Benim düşük son değerini hatırlamıyorum ama 5 gündür ferrum iğne kullanıyorum bide kanım abnegatif riske atamayız dedi Doktorumdoğum yapanlar geçmiş olsun ve gözünüz aydın :) darısı sağlıkla bebeğimizi kucagimiza almamiza inşallah. Ben sezeryanden sonra normal doğum istiyordum ama sanırım bu fikrimden vazgeçmeye başlıyorum doğum yaklaştıkça. Hoş sezeryan fikride çok korkutuyor beni. Sezeryan olan arkadaşlar kan değeriniz son olcturdugunuz zaman kaç çıktı? Benim ilk doğumda tansiyonum çok düşmüştü kan değerimden kaynaklı. Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
750 civarı şu an. Ergobaby 1400, onun yanında hiç :)Boba x çok pahalı değil mi ya yanlış mı hatırladım
Boba 4g 'nın ikinci elleri var baya uygun ama boba x yeni ürün olduğu için yok malesef. Sıfır almak zorundayım ama büyüyebilen olması önemli benin için. Eskilerde o özellik yokBen de boba düşünüyorum Doğumdan itibaren kullanılanı var. tutumluanne.com gibi sitelerde ikinci el daha uygun bulunabiliyor.
Ben bebek arabası almayı hıc düşünmüyorum . Sürekli onu kullanacağım için baya önemli.Anladım cnm, bana biraz fazla gelmişti ücretleri. Yani sonuçta kanguru ne kadar kullanılıyor ki? Pek bilgim olmadığından soruyorum çok kullanışlı ise bi nebze değer belki
Bize de hemen eczaneden alın diye söyleyen hemşirelerdi çünkü onsuz imkansız bir şey o kadar pompa yapıyorum hala bile göğüs ucum dümdüzSılıkon ucu bıraksan ıyı olucak aslında sureklı onla cok zorlanırsın 4-5 yıl once onrıyolardı eczaneden aldırıyolardı artık hemsıreler oyle yapmıyormus bırıyle konustum sukadar yıldır calısıyorum hergun yenı bısry ogrenıyorum dedıgereksızmış o uc
Ben onu tamamen unutmuştum :) dün söyledim eşime. Medikal işi yapan bi arkadaşı var ona söylemiş ayarlayacakmış. Bakalım ne gelecek. Seçmem gereken bir şey olduğunu düşünmemiştim acikcasiKızlar gece uyuyamayanlar merhaba :) Doğum sonrası korse olayını naptınız acaba? İlk Doğumda göğüs altı askılı altı çıtçıtlı korse kullanmıştım çok memnun kaldım sezaryan olmasına rağmen ama bu kez değiştirdim çok duyduğum owli aldım. Bilen duyan var mı? Öbüründen de alsam mı bilemedim. Ben toparladığına ve karnın sıkılaşmasına etki ettiğini kesinlikle gördüm ama doğru seçim rahat olması vs önemli. Owli kullanan var mı daha önce? Hemen Doğumdan sonra takılır falan diyorlar. Sırt destekli falan ağrı için çok öneren var fikri olan ?
He anladım cnm ozaman haklısın, ben aldım bile bebek arabası ve anakucağı.. heralde onları kullanırım ağırlıklı.Ben bebek arabası almayı hıc düşünmüyorum . Sürekli onu kullanacağım için baya önemli.
Anladım, ozaman mantıklı :) bizim daha ilk bebek, haliyle hiç tecrübe de yok bakalım zamanla ihtiyaç olursa düşünebilirim şimdilik kanguru almayı hiç düşünmemiştim :)Aslında tamamen boş bi yatırım da olabilir çünkü bazı bebek içinde durmuyor ağlıyor ya da anne rahat etmiyor. Ama 4 yaşa kadar kullanan da biliyorum. Benim ikinci çocuk olacak, kucağımda olursa kızımın da elinden tutarım pusetten daha kolay olur diye düşünüyorum. Ama arkadaşımda var denedikten sonra alacağım, çocuğa ve bana uygunsa.
