- 21 Mayıs 2018
- 236
- 312
- 18
- 38
Gecmis olsun, ne kadar suruyor hic aklimda kalmamis, yegenimde kalmisti aslinda. Ama cok ciddi bir şey değil sık rastlanıyor diye biliyorum. Umarım kısa sürer.Kızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
kuzum benimde geliyor o şekilde nisan değil-dir ama bende ilk acaba fln demiştim ama değil eşinizle cinsel hayat devammıBiraz önce altıma yaptım sandım koltukta otururken. Çamaşırımda böyle jöle gibi bi şey vardı baya cok. Ama kanlı değil. Saydam beyaz. Nişan kanlı oluyormuş, bu ne ki. Sancidan da anlayamam ki ben. Benim sürekli sancım var şu fazlalığından. Nstde hep 70 civarında çıkıyor. Doğum sancisi da başta hafif başlarmış ben kendi sancimdan anlar miyim ki onu. Off çok korkmaya başladım
Hadi bakalım doktorlar da kontrollerni yapsınlar artık hayırlısı nasıl ise kuzum o şekilde olsunKizlar randevuya girdik ama halen Hastanedeyiz doppler istedi doktor bebegin kalp atimlari bir yuksek bir dusuk yarinda beni kardiyolojiye gorunmemi istedi kalbin normal dogum icin uygunmu diye
Dopplerdeki doktor bi rapor yazdi simdi kendi doktorumuzun gelmesini bekliyoruz
Dopplerdeki doktor bence riske atmayin kalp atimlari bir yuksek bir dusuk yine dogru karari doktorunuzla verin dedi
Bu arada 1cm aciklik var ama bebis girmemis kanala
Nstd 47 ile 100 arasindaydiPapatyamaviss
Bende korkuyorum suniden. İnsallah zamaninda gelsinler.. ilk gebeliklerde genelde 40i bulur diyolarBenim doktorum hiç suni filan demedi yabeklemek de zor geliyor hayırlısıyla zamanında gelirler inşallah
Gercekten ne olcak belirsiz.. persembe mi randevun bende cumayi iple cekiyorum :) ins kendi sancilarim olmustir diye. Niye boyle olduk biz :)))Ben hic konusmadim..benim dra gore dogum tarihi 16 ocak...17 ocaka randevum varama bu persembe gidince konusucam.hala sancim cikmazsa belki alin derim anlik degisiyor fikirlerim.
Sakin ol kuzum.. herkesin tek soyledigi sey dogum sancisini anlamamak gibi bi durum olamaz.. siddeti olsun gelme sikligi olsun.Biraz önce altıma yaptım sandım koltukta otururken. Çamaşırımda böyle jöle gibi bi şey vardı baya cok. Ama kanlı değil. Saydam beyaz. Nişan kanlı oluyormuş, bu ne ki. Sancidan da anlayamam ki ben. Benim sürekli sancım var şu fazlalığından. Nstde hep 70 civarında çıkıyor. Doğum sancisi da başta hafif başlarmış ben kendi sancimdan anlar miyim ki onu. Off çok korkmaya başladım
Canim benim Rabbim bi an once sifa versin hemen iyilesip ciksin kavusun insallah ❤Kızlar bebeğin sarılık olmuş değer 20 yatısı yapıldı ne kadar yatar ne zaman çıkar bilmiyorum emiyordu da bi sorun yoktu eşimle ikimizin kan grubundanoliyormus ilk oğlum da olmuştu o yatmadı çok sinirim bozuldu ya tam kavuştuk derken yavrusu kuvozde ilanları daha iyi anladım inşallah uzum sürmez son ayrılıklarına olur böyle sarılık geçiren oldu mu kaç günde cıktı iyice sinirlerim bozuldu
ZTen gununde geldi sayilir kuzum bakalim doktorun ne diycek haber ver hemen bize . Yuksek dusuk dedigi cok buyuk bi fark mi yaniKizlar randevuya girdik ama halen Hastanedeyiz doppler istedi doktor bebegin kalp atimlari bir yuksek bir dusuk yarinda beni kardiyolojiye gorunmemi istedi kalbin normal dogum icin uygunmu diye
Dopplerdeki doktor bence riske atmayin kalp atimlari bir yuksek bir dusuk yine dogru karari doktorunuzla verin dedi
Kesinlikle öyle düşünmek lazım ama o moda giremedim henüzBende çok gerilmiştim canım hastaneye yatış yapıp odaya çıkınca dedim ki oğlum bugün doğacak yani gerilsemde acı çeksemde doğacak en az hasarla atlatmam gerek hep sakin olmaya çalıştım hatta garip gelecek ama ameliyat ışınlarından naptıklarını izledim =) bide kan bile aldıramam insana bir cesaret geliyor cidden Allah yardım ediyor..
