2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimki geldi durtukledi bugun hatta nerde senin cikolatan flan dedi bugun yoktu :)) ay hayirlsiiyla gelsinler ❤ sen nasilsin

Canım ben de varım 3 Ocak 'ta. :)

Birden gelir diyor annemde..bekliyoruz bakalim :)
Dedigin gibi..suni sanciya kalir onlada olmaz.sezeryan olur..bekledigimiz bosa kalir .. ama iste bilemiyoruz ne yasicaz.
Aynen dun bana da dedi tanidigim sabah senin gibiydim aksama karnim indi dogurdum diye. Normal.dogum oyle bi anda olur hersey diyor. Valla haftaya bana suni veriri doktorum oyle dedi 40 i bikac gun gecince gelmezse veririm mecbur dedi hayirlisi artik..

Canım benim göğüs ucum hic yok sağarken bile çıkmıyor desem yeridir ben ilk oglumdada bundada yapay silikon göğüs ucu kullanıyorum eczaneden al dene istersen

Canım benim göğüs ucum hic yok sağarken bile çıkmıyor desem yeridir ben ilk oglumdada bundada yapay silikon göğüs ucu kullanıyorum eczaneden al dene istersen
Aldım canım ama sütüm az olunca çektiği yere süt gelmiyor o yuzden emmeyi bırakıyor yoksa cuk cuk alıyor ağzına silikon ucu. Elimle sağa sağa çoğaltacağım inşallah silikon uçla bile razıyım emecek inanıyorum

Seni korkutmak istemem canim belki ben cok hassasim ondan bende cok acimisti kimide hissetmedim diyor bilemiyecem umarim bu iyi geçer

Elle gelmez de elektrikli sağma Makinesi kullandım ben ilk 10 gun çok işe yaradı sütü indirdi gene, sıcak su torbası ya da sıcak havlu falan koy göğüslerinin üzerine işe yarıyor canım, bi de süt gelmese de pompa ile saat başı sağ minicik de gelse her seferinde artacak

Kizlar ya benim bebisin hareketleri bi kac gündür cok azaldi sadece toplaniyor bi yerde sertlesiyor asagiya baski oluyor aradada adet sancisi gibi agrim oluyor kontrolüm ayin 10unda o zamanimi bekliyeyim yoksa bi acile gitsem mi bilemedim

Kizlar ya benim bebisin hareketleri bi kac gündür cok azaldi sadece toplaniyor bi yerde sertlesiyor asagiya baski oluyor aradada adet sancisi gibi agrim oluyor kontrolüm ayin 10unda o zamanimi bekliyeyim yoksa bi acile gitsem mi bilemedim
Benim de aynı öyle .bi gerinme haraketi gibi olup assagı bi baskı oluyo .sanki bi anda su akıp gitcek gibi bide kasıklarım da belki yakınında böyle karıncalanmı gezinmeler.karnımın üst kısmı resmen goguslerimle birlesmiş şekilde hiç boşluk yok heralde fögüs olmazsa agzıma kadar yukarı çıkardı karnım:))))
İki hafta önce sancıların var erken doğum riski demişti bana.
Daha öncekiler sezeryan bide dikişlerin zarar görebilir demişti sancılardan dolayı.haftaya tekrar gidiyim diyorum bakalım.
Hem iri hemde iki hafta önde olduğu için böyledir deyip ferah tutmaya calısıyorum kendimi.ayaga kalktıgım da sanki karnımda assagı çok agır bişey taşıyomuşcadına alttan tutmak geliyo:))
İki tane doğum yaptım ama hiç böyle yaşamadım.Ondan çok tedirginim

Benimki geldi durtukledi bugun hatta nerde senin cikolatan flan dedi bugun yoktu :)) ay hayirlsiiyla gelsinler ❤ sen nasilsin
Evet çikolatasız gitmemek lazm :)) iyiym ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum da normal doğumu destekleyen biri, 42ye kadar bekleyelim diyor ama hiç istemiyorum hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem de bekledikçe risk aldığımızı düşünüyorum senin sancılar ne durumda gelecek gibi mi :)

Ben de aynı durumdayım doğuma hazırlanıyorlar heralde bi anormallik olduğunu sanmıyorum ama kendini en iyi sen tanırsın kötü hissediyorsan bekleme bence

Sanci falan yok geliceginide sanmiyorum artik :) benimkide normal yanlisi ama 42ye dek beklemiyor. 40+5 veya 6 gibi alir yani onumuzdeki hafta. Suni sanci veririz gelmezse o zamana dedi. Suni istemiyordu kendisi de ama cok brklemiyorda

Sanci falan yok geliceginide sanmiyorum artik :) benimkide normal yanlisi ama 42ye dek beklemiyor. 40+5 veya 6 gibi alir yani onumuzdeki hafta. Suni sanci veririz gelmezse o zamana dedi. Suni istemiyordu kendisi de ama cok brklemiyorda
Benim doktorum hiç suni filan demedi ya beklemek de zor geliyor hayırlısıyla zamanında gelirler inşallah

Ben hic konusmadim..benim dra gore dogum tarihi 16 ocak...17 ocaka randevum var ama bu persembe gidince konusucam.hala sancim cikmazsa belki alin derim anlik degisiyor fikirlerim.

Biraz önce altıma yaptım sandım koltukta otururken. Çamaşırımda böyle jöle gibi bi şey vardı baya cok. Ama kanlı değil. Saydam beyaz. Nişan kanlı oluyormuş, bu ne ki. Sancidan da anlayamam ki ben. Benim sürekli sancım var şu fazlalığından. Nstde hep 70 civarında çıkıyor. Doğum sancisi da başta hafif başlarmış ben kendi sancimdan anlar miyim ki onu. Off çok korkmaya başladım

Kızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…