Yok canim sukur kolay oldu. Profilimden mesajlarimdan bakabilirsin baya uzun yazmıştım. :) Bugün kızım 5 günlük oldu. Kontrolümüz vardı. Çok rahat oturamıyorum popo üzerine ama gün geçtikçe iyi oluyor. Doktorum gayet iyi dedi. Bebişi de çocuk doktoruna gösterdik. Çok şükür o da çok iyi. Sarılık falan yapmadan geçirdik günleri. :) Sütüm baya var maşallah elektrikli pompa vs almaya gerek kalmadı. Bugün sadece hastaneye giderken elimle sağdım. 30 ml cikardik. Ağrılarım var oralarda emziremem belki diye. Doktor çok iyi beslemişsin dedi mutlu oldum. :))) Yarım saatte bir emiyor 2 saat arayla saat kurmaya fırsat vermiyor. Sarilik olmaması için sık emzirmek onemli. Güzel geçiyor şimdilik bakalim. Durumlar bu şekilde.
Bu gün doktor kontrol üm vardı nst sancı çıktı muayene istedi doğum katında ebe baktı açıklık yok ama tam bi hafta var dedi nasıl anladınız dedim oda benim uzmanlık alanım dedi çokta kolay olur doğumun dedi baya eskilerden bi ebeydi bugün 37+0 sık sizce anlarmıki gerçekten
Bu gün doktor kontrol üm vardı nst sancı çıktı muayene istedi doğum katında ebe baktı açıklık yok ama tam bi hafta var dedi nasıl anladınız dedim oda benim uzmanlık alanım dedi çokta kolay olur doğumun dedi baya eskilerden bi ebeydi bugün 37+0 sık sizce anlarmıki gerçekten
Bugünü de bitirdik, bende hiiiiç sancı felan yok :) burası aşırı karlı. Dün ve bgn hiç durmadı, -14 derece. Dedim oğluma madem bugüne kadar gelmedin, 2-3 gün daha bekle diye beklemedeyiz bakalım. Nişan felan da yok. Ama ilkinde de gelmemişti bende. Doktorum bazen 4-5 cm açıklıkta bile nişan orda durabiliyor demişti. İnş sancımız açılmamız tamamlanınca suyumuz gelir kızlar, ben hep onun için dua ediyorum
Aynen öylede insan bi hevesleniyor. Kaç gün dür o kadar bel ağrım varki zor yürüyorum mecbur kızı mı okula götürüp getiriyorum dün neredeyse yolda ağlayacaktım bacağımı atamadım kar yağışı halen devam ediyor şartlarda zorlaştı yani biran önce hafiflemek istiyorum.
Archpa@tanem-tane20@supurgelicadi hayirli olsun bebisleriniz kizlar darisi bize insallah goremediklerim var mi acaba Archpa
internette hemsire sitesinde gormuatum biberon onermiyoruz dedi boyle cocuklarin antibiyotigi icin su kabi oluyo ya plastik mamayi ona koyup vermisti bebekte cokta guzel iciyodu ayni anne gogsunde meme emer gbi dil yardimiyla iciyodu bi dene istersen
Bizim ki sıkılıyor öyle şeylerle hemen içmek bitirmek istiyor :))) Silikon uçla memeden emiyor ama onda yoruluyor bırakıyor sinirleniyor. Sanırım alıştırdık başta. Bilsem hiç vermezdim hemşireler hastanede kaldığım süre boyunca mama verdiler biberonla. İnşallah memeden emer de gerek kalmaz hiç birine
Bizim ki sıkılıyor öyle şeylerle hemen içmek bitirmek istiyor :))) Silikon uçla memeden emiyor ama onda yoruluyor bırakıyor sinirleniyor. Sanırım alıştırdık başta. Bilsem hiç vermezdim hemşireler hastanede kaldığım süre boyunca mama verdiler biberonla. İnşallah memeden emer de gerek kalmaz hiç birine
Sılıkon ucu bıraksan ıyı olucak aslında sureklı onla cok zorlanırsın 4-5 yıl once onrıyolardı eczaneden aldırıyolardı artık hemsıreler oyle yapmıyormus bırıyle konustum sukadar yıldır calısıyorum hergun yenı bısry ogrenıyorum dedıgereksızmış o uc
Ben boba x almaya karar verdim. Emeibaby bulabilirsen o da çok iyi ama turkiye'de yok malesef. Huggyberry de iyiy mis ama çok bağlama ipi var gibi geldi bana.
Ben boba x almaya karar verdim. Emeibaby bulabilirsen o da çok iyi ama turkiye'de yok malesef. Huggyberry de iyiy mis ama çok bağlama ipi var gibi geldi bana.
Anladım cnm, bana biraz fazla gelmişti ücretleri. Yani sonuçta kanguru ne kadar kullanılıyor ki? Pek bilgim olmadığından soruyorum çok kullanışlı ise bi nebze değer belki
Anladım cnm, bana biraz fazla gelmişti ücretleri. Yani sonuçta kanguru ne kadar kullanılıyor ki? Pek bilgim olmadığından soruyorum çok kullanışlı ise bi nebze değer belki
Aslında tamamen boş bi yatırım da olabilir çünkü bazı bebek içinde durmuyor ağlıyor ya da anne rahat etmiyor. Ama 4 yaşa kadar kullanan da biliyorum. Benim ikinci çocuk olacak, kucağımda olursa kızımın da elinden tutarım pusetten daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama arkadaşımda var denedikten sonra alacağım, çocuğa ve bana uygunsa.