iste benimde ilk düzensiz sonra gayet düzenli gelen sancılar oldu 5 7 dk da bir genel de kasılma ve ader ağrısıyla birlikte siddetlensin diye bekledim o şekilde 4 5 saat devam etti sonra uyumuşum artık o ağrı olduğunda anlarız herhalde

Benim bugun 40.nci haftam doldu ama kizim gelmek istemiyor:) hastaneye ugradik, pazar gunu diye kapaliydi resepsiyondan bilgi alabildik. Resepsiyondaki adam vaktinde dogan bebeklerin azinlik oldugunu soyledi. Genellikle ya erken ya da gec gelirmis bebekler(normal dogumda) isimden dolayi(ebeydi) yuzlerce gebe kadinla karsilastim dogum vaktinden 4-5 gun sonra dogum yapan dedi. eger anne iyiyse, bebek iyiyse hareketliyse bir sorun olmaz beklemek dedi. Bizde ayin 13ndeki randevumuza kadar bekleyecegiz eger dogum olmazsa, suni sanciyla dogum olacak. Hepimizin hakkinda en guzeli, hayirlisi olsun

Ben de bugun hazırlıyorum valizimi. Akşama kuzenin düğünü var bol bol oynarım belki ordan doğuma geceriz

Dün kınada az oynadım düğünü de göreyim dedim
İyi yapmiisin canim akillica bugun dunun acisinida cikar gel soyle hastanelik olana kadar oyna hastaneye verinca hemen gelir cok zorlamaz

Bende dedim dogurdu sendende olmaz acaba bebek kanalami girdi

Başka ilçede doğum yaptım canım biz eve döndük şükür acile gitmek istemiyorum çok ilgisizler çünkü =( benim hem sezeryan hem göbek fıtığı aynı anda oldu o yüzden extra acı çekiyorum ve minoset le nereye kadar olacak anlamadım =(

Kızlar günaydın .
Perşembe günü sancim tuttuğu için gece 22.00 de sezeryan a alindim. Cuma olacaktı bir gün erken oldu.
Bebegim de ben de iyiyiz şükür.
Ama hala sütüm inmedi inşaallah bugün gelir.
Canım kovaya 2 su ısıtıcı su koy göğüsleri içine sarkıt kanallar açılsın birde helva ye gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…