Kızlar 2 cm açılma var . Son 10 gündür akıntım katıca ve oldukça yoğundu. Dün Nişan mıdır bu diye yazmıştım.. .Dr. Nişan tabi dedi.
Eve gidiyorum, akşama doğru yine bakacak.
Bugün yarın gelebilir dedi
Duanızı eksik etmeyin benden de olur muuuuu
Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı nst de hazırlık sancısı çıktı 1 tane 50 lerde normalde 0 olurdu ben gene doğuramadık diye düşünürken doktor alttan muayene etti veee yumuşaman var başda yerleşmeye başlamış kesin olmamakla birlikte cumaya kadar gelicek gibi duruyor dedi ben de direkt inşallah dedim
Kızlar 2 cm açılma var . Son 10 gündür akıntım katıca ve oldukça yoğundu. Dün Nişan mıdır bu diye yazmıştım.. .Dr. Nişan tabi dedi.
Kızlar sayfalara çok bakamadım. Pazartesi hastaneye yatışım verilmişti. Normal doğum bekliyorduk. sancılar şiddetlendi ancak yeterli açılma olmadı. Çok beklemeye fırsatımız kalmadan bebeğimin kalp atışları yavaşlayanca acil sezaryen oldum.
Sezaryen olacaklar asla korkmayın ben ne olup bittiğini anlamadım bile.
Doğuma gideceklere en büyük tavsiyem eğer göğüs ucunuz küçükse, lansinoh göğüs ucu çıkarıcı diye birşey var. Minicik pompa gibi. Mutlaka alın derim.
Anamm bu 2019 Ocak annelerinin çoğu sezaryen neyse anne ve Bebek sağlığı öncelik ama keşke normal olsaymıs
Hepinize bol sütlü gazsiz gece mışıl mışıl uyayan hayırlı tatlı evlaylar diliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
selam kızlar,hala hiçbir belirtim yok, akşamları adet ağrıları gibi ağrım oluyor hepsi bu cuma günü hastaneye yatıcam suni sancı için, çok stresli bi hafta geçirdim ailevi ilişkiler yüzünden. doğumum bundan gecikmiş olabilir diyorum, herkese şifalar
Haberdar et bizide ❤ stres en kotu sey kuzum malesef bende de var bu ara. Takmamaya calissada heleki ailevi konulardan olmuyor malesef. Daha cumaya var her an hersey olabilir ❤
Anamm bu 2019 Ocak annelerinin çoğu sezaryen neyse anne ve Bebek sağlığı öncelik ama keşke normal olsaymıs
Hepinize bol sütlü gazsiz gece mışıl mışıl uyayan hayırlı tatlı evlaylar diliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin
Çoğu kişi normal doğum istediği halde sezaryen olmak zorunda kaldı aslında, sorun yaşayan çok oldu amiin inşallah akıllı bebeklerimiz olur allah isteyen herkese nasip etsin :))
Günaydın kızlar bugün kontrolüm vardı nst de hazırlık sancısı çıktı 1 tane 50 lerde normalde 0 olurdu ben gene doğuramadık diye düşünürken doktor alttan muayene etti veee yumuşaman var başda yerleşmeye başlamış kesin olmamakla birlikte cumaya kadar gelicek gibi duruyor dedi ben de direkt inşallah dedim
Ya bence beklemesin zaten beklenen her gün risk. Keşke benimki de beklemese ama anlatamadım derdimi adama. Sorun yok daha bekleyebilir diyor. Sorun olana kadar bekliycek sanki Evde bebeğin kalp atışlarına bakamayız, su mu yutmuş kakasını mı yapmış kordon mu dolanmış anlayamayız ki ne gerek var beklemeye 40 dolduysa alsınlar bence
Çoğu kişi normal doğum istediği halde sezaryen olmak zorunda kaldı aslında, sorun yaşayan çok oldu amiin inşallah akıllı bebeklerimiz olur allah isteyen herkese nasip etsin :))
Aynen bende öyle oldum canım hamileyken yok doğal doğum olacak hiç bir müdahale olmayacak dikiş bile istemiyorum sancıları evde güzel karşılayacam falan ama doğum başladı iki gün ilerlemedi mecbur sezaryen oldum biraz zor geçti enfeksiyonu dikişi yardım edecek kimsenin olmaması falan ama çok şükür bende kızımda çok sağlıklıyız büyüdük bir yaşına girmek üzere çok şükür ameliyatı normali pek önemli değil önemli olan sağlıklı ve beraber olamamız
Ya bence beklemesin zaten beklenen her gün risk. Keşke benimki de beklemese ama anlatamadım derdimi adama. Sorun yok daha bekleyebilir diyor. Sorun olana kadar bekliycek sanki Evde bebeğin kalp atışlarına bakamayız, su mu yutmuş kakasını mı yapmış kordon mu dolanmış anlayamayız ki ne gerek var beklemeye 40 dolduysa alsınlar bence