Evet kuzum deva yapti dogumumuzu senin sipacik napiyor sende sez dogum yapmistin dimi sut durumun nasıl be tavsiye ettiler
Hadi inşallah sağlıkla al kucağınaKızlar açıklığım var doktor yaptıralım istersen sabah gel dedi.bizde valizimizi toparlamaya geldik duanizi eksik etmeyin insallah güzel haberler veririm sağlıkla kucağıma alırım inşallah.dogum şimdilik normal gözüküyor
Sağol canım umarım sağlıkla minimum acıyla alırım kucağıma :)Saglıcakla al canım InsaAllah kucagına ❣ su epıdıral bı bana yaramadı galıba . Kalcada agrı kesıcı daha etkılıydı benım ıcın
Günaydin,dun spinal sezeryan oldum,oglusum suan kuvezde daha kucagima alamadim,ciğerine su kacmis dogumda,iyiki spinal yapmisim ,bebisimi orda gordum,dualarinizda bizide eksik etmeyin
Aynen canım enerji icinmisHakkında hayirlisi olsun serumlu nst hic duymadim enerji içinmi acaba
Kendi druna haber vermicekmisin...
Sonuc ne cikti simdi
Doktorun neyi beğenmedi kalp atışlarında düzensiz mi düşük mü çıkıyor canm?
Düşük çıktı canım 120-135 arasiydi
@Sss33301 nişan kanlı olmuyor mu ya şeffaf da mı oluyormuş ki
Evet canım serum direkt bebeğe gidiyormuş öyle olunca nasıl tepki veriyor diye bakmislarSerumlu. Şekerli serumdur o bebek hareketlensin diye. Simdi nasılsınız?
Aynı şey oldu işte bende de, çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kızlar. Serum verildi Nst bakıldı suyuna bakıldı sonra normalmiş. Birde ilk gebeliklerde 41. Dolduruyorlarmis genelde artık hep öyle geliyor gebeler dedi, hemşireler. İnşallah o kadar beklemeyiz kendi sancilarimiz gelir, benim hic sancı çıkmıyor suanlikBi gece bebeğim sabaha kadar hareket etmemişti, sabah gittim nst ye aldılar, dr beğenmedim dedi serum verdi kendimi daha iyi hissetmem içinmiş, tekrar nst yine beğenmedi, bol karbonhidratlı bişeyler ye gel dedi, tekrar nst 2 kere daha. En sonuncu normal olunca tamam dedi eve git bol su iç yat dinlen. Çok uzattım, yani daha doğru nst sonucu almak için veriyorlar bazen serum. Yine de kalp atışı iyi gelmezse müdahale gerekiyor sanırım. Çünkü hareket etmezse alırım bu gece demişti.
Evet eliyle. Sadece açıklığı ölçecek sandım ama döndürme gibi bi hareket yaptı. O gün agrim ve kasılmam oldu bebis gelcek diye umutlandım ama bugun hcbiseyim yok :/Eliyle ama değil mi. Bana da yaptı. Yarın da yapacak.
Ya benim de sancım çıkmıyor ama niyeyse 40tan sonrasını sadece risk olarak algılıyorum. Aslında yumurtlamam da geç olmuştu etkisi olur mu doğum zamanında demiştim ama doktorum alakası yok bizim için önemli olan sat demişti. Umarım 41den önce gelirlerAynen canım enerji icinmis
Evet canım serum direkt bebeğe gidiyormuş öyle olunca nasıl tepki veriyor diye bakmislar
Aynı şey oldu işte bende de, çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kızlar. Serum verildi Nst bakıldı suyuna bakıldı sonra normalmiş. Birde ilk gebeliklerde 41. Dolduruyorlarmis genelde artık hep öyle geliyor gebeler dedi, hemşireler. İnşallah o kadar beklemeyiz kendi sancilarimiz gelir, benim hic sancı çıkmıyor suanlik
Çok geçmiş olsun canmSelam kizlar. Gunboyu hastanedeydim babam anjiyo oldu. Cok sukur su an iyi stentini yenilemeye gerek kalmadi. Annemde cok hasta oldugu icin yanima aldim ona bakiyorum. Cok fazla takip edemedim burayi
T tanem-tane20supurgelicadi canimm hayirli olsunn cok sevindimm kavustunn❤❤
B Beyza_2018 Z zet193 F Fobia guzel haberlerinizi bekliyoruz ❤
A aurora_z iyiyim canim ayniyim benimkinin hic gelesi yok :) sen nerdeyse 40 mevlidiji yapucan :))
Tesekkurler kuzumm ❤❤Çok geçmiş olsun canm
Neyse ki sorun yokmuş canım. Zamanı gelince sağlıkla al kucağınaAynen canım enerji icinmis
Evet canım serum direkt bebeğe gidiyormuş öyle olunca nasıl tepki veriyor diye bakmislar
Aynı şey oldu işte bende de, çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kızlar. Serum verildi Nst bakıldı suyuna bakıldı sonra normalmiş. Birde ilk gebeliklerde 41. Dolduruyorlarmis genelde artık hep öyle geliyor gebeler dedi, hemşireler. İnşallah o kadar beklemeyiz kendi sancilarimiz gelir, benim hic sancı çıkmıyor suanlik
10 günüde geçti benim geleli daha buralardayim canım kiminin cabuk başlıyor doğumu kiminin uzuyor iste ama o dedigin yoğun akinti şeklinde bende sürekli oluyor nisan biraz pembe yada kahveye dönük olması lazım diye biliyorumNişan gelmesi resimlerine baktım da hayal kırıklığı yaşadım . Ben de tıpa gibi bir şey gelecek diye bekliyorum.
Eeee benim nişanım gelmiş o zaman galiba sanırım heralde kesin
Canım çok geçmiş olsun size ailece. Yarın bebişime kavuşunca haber ederim size deSelam kizlar. Gunboyu hastanedeydim babam anjiyo oldu. Cok sukur su an iyi stentini yenilemeye gerek kalmadi. Annemde cok hasta oldugu icin yanima aldim ona bakiyorum. Cok fazla takip edemedim burayi
A aurora_z iyiyim canim ayniyim benimkinin hic gelesi yok :) sen nerdeyse 40 mevlidiji yapucan :))
InsaAllah canım ılk gun az zorlancan ıkıncı gun daha ıyı oluyırsun gazı cıkardın mı daha da bı ıyı oluyırsun oda agrı yapıyor cunkıSağol canım umarım sağlıkla minimum acıyla alırım kucağıma :)
Cok gecmıs olsun canım Allah acılarını gostermesın . Cok sukur canım 26 gunluk olduk Alkahım sanada bu guzel duyguyu zamanı gelınce yasatsın masaAllah sende 40 haftalık olcakmıssın :)Selam kizlar. Gunboyu hastanedeydim babam anjiyo oldu. Cok sukur su an iyi stentini yenilemeye gerek kalmadi. Annemde cok hasta oldugu icin yanima aldim ona bakiyorum. Cok fazla takip edemedim burayi
Selam kizlar. Gunboyu hastanedeydim babam anjiyo oldu. Cok sukur su an iyi stentini yenilemeye gerek kalmadi. Annemde cok hasta oldugu icin yanima aldim ona bakiyorum. Cok fazla takip edemedim burayi
Bence önemli bir soruKizlar simdi bu kiz da ne sacmaliyor diyebilirsiniz:) ama hani sezeryan sonrasi gaz cikarmak onemli diyoruz ya , benim gelenim gidenim o kdr cok olacak ki oda insan dolu yatarken gaz gelirse tuvalete mi kacicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?