2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
rabbim esirgeain masallah canim

Kizlar instagramdan 33 tl ye emzik zinciri yaptiriyorum ahşap isimlikli uatelik ucretsiz kargo sayfa guvenilir

Kızlar kanguru alacağım tavsiyesi olan var mı?

Bu gün doktor kontrol üm vardı nst sancı çıktı muayene istedi doğum katında ebe baktı açıklık yok ama tam bi hafta var dedi nasıl anladınız dedim oda benim uzmanlık alanım dedi çokta kolay olur doğumun dedi baya eskilerden bi ebeydi bugün 37+0 sık sizce anlarmıki gerçekten

Yaşayıp gorecez bakalim :)

Bende simdi icimden geciriyodum
Bugunde gecti 1 adim daha.yaklastik :)
Benimde ayni ne sanci ne bisey

Yaşayıp gorecez bakalim :)
Aynen öylede insan bi hevesleniyor. Kaç gün dür o kadar bel ağrım varki zor yürüyorum mecbur kızı mı okula götürüp getiriyorum dün neredeyse yolda ağlayacaktım bacağımı atamadım kar yağışı halen devam ediyor şartlarda zorlaştı yani biran önce hafiflemek istiyorum.

Bizim ki sıkılıyor öyle şeylerle hemen içmek bitirmek istiyor :))) Silikon uçla memeden emiyor ama onda yoruluyor bırakıyor sinirleniyor. Sanırım alıştırdık başta. Bilsem hiç vermezdim hemşireler hastanede kaldığım süre boyunca mama verdiler biberonla. İnşallah memeden emer de gerek kalmaz hiç birine

Sılıkon ucu bıraksan ıyı olucak aslında sureklı onla cok zorlanırsın 4-5 yıl once onrıyolardı eczaneden aldırıyolardı artık hemsıreler oyle yapmıyormus bırıyle konustum sukadar yıldır calısıyorum hergun yenı bısry ogrenıyorum dedıgereksızmış o uc

Ben de boba düşünüyorum Doğumdan itibaren kullanılanı var. tutumluanne.com gibi sitelerde ikinci el daha uygun bulunabiliyor.
Anladım cnm, bana biraz fazla gelmişti ücretleri. Yani sonuçta kanguru ne kadar kullanılıyor ki? Pek bilgim olmadığından soruyorum çok kullanışlı ise bi nebze değer belki

Anladım cnm, bana biraz fazla gelmişti ücretleri. Yani sonuçta kanguru ne kadar kullanılıyor ki? Pek bilgim olmadığından soruyorum çok kullanışlı ise bi nebze değer belki
Aslında tamamen boş bi yatırım da olabilir çünkü bazı bebek içinde durmuyor ağlıyor ya da anne rahat etmiyor. Ama 4 yaşa kadar kullanan da biliyorum. Benim ikinci çocuk olacak, kucağımda olursa kızımın da elinden tutarım pusetten daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama arkadaşımda var denedikten sonra alacağım, çocuğa ve bana uygunsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…