Biz kaldik cuma gdcem benim son gunum persembe o zamana kadar olmazsa cuma tekrar gdcem duruma gore bakicak insallah kendi sancimla normal olurSende kavustun canim... gozun aydin :)
gozunaydon cnm sonundaAnneler iyi geceler diliyorum....
Çok zor bir gün geçirdim. Bebeğim yeni doğan ünitesinde demiştim, durumu iyi hamdolsun. Ancak, dr. Taburcu edeceği günü ısrarla söylemiyor. Artık canıma tak etti, kaçıracam kuzumu sonunda.
Kadın doğum uzmanında kontrolüm vardı. Doktorum neden vermiyorlar, senin bebeğinin durumu kötü değildi ki deyince kanım kaynadı. Güvenmiyorsan başka bir yere götür dedi. yeni doğan servisinde görevli olan doktor arkadaşından yardım istedik . Kendi doktorumuzun bir türlü yapmadığı iç rahatlatıcı açıklamayı yaptı şükürler olsun ki.
Çöktük bizim doktora. Başta Hastane sahibi olmak üzere bütün hatırı sayılır büyüklerimizi araya koyduk ve nihayet yarın veya bir sonraki gün alabileceğimizi(inşaallah) söyledi .
Bu çabalarımdan önce geldi bana dedi ki. Siz çalışıyor musunuz? Hayır dedim . İyi tamam, birazdan taburcu eder epikrizini veririm çocuğunuzun dedi. Çekti gitti bir havalar. O an varya onun boğazına yapışmamak büyük bir başarıydı benim için.
Eşim de bir tuhaf. Sinir küpü olan eşim sakin takılıyor . İyi doktor iyi. Araştırdım . Bizim doktorumuz bu olacak diyor. Ben adamın yüzünü görmek istemiyorum ömrüm boyunca, herif bana ne diyor .
İyi doktor olabilir tamam da ya o tavrı.bir de özel yer düşünün... Ay ayyyyy
Bir de anneler allah için söyler misiniz 5 günlük bir bebek her öğünde be kadar süt tüketir. Sütünü bol veriyorum. Fazla fazla Yani çok şükür, daha fazla getirin diyorlar. Bunlar sütümü döküyor mu başkasına mu veriyor çözemiyorum . Bebeğimi emzirmeye gidiyorum. 1dk. Sürmüyor emmesi. Bu nasıl iş anlamadım.
İnşâAllah canım ya inşallah gözüm ruhum aydınlanır .Biz kaldik cuma gdcem benim son gunum persembe o zamana kadar olmazsa cuma tekrar gdcem duruma gore bakicak insallah kendi sancimla normal olur
gozunaydon cnm sonunda
Allah yardimcin olsub canim baskici olun boyle senin bebegin var orda sonucta mecbur birsey diyeceklerAnneler iyi geceler diliyorum....
Çok zor bir gün geçirdim. Bebeğim yeni doğan ünitesinde demiştim, durumu iyi hamdolsun. Ancak, dr. Taburcu edeceği günü ısrarla söylemiyor. Artık canıma tak etti, kaçıracam kuzumu sonunda.
Kadın doğum uzmanında kontrolüm vardı. Doktorum neden vermiyorlar, senin bebeğinin durumu kötü değildi ki deyince kanım kaynadı. Güvenmiyorsan başka bir yere götür dedi. yeni doğan servisinde görevli olan doktor arkadaşından yardım istedik . Kendi doktorumuzun bir türlü yapmadığı iç rahatlatıcı açıklamayı yaptı şükürler olsun ki.
Çöktük bizim doktora. Başta Hastane sahibi olmak üzere bütün hatırı sayılır büyüklerimizi araya koyduk ve nihayet yarın veya bir sonraki gün alabileceğimizi(inşaallah) söyledi .
Bu çabalarımdan önce geldi bana dedi ki. Siz çalışıyor musunuz? Hayır dedim . İyi tamam, birazdan taburcu eder epikrizini veririm çocuğunuzun dedi. Çekti gitti bir havalar. O an varya onun boğazına yapışmamak büyük bir başarıydı benim için.
Eşim de bir tuhaf. Sinir küpü olan eşim sakin takılıyor . İyi doktor iyi. Araştırdım . Bizim doktorumuz bu olacak diyor. Ben adamın yüzünü görmek istemiyorum ömrüm boyunca, herif bana ne diyor .