750 civarı şu an. Ergobaby 1400, onun yanında hiç :)
Anladım cnm, bana biraz fazla gelmişti ücretleri. Yani sonuçta kanguru ne kadar kullanılıyor ki? Pek bilgim olmadığından soruyorum çok kullanışlı ise bi nebze değer belki
Doğru 4g benim dediğim ama o da uzun süre kullanılıyor, x incelemedim. Bu arada ergobaby de var ikinci elde hatırlıyorum. Puset almayınca sıfır da alınabilir tabii.Boba 4g 'nın ikinci elleri var baya uygun ama boba x yeni ürün olduğu için yok malesef. Sıfır almak zorundayım ama büyüyebilen olması önemli benin için. Eskilerde o özellik yok
Yani babybjorn gereksiz pahalı burda. Ergonomik bir urun değil ve kesinlikle kullanılmaması lazım. Ama fiyatı ergonomik olanlarla yarışıyor nedenini anlayamadım hıc :)Ben babyjorn kangurusunu almistim amazon almanyadan 70 euro civariydi. Simdi tr de guncel fiyatina baktim 770 tldaha pahalilari varmis sok oldum. Ne fiyatlar boyle ya.
Ben 3-4 kere falan tek kullandim cunku oglum icinde cok skiliyordu, benim isime yaramadi. 9 kiloya kadardi sanirim tasima kapasitesi
Ergobaby de buyuyebilen değil o da tavsiye edilmiyor yenidogan icin. Bir de kumaşı çok terletiyormus yazin. Aslinda ergobaby istiyordum arastirmaya baslamadan once ama o kadar cok okudum ve o kadar çok kişiyle konuştum ki ince ele sık doku derken 3 secenek kaldi elimde.Doğru 4g benim dediğim ama o da uzun süre kullanılıyor, x incelemedim. Bu arada ergobaby de var ikinci elde hatırlıyorum. Puset almayınca sıfır da alınabilir tabii.
Yani babybjorn gereksiz pahalı burda. Ergonomik bir urun değil ve kesinlikle kullanılmaması lazım. Ama fiyatı ergonomik olanlarla yarışıyor nedenini anlayamadım hıc :)
Bacakların ve poponun m, sirtinin c şeklinde olması lazım. Kalça çılgınlığını önleyen doğru pozisyon bu. Bacaklar aşağıya sarkarsa hele erkek bebeklerde testislere bile zarar veriyor. Babybjornde böyle mesela. 1400 ergobaby ama o da tavsiye edilmiyor :) marka ismi iste para eden yoksa ürünler olmamis :)Bende hic begenmedim, belki oglumda rahat edemedigi icin sevmedi. Ben sadece bebegin yuzunun bana donuk olmasinin yeterli oldugunu sanmistim ergonomik olmasi icin yoksa hayatta almazdim. Hele bu fiyata tr de hic almazdim. 1400 de kangurumu olur ama el insaf ya :/
Diğer düşündüklerinizi de yazar mısınız? Ben o kadar detaylı araştırmadım, düşünenlere de fikir olur.Ergobaby de buyuyebilen değil o da tavsiye edilmiyor yenidogan icin. Bir de kumaşı çok terletiyormus yazin. Aslinda ergobaby istiyordum arastirmaya baslamadan once ama o kadar cok okudum ve o kadar çok kişiyle konuştum ki ince ele sık doku derken 3 secenek kaldi elimde.
Bacakların ve poponun m, sirtinin c şeklinde olması lazım. Kalça çılgınlığını önleyen doğru pozisyon bu. Bacaklar aşağıya sarkarsa hele erkek bebeklerde testislere bile zarar veriyor. Babybjornde böyle mesela. 1400 ergobaby ama o da tavsiye edilmiyor :) marka ismi iste para eden yoksa ürünler olmamis :)
Ilk tercihim emeibaby'ydi ama hem turkiyede yok, hem de desenlerini eşim beğenmedi ve beğenmediği şeyi takmaz :) ikinci el olarak bulunabiliyor yalnız. Desen takıntınız yoksa bence en iyisi bu.Diğer düşündüklerinizi de yazar mısınız? Ben o kadar detaylı araştırmadım, düşünenlere de fikir olur.
Şimdi yazdım bi üstte:) hatım ettim resmen kanguru konusunu :)Burada ergobaby kanguru fyatlarina baktim, tl ye cevirince 600 ile 800 arasi ediyor en fazla. Geri kalan fiyat farki vergimi yanibende sonradan ogrendim bu ergonomik ozellikli kangurunun ayrintilarini. Sen bayagi arastirmissin simdi hangi markalari dusunuyorsun? Bende almak istersem aklimda bulunsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?