2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Nişan gelmesi resimlerine baktım da hayal kırıklığı yaşadım . Ben de tıpa gibi bir şey gelecek diye bekliyorum.
Eeee benim nişanım gelmiş o zaman galiba sanırım heralde kesin
Canım yoğun jöle kıvamında ve hacimli oluyor bir hayli. Benimki geleli 8 gün oldu. Hala gelesi yok bebişin

Yarın 40+0 da bebişim geliyor annesinin kollarına inşallah bir aksilik olmazsa Bugün anestezistle görüştüm. Epidural spinal kombine anestezi yapacaklar. Böyle olunca bir katater içerde kalıyormuş ve taburcu olana kadar 2 gün boyunca ağrı kesici veriyorlarmış ordan. Bu sayede toparlanana kadar ağrı hissedilmiyormuş. En azından bebeğimle kendimize gelene kadar acısız atlatmış olacağız inşallah Çok heyecanlıyım ben Milat gibi, eski hayatımın son günü bugün :) Hoşgelsin bebekli hayat

Saol kuzum emek harcay yazmissin allah razi olsun senden emiyot cocuk bos emem yorulup birakiyor
Alamiyor sonrada gogus ucuda yok sutte yok kimse sag demedi yara olur zamanla gelecek sabret mama ver dediler

Aaaa hayırlı olsun gözün aydın olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşaallah. Doğumunu kime yaptırdın? Sanki Deva hanıma gidiyodun sen di mi?

Serumlu. Şekerli serumdur o bebek hareketlensin diye. Simdi nasılsınız?

Kizlar serumlu Nst ne oluyor bilen var mı? Niye serum verecekler acaba
Bi gece bebeğim sabaha kadar hareket etmemişti, sabah gittim nst ye aldılar, dr beğenmedim dedi serum verdi kendimi daha iyi hissetmem içinmiş, tekrar nst yine beğenmedi, bol karbonhidratlı bişeyler ye gel dedi, tekrar nst 2 kere daha. En sonuncu normal olunca tamam dedi eve git bol su iç yat dinlen. Çok uzattım, yani daha doğru nst sonucu almak için veriyorlar bazen serum. Yine de kalp atışı iyi gelmezse müdahale gerekiyor sanırım. Çünkü hareket etmezse alırım bu gece demişti.

Aaaa hayırlı olsun gözün aydın olsun, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin İnşaallah. Doğumunu kime yaptırdın? Sanki Deva hanıma gidiyodun sen di mi?
Evet kuzum deva yapti dogumumuzu senin sipacik napiyor sende sez dogum yapmistin dimi sut durumun nasıl be tavsiye ettiler

Kizlar iyi akşamlar biz bugun 12 gibi taburcu olduk evimizede geldik tek sorun mama veriyoruZ simdilik hic sutum yok :-(
Sütün gelecek merak etme dr banyo önerdiyse sicak su tut gogsune, daha vakit varsa banyo icin sicak havlu bas ve emzir gelsede gelmesede canim

Saglıcakla al canım InsaAllah kucagına ❣ su epıdıral bı bana yaramadı galıba . Kalcada agrı kesıcı daha etkılıydı benım ıcın

Evet kuzum deva yapti dogumumuzu senin sipacik napiyor sende sez dogum yapmistin dimi sut durumun nasıl be tavsiye ettiler

Benim doğumum 31 Aralık’ta oldu ve malesef doktorum yılbaşı tatilindeydi.. O yüzden biz de dışardan Nuray Aydın’ı çağırıp, ona yaptırdık sezaryeni. Allah razı olsun hemen çıktı geldi ve operasyonu çok hızlı yaptı, biz de şaşırdık eşimle :)
Canım, benim bugün 8. günüm ve sütüm Allah’a şükür geliyor iki taraftan da, sadece anne sütüyle besliyorum umarım böyle de devam eder.
Süt konusu benim için de sıkıntıydı; ilk 3 gün gıdım gıdım geliyordu. Hastanede kaldığım ilk gece mama verdi hemşireler sarılık olmasın aç kalmasın diye. Eve gelince zar zor emzirmeye çalıştım hep, arada da süt yetmediği için 30 CC mama veriyordum bebeğin durumuna göre. Baktım ki bebek neredeyse biberona alışacak, memeyi unutacak, kafaya taktım bebeğe memeyi alıştıracağım diye. Önce mamayı bi kaç kere kaşıkla verdik, sonra sadece memeden süt verdim asla biberon kullanmadım. Memelerim çok şişti, uçları yara oldu, sertleşti hep; bu sefer de oturdum sürekli boşaltmak için elektrikli pompayla süt boşalttım (iyi ki almışım dediğim aletlerin başında geliyor, hayatımı kurtardı). Pompa kullandığım için hem sütüm geri gitmedi hem de memelerim rahatladı. Daha inan ki dün tam tamına bebeği bi sağ bi sol olarak 2 saatte bi emzirme düzenine geçebildim.
Korkma senin de olur ama sabret, gerçekten süt gelecek bak. Kimseyi dinleme, herkes başında bi şeyler konuşacak ama yavrunu en iyi sen anlayacaksın. İlk günler ben de çok acemilik çektim ama şimdi şimdi bebeğime alışmaya, onu anlamaya başladım. Onunla hep konuş sesine aşina olsun, hep oyna, hep sev ki emzirmen hızlı başlasın canım.
Kolaylıklar diliyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…