2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Boba x cok rahat gorunuyor sagol canim tavsiyeler icin ♡

Bizim gunumuz seninle ayni cnm :) benimde hic gelcek gibi durmuyor hos daha zalaimizda var

Ben boba x almaya karar verdim. Emeibaby bulabilirsen o da çok iyi ama turkiye'de yok malesef. Huggyberry de iyiy mis ama çok bağlama ipi var gibi geldi bana.
Boba x e baktım da çok pahalı yani bi kanguru için gereksiz gibi neredeyse bebek arabası fiyatına :))

Ben kullandım canım. Ama sezaryan olduğu için 1 hafta sonra başladım.baya etkisini gördüm. Tayt gibi göğüs altından olan korsem de vardı onun yanında aşırı rahat ve etkili kalıyor. Tabi korselerin verdiği genel rahatsızlık hissi ve sezaryan sıkıntısı birlikte bunaltıyor o yüzden aralıksız olarak takamadım ağırlıklı uyurken takıyordum. Tavsiye ederim

Sürekli kasılmam var, çok sık yani. Ama öyle kayda değer bi sancı yok. Nerdeyse yarim saatte bir karnım bi yere toplanıyor taş gibi. Sancı gelmedikçe başlamaz di mi doğum. Doğumu sancısız başlayan duymuştum ama pek inandırıcı gelmemişti

Kızlar demin uyurken birseylerin aktığını hissettim Wc ye gittim, camasrim sıksam su çıkacak şekilde ıslanmış .içinde bir kaç nokta kanda vardı. Kokusuz bir su. Ne olduğunu anlamadım. Nisan olsa pıhtı olur sanırım. Su olsa bir kova boşalır deniyor. Ama su gelmesi gibi kendiliğinden geldi iki bardak gibiydi. ne olabilir acaba ya

Son düzenleme:
Bazen birden gelmiyor su, suyunuz gelmiş olabilir doktorunuzla haberleşin bence.

Kizlar su gelmesini nasil ayirt edicez ya bende simdi uyandim hafif bir islaklik var akinti degildi ama. Sizinti seklinde geliyorsa hemen doktora gitmesekte olur degil mi?

Doktorumun teli yokki sabah gitsem geç kalmış olur muyum acaba
Canım yine de çok geç kalma bebeğin susuz kalmasın. Sancı hiç yoksa suni verip biran önce doğumunu gerçekleştirmeleri lâzım. Hastahaneye gidersen onlar doktora haber verir. Gecikme çok olur mu?
Bizlere de haber ver. Şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar, hastahaneye geldik yazdıktan sonra, pembe yapışkan şekilde su geldi , hastahaneye gelene kadar beş ped değiştirdim ,şimdi geldik ebe baktı 1 cm açıklığım var. Su tamamen gelmiş, kese yırtılmış dedi. Şimdi nstdym . İnşallah açılma olur da normal doğum yapabilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…