2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım 40a kadar bekleyebilirsin bende düzenli kontrol nstyle bekledim ama 40tan sonra doğmayan doğmuyor valla :)
Allah bağışlasın öncelikle kızını sağ salim almışsın kucağına darısı biz doğurmayanların başına :) 40ın bitimine kadar bekleyip sonrasında hala doğmamışsa doktorun müdahale etmesini istiyorum açıkçası. Çünkü zaten 2 hafta daha bekleyip 41 i bitirsem normal doğurabileceğim bi ağırlıkta olmiycak bebeğim. E madem o saatten sonra iş sezaryene gidecek o zaman beklemenin ne anlamı var diyor insan

Herkesin merak ettiği şey aslında bu su meselesi.
Hepsi birden gelse anlamamak mümkün değildir. Bi kova diyolar da o kadar olduğunu sanmıyorum ama yinede hissedilir.Ama bi yerde okudum bebek susuz kalmaz hemen sıvı dolabiliyomuş.
Önemli olan sızıntıyı anlamak heral de .
Bide heralde su tamamen geldiğinde kese yırtılıp sonrasında akıntı koyu renge dönüyo heralde pembe kahverengi gibi burdan okuduğum kadarıyla .

Nasil anlamadim ben..aciklik once varmiydi..
Nstde hicmi sanci cikmadi.
Benimde normalde sancim yok...

Kuzenimin eside 34 haftada erken dogum yapmisti..suyu gelmis..o da tuvaletim geliyo sanmis.sabah kadar kosturdum wcye diye anlatmisti..en sonda yetisememis islatcak kadar gelmis...hep farkli oluyo demekki

Bende çok merak ediyordum. Kimisinde foş diye aniden suyun akması olabiliyormuş. Kimisinde de sızıntı şeklinde olabiliyormuş. Sızıntı şeklinde olanı da anlamak zor değil aslında. Çok afedersiniz altınıza az az küçük tuvaletinizi kaçırmış gibi oluyorsunuz. Benim ilk hafif turuncumsu pembemsi gibi geldi sonra az az şeffaf su şeklinde geldi. Sızıntı gibiydi.

Benimde bebegimin kafası kanalda kızlar ama 3 haftadır gelmiyor çok ilaç kullandım erken dogmasın diye. Ondan heralde

Kızlar sabah 10:15 de miniğim dünyaya geldi :) Ultrasonda 2 gün önce 4020 gr demişti doktorum ama 3650 gr 51 cm doğdu. Gayet sağlıklı. Hemen verdim memeyi biraz acemilik çekti ama sonra tuttu. Baktım süt geliyor mu diye geliyordu. Emdikçe gelecek dedi hemşireler de. Şimdilik haberler bu kadar. Tekrar görüşürüz

Nasil anlamadim ben..aciklik once varmiydi..
Nstde hicmi sanci cikmadi.
Benimde normalde sancim yok...
Evet kuzum 37 de sancim çıktı muayene oldum 1cm çıktı, 38 de bidaha muayene gene şancı cikti ve 1 cmdi hala bugün 38+6 Şancı yok muayene de olmadim o yüzden bekliciik misiz

Kuzenimin eside 34 haftada erken dogum yapmisti..suyu gelmis..o da tuvaletim geliyo sanmis.sabah kadar kosturdum wcye diye anlatmisti..en sonda yetisememis islatcak kadar gelmis...hep farkli oluyo demekki
Aynen öyle birden gelse anlasılır gayette.az az yada sızıntı olsa anca doktor anlar.

O bende oluyo gecen ay doktora gityiğimde hiç bişey demedi.ultrasonda belli olmazmıkı bu sızıntı.bi hafta sonra baska bi doktora gittim herşeyi gayet normal dedi.
Benim de korkum su az az gelip anlamıyacam sonra evde bi anda doğurursam diye diye içim içimi yiyo :)))oysaki normal doğum sancısı cekmiş .suyunu doktor patlattığı halde saatler sonra bebekten dolayı sezeryana alınmış biriyim.keşke öyle kolay olsaydı doğurmak ama.
Hep bu intesgramdaki videolar millet ayakta otururuken bi anda bebeği alıyolar yüzlerinde bi acı ifade bile olmuyo:))))

Bende ayni seyleri dusunuyorum ama bi taraftan suniden dolayi istemiyorum bosuna aci cekip sonra sezeryana donmesinden korkuyorum gelmek istemeyince gelmio bu bebekler

Masallah kuzum size ❤ Rabbim anali babali buyutsun insallah ❤ gozunaydin olsunnn

Allah anali babali buyutsun Masallah canim.kilosuda iyi..

Evet kuzum 37 de sancim çıktı muayene oldum 1cm çıktı, 38 de bidaha muayene gene şancı cikti ve 1 cmdi hala bugün 38+6 Şancı yok muayene de olmadim o yüzden bekliciik misiz
Dr bana dediki sanci olsunki acilman olcak... ama olmadi demekki acilmamda olmadi :)
Yarin yaparmi acaba muayene bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…