Bir de anneler allah için söyler misiniz 5 günlük bir bebek her öğünde be kadar süt tüketir. Sütünü bol veriyorum. Fazla fazla Yani çok şükür, daha fazla getirin diyorlar. Bunlar sütümü döküyor mu başkasına mu veriyor çözemiyorum . Bebeğimi emzirmeye gidiyorum. 1dk. Sürmüyor emmesi. Bu nasıl iş anlamadım.
Canım bebeği alınca sakinleştirici yapıyorlar ortam flu oluyor yani çok sıkıntı değilBenim 2. Sezeryanim olacak ama ilkinde 3-5 dk uyutmuslardi. Simdi ise surekli uyanik olacam. O kesilme anını falan hissediyormusunuz aci olmadan tabiiki, yoksa hicbir sekilde his olusmuyormu?
Karnı doyuyor olabilir canım kaka çiş varsa sorun etme uyusun ilk günler süt az geliyor ya doymak için uzun emiyorlar bide çeneleri ağrıyor şimdi hızlı emiyorlar sütlerde onlara göre üretiliyor o yüzden doyup uyuyorlar oğlum gündüz 12 de yatıyor her 3 saatte emerek akşam 9 gibi uyanıyor bizim de gececi gece gazı tutuyorKızlar sürekli memede olan bebeğim iki gündür pek istekli emmiyor. Çoğunlukla uyuyor mamayı da istekli almıyor .neden ola ki? Sarılık tehlikesi de yok. Şikayet ediyordum sürekli memede diye şimdi bin pişmanım o uyuyor ama ben kendimi yiyorum :////
Gunaydin herkese
Kizlar butun gecelikler hastanede kan oldu yikamadim
Daha nasıl cikar bilgisi olan varmi kurumus kan pek
Cikmiyor kiyafetten oyuzden beklettim
Simdiye kadar fikri olan varsa yardimci olabilirmi acaba
Ah canım ya . Bilgi alamamak ne kötü. Bizim Dr bir hafta dedi ama iki gün diyip 9 gün tuttuğu bebisler var çok korkmaya basladimAnneler iyi geceler diliyorum....
Bende hiç güvenmiyorum ya bu hastahanelere. O kadar güvenmiyorum ki. Geçen gece emzirmeye gittim. Birinci katta yoğun bakım katını kırmızı şeritle kapatmislar. Asansörle çıkim dedim , 1. Kat düğmesini kapatmislar. 2. Kat danışmaya çıktım .Bilmiyoruz bilgi veremiyoruz dedi çalışan. Öyle panik oldum ki. Domuz gribimi bulaştı birşey mi oldu karantina altına mi alındı diye .Ağlayarak indim aşağı meğer bakım vermiş. Ya nasıl aptal insanlar var. Bilgi veremiyoruz niye diyorsun bir altta bakım oluyor haberin olmuyorsa da böyle mi denir. Hastahanelere olan güvensizlikten bunlar neler neler duyuyoruz. İnsan korkuyorHakikaten yaa bunu bende düşündüm ekstra devletten para mı alıyorlar bebegi küveze koyunca
saglıkla kucagına alırsın inşallah canım rahat agrısız sızısız bir doğum olurGunaydin kizlar
Dogum yapan arkadaslarimi tebrik ederim, geride kalanlara hayirlisiyla gelsin insallah bebislerimiz
Benim aslinda pazartesiydi dogumum soguk alginligi nedeniyle yarina ertelendi Allah kismet ederse bende yarin alacagim kucagima bebegimi insallah
canım sarılık degerı kaçmış 12 nın altına dusunce sarılık cıkarıyorlar sız sureklı takip edın test sonuçlarını degerlerı sorun yoksa onlar oara için tutuyor da tutuyor devletten her kuvozdekı bebek için para alıyorlarmıs,bızı gece degerımız normale dustugu halde test sonucunu da soylemedıler de cıkarmadılar da bız bılsek cıkarıcaz bılıyorlar ertesı gun ısık bıle vermedıler dısarda bekledı cıplak yavrum odum koptu hastalanacak dıyeAh canım ya . Bilgi alamamak ne kötü. Bizim Dr bir hafta dedi ama iki gün diyip 9 gün tuttuğu bebisler var çok korkmaya basladim
Neden uzun tutuyorlar sıkıntı yoksa anlamıyorum. Benim arkadaşımda enfeksiyondan yatmıştı bebisi bir hafta kalacaktı, degerleri iyi oluncaodoktorun tepesine çıkıp dördüncü gün aldılar .Bebek bir yaşında şimdi maşallah hiç sorun olmadı .Ama bebisi erken almak da korkutuyor işte doktora guvensek böyle tereddütler yasamayz. Ben gözlerini sari gördüm söyledim normal sınırda sarılığı düşmüş dedi ama akşam görmeye gittiğimde ışık veriliyordu çocuğuma , madem iyi normal dedin neden isiga tutmaya başladın kiEnfeksiyon değerleri iyi sadece bir tahlil kaldı önemli ona bakalım dedi inşallah iyi çıkarsa bende ısrarcı olcam biraz erken tahliye için.
