Nişan gelmesi resimlerine baktım da hayal kırıklığı yaşadım . Ben de tıpa gibi bir şey gelecek diye bekliyorum.
Eeee benim nişanım gelmiş o zaman galiba sanırım heralde kesin
Cnm valla dun nişanım geldi. Daha doğrusu doktor getirdi müdahaleyle. Dünden beri kasılmalarım bel ağrılarım oluyor doktorla surekli watsaptan iletişim halindeyiz ama kasılmalar duzenli aralıklarla gelmeden hastaneye çağırmıyor. En son dun 3 cm.acilmam vardi. Hala kasılmaların düzene girmesini bekliyoruz . Persembe gunune kdr dogum kendiliğinden baslamamis olursa tam 40+6 da yatışım yapılacak
Kızlar yari özel devlet hastanesinede kontorle gelim dedim, özeldeki doktor bazı konularda net bilgilendirmedi diye. Buradaki doktor Nst de bebeğin kalp atışını beğenmedi. Ben az hareket ediyor diyince uzun Nst istedi serumlu kötü çıkarsa yatış yapacaklarmış. Bakalım hayırlısı inşallah, ama doğumhane y gelince tirstim
Kızlar yari özel devlet hastanesinede kontorle gelim dedim, özeldeki doktor bazı konularda net bilgilendirmedi diye. Buradaki doktor Nst de bebeğin kalp atışını beğenmedi. Ben az hareket ediyor diyince uzun Nst istedi serumlu kötü çıkarsa yatış yapacaklarmış. Bakalım hayırlısı inşallah, ama doğumhane y gelince tirstim [/QUOT]
Geçmiş olsun canım. Doktorların yönlendirmesine güven. Senin ve bebeğin için en iyisi nasıl olacaksa öyle olsun
Nişan gelmesi resimlerine baktım da hayal kırıklığı yaşadım . Ben de tıpa gibi bir şey gelecek diye bekliyorum.
Eeee benim nişanım gelmiş o zaman galiba sanırım heralde kesin
Kızlar yari özel devlet hastanesinede kontorle gelim dedim, özeldeki doktor bazı konularda net bilgilendirmedi diye. Buradaki doktor Nst de bebeğin kalp atışını beğenmedi. Ben az hareket ediyor diyince uzun Nst istedi serumlu kötü çıkarsa yatış yapacaklarmış. Bakalım hayırlısı inşallah, ama doğumhane y gelince tirstim