2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allahım inşallah sana meleğini saglıkla kucagına versın. bu mubarek gunlerde dualarımz kabul olsunn kendımden cok senın randevunu 4gozle beklıyorum ınan bana
Allah razı olsun kuzumm gönlünde ne varsa nasip etsin iyi yüreklim çok teşekkür ederim çok mutlu oldum çok,inşallah dediğin gibi olur canım benim

İnşallah yavrun sana sımsıkı tutunur annesi ben umutluyum
Canım inşallah yaa şuanda tek düşündüğüm şey pazartesi günü doktorun herşey
İnşallah yavrun sana sımsıkı tutunur annesi ben umutluyum
canım inşallah ya inşallah şuan tek isteğim pazartesi günü kontrolde doktorun herşey yolunda demesi neler vermezdim biliyomusun inşallah Allahım ramazan ayının yüzü suyu hürmetine mutlu haber almayı nasio eder

İnşallah iyi olacak her şey moralini yüksek tut ve güzel beslen canım
Ne kadar korksamda riskli heran herşey olabilir desemde ümidimi kaybetmiyorum aslında,dikkat ediyorum ve rabbimden bi mucize bekliyorum inşallahh gelişmesi ve kalp atışları düzelmiştirde pazartesi sevinçten uçarım

Ayyyy aynı ben Bana bulantı hapı vermedi doktor şuan açlıktan karnım gurulduyor ama bişe yiyemiyorum halsiz düştüm. Kraker yiyorum o da 15 dk sonra yine acıktırıyor
Çok zor durumdayım canım mecbur verdi doktorum
MErhaba vajinal mi karından mı bu tarih acaba ? Şöyle şimdi 5 hafta 2 gün için randevu aldım boşa gidermi diye korkuyorum sonrasında eşim olmayacak o yüzden
Karından bakılmıştı canım
Çok sevindim canım seninle aramızla bir gün var kese ve bebek kaç mm miş söyled mi doktorun
12 mm bebiş keseyi sormadım canım
çok sevindim gözün aydın canım allah tamamına erdirsin
amin canım hepimize İnşâAllah

içini ferah tut canım eşiniz elini göbeğinize koysun hergün YA MUBDİU C.C esmasını okusun sizde hergün güneş battıktan sonra YA MUSAVVİR C.C 21 defa okuyun Allah'ın izniyle İnşâAllah bi sıkıntı çıkmaz ve bunu herkes okusun hatta arkadaşlar herşey dua ile oluyor

Hayırlısı neyse o olsun canım Rabbimin vardır bi bildiği verende o alanda o oyüzden nasipte ne varsa onu yaşıycam elden bişey gelmiyo bakalım belkide çok güzel olur bebeğim gelişir büyür bende ona kavuşurum

Canim kese görünür bence kesin... Ama kalp atışını duyamayiz daha bu haftadan... bakalim hayirlisi...

Inşallah canım.kalp atışı için de iki hafta sonra gitmeyi düşünüyorum zaten.insallah her şey yolunda gider de sağ salim bebeklerimize kavuşuruz.dokuz ay nasıl geçecek bilmiyorum.ben çok sabırsız ve heyecanliyim

Canım ne zaman gittiğinde kesen 26.1 mm di? Benim 7+3 de kesem 22 mm di kalp atışınıda o gün duymuştum kesen çok güzel büyümüş maşallah içini ferah tut lütfen

Canım ne zaman gittiğinde kesen 26.1 mm di? Benim 7+3 de kesem 22 mm di kalp atışınıda o gün duymuştum kesen çok güzel büyümüş maşallah içini ferah tut lütfen
Sat hesaba göre 8 olması gerekirken 6 haftalık geriden geliyo dedi canım,biz duyamadık ki kalp atışını ama doktor atıyo ama normale göre az dedi kafam çok karışık ya

Kızlar hepiniz hamilesiniz hepinizin duası kabul olur nolur bana dua edin bebeğime bişey olmasın lütfen,pazartesi korktuğum başıma gelmesin dualarınızı esirgemeyin
Canım tüm kalbimle her şeyin yoluna girmesini diliyorum. Sen de kalbini ferah tut bak her şey güzel olacak göreceksin

Sat hesaba göre 8 olması gerekirken 6 haftalık geriden geliyo dedi canım,biz duyamadık ki kalp atışını ama doktor atıyo ama normale göre az dedi kafam çok karışık ya
Benim doktorum haftana göre kese boyutu tam dedi şimdi hesaplayınca seninkide tam olmuş oluyor o zaman neden geriden dedi ki ya ben inanıyorum pazartesi çok güzel haberler alacaksın inşallah

Benim doktorum haftana göre kese boyutu tam dedi şimdi hesaplayınca seninkide tam olmuş oluyor o zaman neden geriden dedi ki ya ben inanıyorum pazartesi çok güzel haberler alacaksın inşallah
Canım ilk iki kontrolde kese boyutuma baktı büyüdüğünü söyledi hiçbişey yoktu son gittiğimde bunları söyledi zaten zat zor tüp bebekle hamile kaldım ama yine sevinemedim bi yüzüm gülmediki inşallah düzeldi problem yok der yoksa ben biterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…