Doktor devam dedi ama biz yine de temkinli davranmaya çalışıyoruz. Iki haftada bir falan. En son geçen haftaydikuzum benimde geliyor o şekilde nisan değil-dir ama bende ilk acaba fln demiştim ama değil eşinizle cinsel hayat devammı
Beyaz jel normal akinti oluyor benim o cok hareketli oldugum zaman geliyor geneldeDoktor devam dedi ama biz yine de temkinli davranmaya çalışıyoruz. Iki haftada bir falan. En son geçen haftaydi
Aynı durumu yaşıyorum o hareketli çocuk gitti.karnim çoğunlukla sert.doktorum a sordum doğuma hazırlık yapıyor bebeğin hareketlerini say günde 10kez ediyorsa sikinti yok dedi.Kizlar ya benim bebisin hareketleri bi kac gündür cok azaldi sadece toplaniyor bi yerde sertlesiyor asagiya baski oluyor aradada adet sancisi gibi agrim oluyor kontrolüm ayin 10unda o zamanimi bekliyeyim yoksa bi acile gitsem mi bilemedim
Akla kara cikacak bugun meydana o zaman hadi bakalim hayirli haberle gwlKizlar randevuya girdik ama halen Hastanedeyiz doppler istedi doktor bebegin kalp atimlari bir yuksek bir dusuk yarinda beni kardiyolojiye gorunmemi istedi kalbin normal dogum icin uygunmu diye
Korkma canım oda var bende saydam renk ama lapa gibi .merak etme ara ara yine gelecek.ama nişan değil sanırım buBiraz önce altıma yaptım sandım koltukta otururken. Çamaşırımda böyle jöle gibi bi şey vardı baya cok. Ama kanlı değil. Saydam beyaz. Nişan kanlı oluyormuş, bu ne ki. Sancidan da anlayamam ki ben. Benim sürekli sancım var şu fazlalığından. Nstde hep 70 civarında çıkıyor. Doğum sancisi da başta hafif başlarmış ben kendi sancimdan anlar miyim ki onu. Off çok korkmaya başladım
Gozun aydin sonunda baslangicin olmus insallah hayirlisiyla kavusursun bebegineSonunda yola çıktı galiba benimki. Bugun kontrolum vardi 3 cm acilmam varmis. Doktorum eliyle vajinal müdahalede bulundu dogumu hızlandırmak icin biraz canım yandı nişanım geldi. Bugun gelmeye devam edebilir endise etme dedi kahverengi geliyor. Kasılmalar siklasirsa veya su gelirse gidicez hastaneye. Persembe gunu çağırdı eger dogum baslamazsa. Ctesi gunu şehir dışına çıkacakmış her turlu ctesi öncesi doğumum baslayacak. Ins suni sancıya gerek kalmadan kendi gelir...
Amin canim insallah. Bugun ağrılarım var ins açılmam oluyordur gittiğimde az müdahaleyle doğururum:)Gozun aydin sonunda baslangicin olmus insallah hayirlisiyla kavusursun bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?