Anneler iyi geceler diliyorum....
Çok zor bir gün geçirdim. Bebeğim yeni doğan ünitesinde demiştim, durumu iyi hamdolsun. Ancak, dr. Taburcu edeceği günü ısrarla söylemiyor. Artık canıma tak etti, kaçıracam kuzumu sonunda.
Kadın doğum uzmanında kontrolüm vardı. Doktorum neden vermiyorlar, senin bebeğinin durumu kötü değildi ki deyince kanım kaynadı. Güvenmiyorsan başka bir yere götür dedi. yeni doğan servisinde görevli olan doktor arkadaşından yardım istedik . Kendi doktorumuzun bir türlü yapmadığı iç rahatlatıcı açıklamayı yaptı şükürler olsun ki.
Çöktük bizim doktora. Başta Hastane sahibi olmak üzere bütün hatırı sayılır büyüklerimizi araya koyduk ve nihayet yarın veya bir sonraki gün alabileceğimizi(inşaallah ) söyledi .
Bu çabalarımdan önce geldi bana dedi ki. Siz çalışıyor musunuz? Hayır dedim . İyi tamam, birazdan taburcu eder epikrizini veririm çocuğunuzun dedi. Çekti gitti bir havalar. O an varya onun boğazına yapışmamak büyük bir başarıydı benim için.
Eşim de bir tuhaf. Sinir küpü olan eşim sakin takılıyor . İyi doktor iyi. Araştırdım . Bizim doktorumuz bu olacak diyor. Ben adamın yüzünü görmek istemiyorum ömrüm boyunca, herif bana ne diyor .
İyi doktor olabilir tamam da ya o tavrı.bir de özel yer düşünün... Ay ayyyyy
Bir de anneler allah için söyler misiniz 5 günlük bir bebek her öğünde be kadar süt tüketir. Sütünü bol veriyorum. Fazla fazla Yani çok şükür, daha fazla getirin diyorlar. Bunlar sütümü döküyor mu başkasına mu veriyor çözemiyorum . Bebeğimi emzirmeye gidiyorum. 1dk. Sürmüyor emmesi. Bu nasıl iş anlamadım.
allah yardımcınız olsun canım, valla bilmiyorum ki bu küvez olayı da mı suistimal ediliyor, baksana 45 kişi Doğum yaptı nerdeyse yarısını kuveze koydular.
Kızlar dün doğdu ya oğlum, bgn bi kere kaka yaptı sonunda şükür. Ama çiş sadece iki kere yaptı. İkisi de kanlıydı, yarın doktora foto atıp soracağım ama bu saatte içime kurt düştü, internette normal yazıyor ama emin olamadım.. bide sürekli ağlıyor uyumuyor, acaba onla mı alakalı ki??
allah yardımcınız olsun canım, valla bilmiyorum ki bu küvez olayı da mı suistimal ediliyor, baksana 45 kişi Doğum yaptı nerdeyse yarısını kuveze koydular.
Kızlar dün doğdu ya oğlum, bgn bi kere kaka yaptı sonunda şükür. Ama çiş sadece iki kere yaptı. İkisi de kanlıydı, yarın doktora foto atıp soracağım ama bu saatte içime kurt düştü, internette normal yazıyor ama emin olamadım.. bide sürekli ağlıyor uyumuyor, acaba onla mı alakalı ki??
Canım benim oğlumda da ilk 3-4 gün kanlı idrar gördük. Yetersiz beslenmeden dedi çocuk doktoru. Sütümün artması için günde 4 litre su, yeşil yaprakli sebzeler, rezene çayı önerdi. Bir de sütünü emzirme dışında da sağ dedi. Dediklerine uydum şu an idrarı çok iyi kanama da olmuyor. Bunlar aklında olsun ama doktorunuza da sorun mutlaka
1 çocuk hiçbirşey derken haklılarmış cidden küçüğe vakit yok büyükten iliğimizi sömürdü cidden istediğini yapsakta yapmasakta ağlıyor sürekli istiyor ne istediğini bilmiyor yapıyoruz ilgilenmiyor o bitmeden başka şey istiyor bağırarak konuşuyor aman Allahım resmen cinnet sebebi =(
Kızlar sürekli memede olan bebeğim iki gündür pek istekli emmiyor. Çoğunlukla uyuyor mamayı da istekli almıyor .neden ola ki? Sarılık tehlikesi de yok. Şikayet ediyordum sürekli memede diye şimdi bin pişmanım o uyuyor ama ben kendimi yiyorum :////
Kizlar benide listeye ekleyin gece saat 02:00da dogum yaptim cok Shukurler olsun❤Allah sizleride bi avazda kurtarsin inshAllah3200 52 sm ama cok nazli cikti cok cektirdi bana Shukurler olsun binlerce kez cok Shukurler olsunki kavushtuk birbirimize agri aci o an bitiyo nasil dikildiyini bile anlamiyorsundogumdan sonra daha gormedim minnakimi bebek sesleri viak viak acaba hangisi benimkinin sesi diyip uyuyamiyorum
Doktorum 4 5 cm avilma yoksa suni sancı hiç bir işe yaramaz çok yorar dedi hakkimizda hayirlisi olsun çoğu kişi doğurdu saglicakla aldilar kucaklarina bizde alalim inşallah sira bize gelsinnnnn
Kizlar benide listeye ekleyin gece saat 02:00da dogum yaptim cok Shukurler olsun❤Allah sizleride bi avazda kurtarsin inshAllah3200 52 sm ama cok nazli cikti cok cektirdi bana Shukurler olsun binlerce kez cok Shukurler olsunki kavushtuk birbirimize agri aci o an bitiyo nasil dikildiyini bile anlamiyorsundogumdan sonra daha gormedim minnakimi bebek sesleri viak viak acaba hangisi benimkinin sesi diyip uyuyamiyorum