Birden gelir diyor annemde..bekliyoruz bakalim :)Benimde sancim yok kuzum asagida inmedi 6gunum var :) tek umudum bugun 80i gordum nst de 60 falan :))
Benimki geldi durtukledi bugun hatta nerde senin cikolatan flan dedi bugun yoktu :)) ay hayirlsiiyla gelsinler ❤ sen nasilsinBizim de aynı şekilde canm, hastaneden sonra eşim işe gittiği için hep sabah erken saate alıyoruz randevuları o yüzden genelde uyuyor oluyor bizimki de :) doktor da nst ye girdiğin zaman 3 dakikada bir dürt uyansın dedi hatta ilk seferinde bilmediğimden tekrarlatmıştı nst yi
Canım ben de varım 3 Ocak 'ta. :)Doğum yapan annelerimiz
1- @Jane Austen 26/11/2018
2-@ahha
3-Dido44 10/12/2018
4- @Hb0216
5- @cibi35 12/12/2018
6-@cnmsncnm 13/12/2018
7- @aurora_z 13/12/2018
8- @Nurkuzusu 13/12/2018
9- @Bismilhayrun
10- S Sevimlipanduf 20/12/2018
11- @Otb 21/12/2018
12- @Kartanesii8892 24/12/2018
13- @delikiss 26/12/2018
14- @anneveoglusu 28/12/2018
15- @mini87 28/12/2018
16- @Xeroderma_pig 28/12/2018
17- @Durbidk 28/12/2018
18- @Zuhal budak polat 30/12/2018
19- @Tugce1910 31/12/2018
20- @oozzee 31/12/2018
21- @Papatyalardaguzel 01/01/2019
22- @Işık27 02/01/2019
23- @oozzee 02/01/2019
24- @ecemine 02/01/2019
25- @Manikmidepresifmi 03/01/2019
26- @Mavisu27 03/01/2019
27- @Kahsen 04/01/2019
28-Archpa 05/01/2019
29- ?
Doğum için günü belli olanlar
@matrush 07/01/2018
@supurgelicadi 07/01/2019
@Fobia 09/01/2019
@zet193 09/01/2019
@nülifer_3457 14/01/2019
@esenglvedat 16/01/2019
@busra_brt 17/01/2019
@Missyiru 19/01/2019
Aynen dun bana da dedi tanidigim sabah senin gibiydim aksama karnim indi dogurdum diye. Normal.dogum oyle bi anda olur hersey diyor. Valla haftaya bana suni veriri doktorum oyle dedi 40 i bikac gun gecince gelmezse veririm mecbur dedi hayirlisi artik..Birden gelir diyor annemde..bekliyoruz bakalim :)
Dedigin gibi..suni sanciya kalir onlada olmaz.sezeryan olur..bekledigimiz bosa kalir .. ama iste bilemiyoruz ne yasicaz.
Canım benim göğüs ucum hic yok sağarken bile çıkmıyor desem yeridir ben ilk oglumdada bundada yapay silikon göğüs ucu kullanıyorum eczaneden al dene istersenKızlar benim göğüs ucum var ama yumuşak bebeğim ağzına alsa da emme reflexi göstermio ilk doğdundan beri. Mama veriyoruz. Pompa da sağmıyor göğsümü tıkanıyor galiba. Ben de elimle masaj yapa yapa süt çıkarıyorum. Dün 15 cc çıkmıştır kaşıkla kızıma verdim. Böyle böyle artar inşallah
Aldım canım ama sütüm az olunca çektiği yere süt gelmiyor o yuzden emmeyi bırakıyor yoksa cuk cuk alıyor ağzına silikon ucu. Elimle sağa sağa çoğaltacağım inşallah silikon uçla bile razıyım emecek inanıyorumCanım benim göğüs ucum hic yok sağarken bile çıkmıyor desem yeridir ben ilk oglumdada bundada yapay silikon göğüs ucu kullanıyorum eczaneden al dene istersen
Seni korkutmak istemem canim belki ben cok hassasim ondan bende cok acimisti kimide hissetmedim diyor bilemiyecem umarim bu iyi geçerGünaydın annisler... @matrush bugün doğumun varmış. Sağlıkla kucağına al insallah.
Canım yani aç mı bilmiyorum ama çok sık emzirmek bazen gaz sıkıntısına neden oluyor. Bebekler en çok emerken hava çekiyor içine çünkü.
Seninle günlerimiz aynı canim ve benimde perşembe günü randevum var. Benim ilki sezeryan ondan yüksek ihtimal sezeryan olacak benim de. 15 ocak demişti bana ama kesinlestirmemistik. Perşembe günü kesinleşir herhalde.
