Canım yoğun jöle kıvamında ve hacimli oluyor bir hayli. Benimki geleli 8 gün oldu. Hala gelesi yok bebişinNişan gelmesi resimlerine baktım da hayal kırıklığı yaşadım . Ben de tıpa gibi bir şey gelecek diye bekliyorum.
Eeee benim nişanım gelmiş o zaman galiba sanırım heralde kesin
Evet evet kzuum dogurdum sonunda
Saol kuzum emek harcay yazmissin allah razi olsun senden emiyot cocuk bos emem yorulup birakiyorCanım bu yazını yeni gördüm. Bugün 4. Gün çok şükür sütüm eskisi gibi az değil eminim çoğalacak. Hastaneden çıkınca bol sıvı tüket. Kaynar yap iç. Bizimkiler bana anne çayı almışlar muhtemelen içinde rezene vs bişeler vardır süt artırıcı. Bide annem bana ekmek kırıntılarını tereyağında kavurup sonra üzerinde bal döküp bi kaç dk daha kavurduğu bişe yediriyor. Her sabah aç karnına yedim. Ekmek yeme diyorlar ama wc sorunu ben yaşamadım zaten dolu dolu ekmek değil az bişe. Bu babaannemin anneme yaptığı bir şeymiş ve annemin sütü öyle artmış. Bide tahinli pekmez yiyorum. Şunu da söyleyim yok şu gaz yapar yok bu gaz yapar diyenlere kulağını tıka çünkü bizim şuan amacımız süt artırmak. Süt bi artsın ondan sonra yediklerini seçersin. Bide sıcak havlu koy ya da sıcak su torbası biraz yumuşatsın memelerini masaj yap. En başta sabır çok önemli ben sabrettim modum düşse de toparlandım. Sezeryan olunca bebeğe adaptasyon olmuyor. Sonra acılar azalıyor kucağına alıosun seviyorsun o zaman annelik yüklemesi tamamlanıyor ve süt dolup taşıyor :) temas temas temas :) biz mamayı 2 saatte 1 kez 30 cc veriyoruz. Hastanede önerilen buydu çok şükür sarılık yok şuan. Hastanede aptamil veriler ama biz similac aldık. Similac içeriği aptamile göre daha temiz. Ama bugun sanki kaka yapamama problemimiz var gibi. O yuzden similac al diyemem. Biz de yeni deniyoruz. Sma bebek mamasının içinde palm yağı fln var o yuzden tercih etmedik. Doktor aptamil dedi ama içinde şeker var. Yarın dr la konuscam neden aptamil önerdi vs. Bu arada yarın 2 çocuk doktoruna birden götürcem. Kendi hastanemdeki doktoru sevmedim. Bunları da yazıyorum ki taze tecrübelerim diye inşallah işine yarar :)
Kizlar hayirli geceler hep bu ani bekliyordum sukurler olsun ben anne oldum busefer sizler teyzoş olrunuzduaeden etmiyem herkes cok saolsun allah sizlerden razi olsun dogumu yaptik allaha sukur darisi sizlerin basina rabbim olmayanlarada nasip etsin insallah
durum acil oldugu icin saat 21:00 gibi doguma alindim 22:00 gibi odadaydim genel sez. Olduk oglusum allaha sukur iyi 3700gram dunyaya geldi henuz boyu hakkinda birbilgim yok masallah pamuk gibi yavrum tek sorunumuz gogsum minicik ucuda yok ememedi agzina bir damla sekerli sulu zemzem verdiler ve sipa uyuyor simdi sutumde yok ama bunada sukurler olsunDarisi sizlerin basina korkmayin hersey geciyor acida agrida
Gözunuz aydın:))) Allah analı babalı huzurlu buyutmeyi nasip etsin. Darısı başımıza :)Evet evet kzuum dogurdum sonunda
Serumlu. Şekerli serumdur o bebek hareketlensin diye. Simdi nasılsınız?Kızlar yari özel devlet hastanesinede kontorle gelim dedim, özeldeki doktor bazı konularda net bilgilendirmedi diye. Buradaki doktor Nst de bebeğin kalp atışını beğenmedi. Ben az hareket ediyor diyince uzun Nst istedi serumlu kötü çıkarsa yatış yapacaklarmış. Bakalım hayırlısı inşallah, ama doğumhane y gelince tirstim
Bi gece bebeğim sabaha kadar hareket etmemişti, sabah gittim nst ye aldılar, dr beğenmedim dedi serum verdi kendimi daha iyi hissetmem içinmiş, tekrar nst yine beğenmedi, bol karbonhidratlı bişeyler ye gel dedi, tekrar nst 2 kere daha. En sonuncu normal olunca tamam dedi eve git bol su iç yat dinlen. Çok uzattım, yani daha doğru nst sonucu almak için veriyorlar bazen serum. Yine de kalp atışı iyi gelmezse müdahale gerekiyor sanırım. Çünkü hareket etmezse alırım bu gece demişti.Kizlar serumlu Nst ne oluyor bilen var mı? Niye serum verecekler acaba
Evet kuzum deva yapti dogumumuzu senin sipacik napiyor sende sez dogum yapmistin dimi sut durumun nasıl be tavsiye ettilerAaaa hayırlı olsun gözün aydın olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşaallah. Doğumunu kime yaptırdın? Sanki Deva hanıma gidiyodun sen di mi?
Dimi sag gosterip sol vurdum hepinizi koyup gectimGözün aydın canım. Doğuramayacam diye diye bizden önce doğurdun :) Güle güle büyüt
Sütün gelecek merak etme dr banyo önerdiyse sicak su tut gogsune, daha vakit varsa banyo icin sicak havlu bas ve emzir gelsede gelmesede canimKizlar iyi akşamlar biz bugun 12 gibi taburcu olduk evimizede geldik tek sorun mama veriyoruZ simdilik hic sutum yok :-(
Saglıcakla al canım InsaAllah kucagına ❣ su epıdıral bı bana yaramadı galıba . Kalcada agrı kesıcı daha etkılıydı benım ıcınYarın 40+0 da bebişim geliyor annesinin kollarına inşallah bir aksilik olmazsaBugün anestezistle görüştüm. Epidural spinal kombine anestezi yapacaklar. Böyle olunca bir katater içerde kalıyormuş ve taburcu olana kadar 2 gün boyunca ağrı kesici veriyorlarmış ordan. Bu sayede toparlanana kadar ağrı hissedilmiyormuş. En azından bebeğimle kendimize gelene kadar acısız atlatmış olacağız inşallah Çok heyecanlıyım ben Milat gibi, eski hayatımın son günü bugün :) Hoşgelsin bebekli hayat
1 gun bıle olmadsn nıye erken cıktınız kıKizlar iyi akşamlar biz bugun 12 gibi taburcu olduk evimizede geldik tek sorun mama veriyoruZ simdilik hic sutum yok :-(
Hayırlı olsun.Kizlar iyi akşamlar biz bugun 12 gibi taburcu olduk evimizede geldik tek sorun mama veriyoruZ simdilik hic sutum yok :-(
Evet kuzum deva yapti dogumumuzu senin sipacik napiyor sende sez dogum yapmistin dimi sut durumun nasıl be tavsiye ettiler
Hayırlı saglıklı evlat olsun InsaAllah ❣Hayırlı olsun.
Ne güzel 24 saat olmadan cıkarmışlar.inşallah benide yollarlar hemen eve:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?