Kızlar hepiniz hamilesiniz hepinizin duası kabul olur nolur bana dua edin bebeğime bişey olmasın lütfen,pazartesi korktuğum başıma gelmesin dualarınızı esirgemeyin
Canım ilk iki kontrolde kese boyutuma baktı büyüdüğünü söyledi hiçbişey yoktu son gittiğimde bunları söyledi zaten zat zor tüp bebekle hamile kaldım ama yine sevinemedim bi yüzüm gülmediki inşallah düzeldi problem yok der yoksa ben biterim
Kızlar hepiniz hamilesiniz hepinizin duası kabul olur nolur bana dua edin bebeğime bişey olmasın lütfen,pazartesi korktuğum başıma gelmesin dualarınızı esirgemeyin
Canim sen gonlunu ferah tut bebisine iyi bak burda bunca hamile anne,anne adayi sana dua ediyor bu mubarek ayda Rabbim insallah hayirli ve saglikli bir sekilse kucagina almayi nasip etsin,kimseyi evlat acisiyla evlatsiz kalmakla sinamasin ...bebisin sana kalp atisin kadar yakin ve husseder umitsiz olma bolca dua et kuran biliyorsan meryem suresini oku bol bol guzel haberlerini bekliyoruz ...
Hayırlısı neyse o olsun canım Rabbimin vardır bi bildiği verende o alanda o oyüzden nasipte ne varsa onu yaşıycam elden bişey gelmiyo bakalım belkide çok güzel olur bebeğim gelişir büyür bende ona kavuşurum
Sat hesaba göre 8 olması gerekirken 6 haftalık geriden geliyo dedi canım,biz duyamadık ki kalp atışını ama doktor atıyo ama normale göre az dedi kafam çok karışık ya
benimde tüp bebek canım 3. Denememde oldu çok şükür bizde çok tedirgin olduk geçen hafta gittik doktor bebeği göremedim dedi alttan baktı kalp atışı Yok dedi bu haftada duymamız lazımdı falan moralimizi alt üst etti ertesi gün bulantım için gittim başka hadtaneye alttan baktı duydu çok şükür yine net bişey demedi ultrason cihazı da bazen yanılıyor cihazı yanlış ölçmüştür bebek boyutu alttan ultrasonla daha iyi ölçülür dedi doktorum hakkından hayırlısı canım
Kızlar sulu akıntınız var mı? Benim 3-4 gündür su gibi akıntım oluyor. İç çamaşırımı kaç kere değiştirdiğimi siz düşünün artık... Afedersiniz özellikle ilişkiden sonra temizlenmeme rağmen su gibi bi akıntım oluyor. Böyle bi şey yaşayan var mı?
Bir de karın şişliğim gene başladı delircem.. Şimdiden karnım çıkıyor. Sabah bi şey yok ama akşama doğru şiştikçe şişiyor ya
Kızlar sulu akıntınız var mı? Benim 3-4 gündür su gibi akıntım oluyor. İç çamaşırımı kaç kere değiştirdiğimi siz düşünün artık... Afedersiniz özellikle ilişkiden sonra temizlenmeme rağmen su gibi bi akıntım oluyor. Böyle bi şey yaşayan var mı?
Bir de karın şişliğim gene başladı delircem.. Şimdiden karnım çıkıyor. Sabah bi şey yok ama akşama doğru şiştikçe şişiyor ya
Canım 2 hafta geriden geliyo ve kalp atışı normale göre az atıyo risk var dedi doktor yüzü düştü resmen belli etti surat ifadesiyle,korkulu günler geçiyorum canım pazartesi tekrar kontrolüm var ak mı kara mı belli olur