Canım bende sonda torbası anesteziden sonra takılmıştı önceden. O yuzden bunu okuyunca bir tirstim. Çok mu acıyor?
Elle gelmez de elektrikli sağma Makinesi kullandım ben ilk 10 gun çok işe yaradı sütü indirdi gene, sıcak su torbası ya da sıcak havlu falan koy göğüslerinin üzerine işe yarıyor canım, bi de süt gelmese de pompa ile saat başı sağ minicik de gelse her seferinde artacakAldım canım ama sütüm az olunca çektiği yere süt gelmiyor o yuzden emmeyi bırakıyor yoksa cuk cuk alıyor ağzına silikon ucu. Elimle sağa sağa çoğaltacağım inşallah silikon uçla bile razıyım emecek inanıyorum
Benim de aynı öyle .bi gerinme haraketi gibi olup assagı bi baskı oluyo .sanki bi anda su akıp gitcek gibi bide kasıklarım da belki yakınında böyle karıncalanmı gezinmeler.karnımın üst kısmı resmen goguslerimle birlesmiş şekilde hiç boşluk yok heralde fögüs olmazsa agzıma kadar yukarı çıkardı karnım:))))Kizlar ya benim bebisin hareketleri bi kac gündür cok azaldi sadece toplaniyor bi yerde sertlesiyor asagiya baski oluyor aradada adet sancisi gibi agrim oluyor kontrolüm ayin 10unda o zamanimi bekliyeyim yoksa bi acile gitsem mi bilemedim
Evet çikolatasız gitmemek lazm :)) iyiym ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum da normal doğumu destekleyen biri, 42ye kadar bekleyelim diyor ama hiç istemiyorum hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem de bekledikçe risk aldığımızı düşünüyorum senin sancılar ne durumda gelecek gibi mi :)Benimki geldi durtukledi bugun hatta nerde senin cikolatan flan dedi bugun yoktu :)) ay hayirlsiiyla gelsinler ❤ sen nasilsin
Ben de aynı durumdayım doğuma hazırlanıyorlar heralde bi anormallik olduğunu sanmıyorum ama kendini en iyi sen tanırsın kötü hissediyorsan bekleme benceKizlar ya benim bebisin hareketleri bi kac gündür cok azaldi sadece toplaniyor bi yerde sertlesiyor asagiya baski oluyor aradada adet sancisi gibi agrim oluyor kontrolüm ayin 10unda o zamanimi bekliyeyim yoksa bi acile gitsem mi bilemedim
Sanci falan yok geliceginide sanmiyorum artik :) benimkide normal yanlisi ama 42ye dek beklemiyor. 40+5 veya 6 gibi alir yani onumuzdeki hafta. Suni sanci veririz gelmezse o zamana dedi. Suni istemiyordu kendisi de ama cok brklemiyordaEvet çikolatasız gitmemek lazm :)) iyiym ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Doktorum da normal doğumu destekleyen biri, 42ye kadar bekleyelim diyor ama hiç istemiyorum hem bir an önce kavuşmak istiyorum hem de bekledikçe risk aldığımızı düşünüyorum senin sancılar ne durumda gelecek gibi mi :)
Günaydın annisler...
Seninle günlerimiz aynı canim ve benimde perşembe günü randevum var. Benim ilki sezeryan ondan yüksek ihtimal sezeryan olacak benim de. 15 ocak demişti bana ama kesinlestirmemistik. Perşembe günü kesinleşir herhalde.
Ben de perşembe kesinlessin istiyorum.hatta yarın gel alalım desin.o moddayim yani.insallah gelişimini tamamlamıştır ve sağlıklıdır da bir an önce dogar.cok zorlaniyorum artık.
Benim doktorum hiç suni filan demedi yaSanci falan yok geliceginide sanmiyorum artik :) benimkide normal yanlisi ama 42ye dek beklemiyor. 40+5 veya 6 gibi alir yani onumuzdeki hafta. Suni sanci veririz gelmezse o zamana dedi. Suni istemiyordu kendisi de ama cok brklemiyorda
Ben hic konusmadim..benim dra gore dogum tarihi 16 ocak...17 ocaka randevum varAynen dun bana da dedi tanidigim sabah senin gibiydim aksama karnim indi dogurdum diye. Normal.dogum oyle bi anda olur hersey diyor. Valla haftaya bana suni veriri doktorum oyle dedi 40 i bikac gun gecince gelmezse veririm mecbur dedi hayirlisi artik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?