2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Benim 2. Sezeryanim olacak ama ilkinde 3-5 dk uyutmuslardi. Simdi ise surekli uyanik olacam. O kesilme anını falan hissediyormusunuz aci olmadan tabiiki, yoksa hicbir sekilde his olusmuyormu?

Bebeği doğmadan anne karnındayken kakasını yapmış arkadaşlar, bunun bi belirtisi var mıydı? Ya da doktorun dediği bişey? Kaç gündür kurcalıyor kafamı net bi yanıt bulamadım.
Bunu ben geçen kontrolde doktora sordum.Ancak su gelirse renk farkından anlayabiliyorlarmış başka türlü ultrasonda belli olmuyormuş.

İlk doğumumdan bir iki ay sonra spiral taktırdım ve 4 sene kullandım.Adet süremi uzatmak dışında hiç bir problem yaşamadım.Hormonsuz olandan taktırdım çıkartır çıkartmazda hamile kaldım.Bence en etkili korunma yöntemlerinden biri.iğneyle hamile kalan çok ya da hapla.Ayrıca boşuna vücuduna hormon yüklemesi yapmak saçma geliyor bana.

Bebeği doğmadan anne karnındayken kakasını yapmış arkadaşlar, bunun bi belirtisi var mıydı? Ya da doktorun dediği bişey? Kaç gündür kurcalıyor kafamı net bi yanıt bulamadım.
Benim suyum geldi ve rengi yeşilimsi sarıydı. Normalde berrak olması gerektiğini biliyordum. Yeşillik kahverengilik kakasini yaptı demek. Doktorum doğumdan sonra muayeneye geldiğinde çok şanslısın, suyun gelmese perşembe randevuya kadar anlayamazdık belki de dedi. Bir de hastaneye geldiğimde hemen ultrasondan kalp atışlarına baktı. Düzenli ve iyi daha yutmamış dedi. Yani şu rengi ve kalp atış hızıyla düzeni diye dusunuyorum. Başka türlü anlaşılmaz sanırım. Hareketler azalır tabi kalple doğru orantılı olarak. Hareket takibi onemli

Oyy yerim yaa..ne guzel :)
Valla dr bana sezeryan desin diye bekledim 9 ay :))) demiyor..normalden daha cok korkuyorum.
Ama istiyorumda.o yuzden oluruna biraktim ..normal yoldan gelesi de yokya bakalim neler olacak.

Benim 2. Sezeryanim olacak ama ilkinde 3-5 dk uyutmuslardi. Simdi ise surekli uyanik olacam. O kesilme anını falan hissediyormusunuz aci olmadan tabiiki, yoksa hicbir sekilde his olusmuyormu?
Dokunmaları çok net hissettim ama bıçak darbesi şeklinde değil. Karnıma birisi dokunuyor hafif şeklinde. Kestiğini falan hiç anlamadim. Çok çabuk da bitti zaten.

Catsamba gunune kadar bekliyoruz peraembe yatış verip sezeryana alicak sanırım yoksa dogmaya niyeti yok beyfendinin senin kontrol ne zaman
Benimde persembe kontrol... gelisme yoksa o ana kadar..cuma ya da ctesi alir diye dusunuyorum..hic acilma yoksa suni sanci istemiyorum

Anneler iyi geceler diliyorum....
Çok zor bir gün geçirdim. Bebeğim yeni doğan ünitesinde demiştim, durumu iyi hamdolsun. Ancak, dr. Taburcu edeceği günü ısrarla söylemiyor. Artık canıma tak etti, kaçıracam kuzumu sonunda.
Kadın doğum uzmanında kontrolüm vardı. Doktorum neden vermiyorlar, senin bebeğinin durumu kötü değildi ki deyince kanım kaynadı. Güvenmiyorsan başka bir yere götür dedi. yeni doğan servisinde görevli olan doktor arkadaşından yardım istedik . Kendi doktorumuzun bir türlü yapmadığı iç rahatlatıcı açıklamayı yaptı şükürler olsun ki.
Çöktük bizim doktora. Başta Hastane sahibi olmak üzere bütün hatırı sayılır büyüklerimizi araya koyduk ve nihayet yarın veya bir sonraki gün alabileceğimizi(inşaallah ) söyledi .
Bu çabalarımdan önce geldi bana dedi ki. Siz çalışıyor musunuz? Hayır dedim . İyi tamam, birazdan taburcu eder epikrizini veririm çocuğunuzun dedi. Çekti gitti bir havalar. O an varya onun boğazına yapışmamak büyük bir başarıydı benim için.
Eşim de bir tuhaf. Sinir küpü olan eşim sakin takılıyor . İyi doktor iyi. Araştırdım . Bizim doktorumuz bu olacak diyor. Ben adamın yüzünü görmek istemiyorum ömrüm boyunca, herif bana ne diyor .
İyi doktor olabilir tamam da ya o tavrı.bir de özel yer düşünün... Ay ayyyyy
Bir de anneler allah için söyler misiniz 5 günlük bir bebek her öğünde be kadar süt tüketir. Sütünü bol veriyorum. Fazla fazla Yani çok şükür, daha fazla getirin diyorlar. Bunlar sütümü döküyor mu başkasına mu veriyor çözemiyorum . Bebeğimi emzirmeye gidiyorum. 1dk. Sürmüyor emmesi. Bu nasıl iş anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…