2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cok gecmıs olsun canım Allah acılarını gostermesın . Cok sukur canım 26 gunluk olduk Alkahım sanada bu guzel duyguyu zamanı gelınce yasatsın masaAllah sende 40 haftalık olcakmıssın :)
Saol canim benim ❤ aynen aynen :)) bizimkinin keyfi uerinde galiba :) seninki oyy masallah yaa kocaman oldu bile saka maka ❤ ozledik seni buralarda❤

Canım çok geçmiş olsun gerçekten üst üste gelmesi kötü olmuş ama bir yandan Birkaç ay sonra ortaya çıksaydı tekrar Bıçak altına yatsaydın daha zor olabilirdi daha da iyi misin

Saol canim benim ❤ aynen aynen :)) bizimkinin keyfi uerinde galiba :) seninki oyy masallah yaa kocaman oldu bile saka maka ❤ ozledik seni buralarda❤
Bende ozledım sızı ❣ canım ben gırıyorum ama pek yazamıyırum hepınız dogurun konuscak cok sey buluruz belkı buyuyunce daha rahat olur ısım InsaAllah :)

Canım çok geçmiş olsun gerçekten üst üste gelmesi kötü olmuş ama bir yandan Birkaç ay sonra ortaya çıksaydı tekrar Bıçak altına yatsaydın daha zor olabilirdi daha da iyi misin
Bugün 5. Gün ayaklandım bayağı bi kaç iş bile yapabildim şükür doktor kalkman uzun zaman alabilir demişti bugün çok sevinçliyim siz nasılsınız Alya kızla

Canım ben 14 ocakcı olarak yolu açtım sandım ama bekliyoruz sizin bebekleri

Acaba bu hafta geçmesi geç döllenmeyle mi ilgili ? Kimi Dr sattan bir hafta sonrasını baz alıyor
Benim geç döllenme olmadı ama doktorum 5 gün erteledi doğum tarihimi. Bir kaç doktora göründüm hepsi 12 si diyor ama benimkisi 17 i demeye başladı. Bende anlamadım neye göre baktıklarni

Benim geç döllenme olmadı ama doktorum 5 gün erteledi doğum tarihimi. Bir kaç doktora göründüm hepsi 12 si diyor ama benimkisi 17 i demeye başladı. Bende anlamadım neye göre baktıklarni
Ben de banu çiftçinin programından hesaplamıştm sat aynı sat sonuçta ama uygulamada 14 ocak, bu sayfada 16 ocak doktorumda usgde 14 ocak doktorun kendi hesabında 17 ocak çıkıyor. Nasıl bu kadar değişebiliyor anlamadım yani

Benim burda ve uygulamalarda aynı çıkıyor ama doktor farklı diyor. Son ultrsona göre alıyor belki ama bugün ki doktorda son değil ilk ultrosonlar bizim k in önemli dedi

Bugünü de bitirdik, bende hiiiiç sancı felan yok :) burası aşırı karlı. Dün ve bgn hiç durmadı, -14 derece. Dedim oğluma madem bugüne kadar gelmedin, 2-3 gün daha bekle diye beklemedeyiz bakalım. Nişan felan da yok. Ama ilkinde de gelmemişti bende. Doktorum bazen 4-5 cm açıklıkta bile nişan orda durabiliyor demişti. İnş sancımız açılmamız tamamlanınca suyumuz gelir kızlar, ben hep onun için dua ediyorum

mesela bnm.gbi oglumda 5 cmle gttim hastaneye nisan gelmemisti sonra geldi

Cok. Cok gecmis olsun canim rabbim annenede babanada acill sifalar versin

masallah cnm dogum zor gecti mi
Yok canim sukur kolay oldu. Profilimden mesajlarimdan bakabilirsin baya uzun yazmıştım. :) Bugün kızım 5 günlük oldu. Kontrolümüz vardı. Çok rahat oturamıyorum popo üzerine ama gün geçtikçe iyi oluyor. Doktorum gayet iyi dedi. Bebişi de çocuk doktoruna gösterdik. Çok şükür o da çok iyi. Sarılık falan yapmadan geçirdik günleri. :) Sütüm baya var maşallah elektrikli pompa vs almaya gerek kalmadı. Bugün sadece hastaneye giderken elimle sağdım. 30 ml cikardik. Ağrılarım var oralarda emziremem belki diye. Doktor çok iyi beslemişsin dedi mutlu oldum. :))) Yarım saatte bir emiyor 2 saat arayla saat kurmaya fırsat vermiyor. Sarilik olmaması için sık emzirmek onemli. Güzel geçiyor şimdilik bakalim. Durumlar bu şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…