2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Dr bana dediki sanci olsunki acilman olcak... ama olmadi demekki acilmamda olmadi :)
Yarin yaparmi acaba muayene bana
Benimde sancı çıkmıyor yarın muayenem var Bnmde çatı muayenesi yapıcak açılmaya da bakar herhalde zaman geçtikçe daha cok stres oluyor insan

Doğum yapan hatunlar, bebekle durduğunuz odanın ısısını kaç dereceye ayarlıyorsunuz doktorumuz 20-22 derece olmalı ve kendiniz ne giyiyorsanız bir kat fazla giydirin diyor şuan odamız 22 derece ama oldukça serin üşür diye düşünüp sürekli klima ile destekliyorum ısıyı 24-25 e kadar(oturma odamda tek Petek var kombi 60 derece de yanıyor ama oturma odamı ısıtmıyor diğer odalarım buradan daha sıcak tek Petek yetmiyor)

Kizlar o kadar sinir oldum ki 12 gunluk bebegim grip oldu sanirim hep kv yuzunden grip kendisi 40 kez dedim yat dinlen diye bebege yaklastrmadim bile ama o inat etti hic dinlenmedi hergun geldi evde aksama kadar oksurup durdu...ya ben cildirmayim da kim cildrsin zaten bebgim dogumdan sonra solunum sikntisiyla ybda kaldi zaten...hic dusunmuyorlar ya kendi inadindan vaz gecmedi resmen, hastasin dinlen dedikce gece sabaha kadar yatiyorun zaten yeter dedi

Ya olmasın minnakın hasta öyle sinir oluyorum ki düşüncesiz insanlara, yeğenim gripmiş benimde bebek görmeye geldiler bi de ben dedim gripken neden geldiniz diye şaka yollu söylendim yani anlayana, peki bi misafirimizin dudağında kocaman uçukla bebeğimi öpmeye çalışması hemen aldım elinden valla yatak odama götürdüm orada yatırdım bebeğimi, ben gözümden sakınıyorum babasına bile sakalları tahriş eder deyip öptürmüyorum kendim bile öpmüyorum kıyıp,kokluyorum sadece, savunmasız daha hiç mikrop görmemiş 2-3 kilo bu bebekler en azından bi kaç ay korumalıyız

Aynen oyle yaa ben de ayni durumdayim milletten sakiniyorum ama babaannesi olacak hic umurunda degil bebegi vermiyorum diye daha kucagima alamadim diyor ama evin her yerine mikrop sacip gidiyor bir de oksururken agzini kapatma huyu hic yoktur masallah e havalarda soguk dogru duzgun havalandiramiyorum evi..

Isitme testi downlu oglumda hastanede yapıldı. Ama kulakları o kadar minikti ki aletler ölçemedi. Üniversite hastanesinde bile birkaç kez de ancak yapabildiler. Hâlâ konuşamadığı icin her yıl tekrarlandı. Işitme testi uzmanı oldum. Üstelik sorun da yok.
Yani testi geçemezse üzülme. Takip gerekiyor. Bebeklerde ölçmek kolay değil. Kolay gelsin güzel anneler

Bende ayni seyleri dusunuyorum ama bi taraftan suniden dolayi istemiyorum bosuna aci cekip sonra sezeryana donmesinden korkuyorum gelmek istemeyince gelmio bu bebekler
Evet o da korkunç ama hiç açılma ya da sancı olmadan suni veriliyor mu? Varolanı desteklemek için verir belki bilmiyorum ki ben de

Ben Boyle seyleri okuyunca kendi basima gelmis gibi sinirleniyorum. Tutup kolundan atacaksin boyle insanlari, yemin ederim kovmak gerekiyor evden. Nasil cahil dusuncesiz insanlar ya!!! Cok gecmis olsun ins bulasmamistir, nasil anladin grip oldugunu hangi belirtiler var? Olmussa bile artik olmus kendini uzme canim, o kadini alma ama evine bir sure tepkinide koy lutfen. Anne sutu aliyorsa cok cabuk atlatir ama cok gecmis olsun tekrar

İşitme testi ile ilgili sağlık ocağındaki hemşirenin söylediği geldi aklıma şimdi de aklınızda bulunsun kızlar, hastanede yapılan ilk testte bebeğin kulağına doğum esnasında su kaçabildiği için her zaman sağlıklı sonuç vermiyormuş ikinci kez götürmek gerekebiliyormuş

Hadi insallah kuzum❤ ay bende gecen ilk kez 80cikti 20yi gecmezdi benimde ama bakmadi bana alttan:)
Benim 20 leri bile bulmuyodu sıfır hattında dümdüz çizgi oluyodu doktor alttan her hafta bakıcam demişti zaten bakıyo da birazda tetiklemek için zorluyo inşallah hayırlısıyla gelsin fındığım

Evet 48 saatlik olmasının beklenmesi gerekiyor aslında.

Ben daha doğurmadım bile ama yeğenimden biliyorum soru ne belki bildiğimiz bişeydir :)
Ya sağ kulak kaldı dediler %95 inde oluyormuş banyodan sonra getirin dediler. Amniyon sıvısı kaçıyormuş kulağa. Sağ tarafına da cok yatırdım bana doğru dursun diye. Niye sonuç böyle oldu anlamadım

Gözün aydın :)

Ya sağ kulak kaldı dediler %95 inde oluyormuş banyodan sonra getirin dediler. Amniyon sıvısı kaçıyormuş kulağa. Sağ tarafına da cok yatırdım bana doğru dursun diye. Niye sonuç böyle oldu anlamadım
Yeğenimi de ikinci kez götürmüştük o zaman geçmişti testi, su kaçınca yanlış sonuç çıkabiliyormuş işte hemşire de onun için söylemişti bana, üzme kendini banyodan sonra düzelir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…