Yaklaşık dört saattir acayip midem bulanıyor karnım katılıyor ama düzenli değil ve çok yorgun hissediyorum hastamı olucam yoksa doğum belirtisimi anlamıyorum
Bu konu benim de kafamı kurcalıyor.prezervatif kullanmayı eşim istemiyor.diger yöntemleri de ben.bugune kadar geri cekilmeyle idare ettik ama doğumdan sonra cok riskli.
Prezervatifle hiç korunmadık aslında ama bana pratik bir yöntem gibi gelmiyor açıkçası, ayy yok yok bence geri çekilme çok riskli ben prezervatife bile şüphe ile yaklaşırken hele, zaten emzirme donemi bitsin ben direk Doğum kontrol hapına dönerim şu geçici donemi tek parça atlatmak gerek :)))
Ben yasmin hap kullanmıştım çok da memnun kalmıştım ama şimdi emzirdiğimiz için kullanamıyoruz prezervatife bile tam güvenin yok biliyor musun ondan buluttan nem kapıp hamile kalırım diye aklım gidiyor :)))
Hemsireye sormustum da emzirirken kullanilabilen dogum kontrol haplari var doktoruba danisirsin dogumdan sonra demisti. En iyisi kadin dogum uzmanina sormak bence
Yaklaşık dört saattir acayip midem bulanıyor karnım katılıyor ama düzenli değil ve çok yorgun hissediyorum hastamı olucam yoksa doğum belirtisimi anlamıyorum
Prezervatifle hiç korunmadık aslında ama bana pratik bir yöntem gibi gelmiyor açıkçası, ayy yok yok bence geri çekilme çok riskli ben prezervatife bile şüphe ile yaklaşırken hele, zaten emzirme donemi bitsin ben direk Doğum kontrol hapına dönerim şu geçici donemi tek parça atlatmak gerek :)))
svgrcn
hayırlı olsun sezeryan mı oldu canım. Güle güle büyüt bebeğini @ngokces hayırlı olsun canım. AnthesteriA
maşallah kurtuldunuz. Darısı bize hadi bakalım herkes bebeğinin yanına
Biz sıramızı bekliyoruz
Vallahi öyle bir su geldi ki benden, Filmlerdeki yanında az kalır ama yeşilimsi sarı su. Sanci sıfır. Açılmaya baktı 1 cm. 5 cm fln olsa suni verirdim ama 1cmle çok uzun sürer kesin yutar pis suyu dedi. Çok korktuğum bir şeydi sezeryan ama beklediğimden çok iyiyim, yeter ki öksürük tutmasın, o ölüm iste. Süt konusuna maşallah diyeyim. Direkt emmeye başladı ama çok acıtıyor ve sürekli memede kalmak istiyor. Acaba süt mu yetmiyor dedim, şekerini ölçtüler tok. Bi o memede bi diğerinde dinlene dinlene sürekli, yatırdığımız an basiyor yaygarayi perşembe gidecektik ikimiz de, inşallah seninde sağlıkla gelir fazla bekletmeden :)
Kizlar yarin dogumum var sabahtan ama ben çok gerginim. Uyuyamiyorum. Sezeryan yapan anneler nasil rahatladiniz, dogumda kendinizi nasil sakinlestirdiniz?
Benimde bir kaç gündür hafif mide bulantım oluyor. Ve wc ye çıkma sıklığım arttı ishal gibi olmasada. Bende doğumun yaklaşmasına bağlıyorum ama bakalım hayırlısı artık
Kizlar yarin dogumum var sabahtan ama ben çok gerginim. Uyuyamiyorum. Sezeryan yapan anneler nasil rahatladiniz, dogumda kendinizi nasil sakinlestirdiniz?
Çok hızlı geçiyor canım hastaneye yatışın yapıldığı an işlemler başlıyor bi bakmışsın ameliyathanedesin öyle böyle derken odana birde bebeği hemen emzirmeye veriyorlar anlamıyorsun bile oraya vardın mı akıyor zaman
Valla canım ben sezeryanla doğurduysam sen hiç korkma. Gerçekten hıc düşünmüyordum ve çok korkuyordum. Ne şekilde uyusturalim dediler sadece genel olmasın diyebildim. Araştırmamıştım bile. Spinal oldu. Iğne yapılırken kendimi öyle bir sıkmışım ki iğneyi yapamadılar 4 5 kez denediler sadece o acıdı ama öyle çok çok degil. Kalktık 8 saat sonra yürüttüler 10 mt kadar. Sonra kendim kalktım yürürüm. Çok da korkulacak bir şey değilmiş, rahat ol sıkma kendini. Inşallah kolay geçer.