2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet kuzum deva yapti dogumumuzu senin sipacik napiyor sende sez dogum yapmistin dimi sut durumun nasıl be tavsiye ettiler

Aaa bu arada; gittiğimiz çocuk doktoru (Eda YILDIZ, çok memnunuz dilersen ona gidin siz de) bana süt arttırıcı takviye ilaçlar verdi, belki onların da faydası olmuştur; iMom, Strath, Galactago. Kafana göre bunları alma sakın, doktora gittiğinde o sana verir. Eda YILDIZ yeri geldi meme başımı tuttu bebeği emzirme yöntemi gösterdi bana, çok tatlı ilgili bi doktor gerçekten. Şimdilik sütün gelene kadar sen mamayla devam et, bebek aç kalmasın canım.

Hadi inşallah sağlıkla al kucağına

Hakkında hayirlisi olsun serumlu nst hic duymadim enerji içinmi acaba
Aynen canım enerji icinmis

Kendi druna haber vermicekmisin...
Sonuc ne cikti simdi

Doktorun neyi beğenmedi kalp atışlarında düzensiz mi düşük mü çıkıyor canm?
Düşük çıktı canım 120-135 arasiydi
@Sss33301 nişan kanlı olmuyor mu ya şeffaf da mı oluyormuş ki

Serumlu. Şekerli serumdur o bebek hareketlensin diye. Simdi nasılsınız?
Evet canım serum direkt bebeğe gidiyormuş öyle olunca nasıl tepki veriyor diye bakmislar

Aynı şey oldu işte bende de, çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kızlar. Serum verildi Nst bakıldı suyuna bakıldı sonra normalmiş. Birde ilk gebeliklerde 41. Dolduruyorlarmis genelde artık hep öyle geliyor gebeler dedi, hemşireler. İnşallah o kadar beklemeyiz kendi sancilarimiz gelir, benim hic sancı çıkmıyor suanlik

Ya benim de sancım çıkmıyor ama niyeyse 40tan sonrasını sadece risk olarak algılıyorum. Aslında yumurtlamam da geç olmuştu etkisi olur mu doğum zamanında demiştim ama doktorum alakası yok bizim için önemli olan sat demişti. Umarım 41den önce gelirler

Selam kizlar. Gunboyu hastanedeydim babam anjiyo oldu. Cok sukur su an iyi stentini yenilemeye gerek kalmadi. Annemde cok hasta oldugu icin yanima aldim ona bakiyorum. Cok fazla takip edemedim burayi
T tanem-tane20 supurgelicadi canimm hayirli olsunn cok sevindimm kavustunn❤❤
B Beyza_2018 Z zet193 F Fobia guzel haberlerinizi bekliyoruz ❤
A aurora_z iyiyim canim ayniyim benimkinin hic gelesi yok :) sen nerdeyse 40 mevlidiji yapucan :))

Çok geçmiş olsun canm

Doktorum gecen hafta kilo ölcumu yapamadi bebegin kafasi cok asagida oldugu icin... cok merak ediyorum gercekten

Neyse ki sorun yokmuş canım. Zamanı gelince sağlıkla al kucağına

Nişan gelmesi resimlerine baktım da hayal kırıklığı yaşadım . Ben de tıpa gibi bir şey gelecek diye bekliyorum.
Eeee benim nişanım gelmiş o zaman galiba sanırım heralde kesin
10 günüde geçti benim geleli daha buralardayim canım kiminin cabuk başlıyor doğumu kiminin uzuyor iste ama o dedigin yoğun akinti şeklinde bende sürekli oluyor nisan biraz pembe yada kahveye dönük olması lazım diye biliyorum

Canım çok geçmiş olsun size ailece. Yarın bebişime kavuşunca haber ederim size de

Cok gecmıs olsun canım Allah acılarını gostermesın . Cok sukur canım 26 gunluk olduk Alkahım sanada bu guzel duyguyu zamanı gelınce yasatsın masaAllah sende 40 haftalık olcakmıssın :)

Geçmiş olsun canım

Kizlar simdi bu kiz da ne sacmaliyor diyebilirsiniz:) ama hani sezeryan sonrasi gaz cikarmak onemli diyoruz ya , benim gelenim gidenim o kdr cok olacak ki oda insan dolu yatarken gaz gelirse tuvalete mi kacicaz
Bence önemli bir soru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…