Siz de madem sıkıntılı durum yok inşallah daha iyi olur annesinin yanında. Süt olarak bende çok şükür geliyor veriyorum.bir öğünde 50-60 ml emer, 8 kere veriyoruz diyorlar ben ona göre ayarlayip fazlasıyla veriyorum ama sonra yetmedi diyorlar anlamadım bende
Aynen canım katılıyorum benim de bebiş yoğun bakımdayken biz de aynı şeyleri düşündük devletten para almak için yapıyorlar diye sonuçta bir gece için 650 tl alıyorlardı ve hastanede kuvöze girmeyen bebek yoktu, kadın Doğum doktorum kilosu 2 kilonun üzerinde tam prematüre sayılmaz sınırda kuvöze girmez dedi, 2700gr Doğum yaptım ve gayet sağlıklı görünüyordu bebeğim kuvöze aldılar 6 gun dediler 9 güne çıkarttılar, gidip görüyordum sürekli bebeğimi hiç bişiy yoktu hani bi makineye bağlılık falan, sadece ayağından damar yolu açıktı o kadar, arkadaşımın bebeği Tam 2 kilo doğdu Zeynep kamil devlette hemen verdiler bebeğini hiç kuvöze gerek kalmadı, hele o benim son 3 gün öyle anlamsız beklettiler ki anlatamam gidiyorum emzirmeye bebeğim kucağımda ve sağlıklı güzelce emiyor ama vermiyorlar ağlaya ağlaya bırakıp geliyordum her seferindeAh canım ya . Bilgi alamamak ne kötü. Bizim Dr bir hafta dedi ama iki gün diyip 9 gün tuttuğu bebisler var çok korkmaya basladim
Neden uzun tutuyorlar sıkıntı yoksa anlamıyorum. Benim arkadaşımda enfeksiyondan yatmıştı bebisi bir hafta kalacaktı, degerleri iyi oluncaodoktorun tepesine çıkıp dördüncü gün aldılar .Bebek bir yaşında şimdi maşallah hiç sorun olmadı .Ama bebisi erken almak da korkutuyor işte doktora guvensek böyle tereddütler yasamayz. Ben gözlerini sari gördüm söyledim normal sınırda sarılığı düşmüş dedi ama akşam görmeye gittiğimde ışık veriliyordu çocuğuma , madem iyi normal dedin neden isiga tutmaya başladın kiEnfeksiyon değerleri iyi sadece bir tahlil kaldı önemli ona bakalım dedi inşallah iyi çıkarsa bende ısrarcı olcam biraz erken tahliye için.
Siz de madem sıkıntılı durum yok inşallah daha iyi olur annesinin yanında. Süt olarak bende çok şükür geliyor veriyorum.bir öğünde 50-60 ml emer, 8 kere veriyoruz diyorlar ben ona göre ayarlayip fazlasıyla veriyorum ama sonra yetmedi diyorlar anlamadım bende
Pril dök lekenin ustune bir gun kuru kuru beklet canim sonrada yıka hiç leke kalmazGunaydin herkese
Kizlar butun gecelikler hastanede kan oldu yikamadim
Daha nasıl cikar bilgisi olan varmi kurumus kan pek
Cikmiyor kiyafetten oyuzden beklettim
Simdiye kadar fikri olan varsa yardimci olabilirmi acaba
Ben çok memnunum molfix ten. ..kızımda da kullanmıştım hiç sıkıntı yasamadimKızlar Prima kullanıyoruz ama okumuştum burada da şişiyor cidden bez ne kadar kısa sürede değiştirirsem değiştireyim, molfix ya da sleepy e geçmek istiyorum molfix kullanan var mı
Amin canim insallahsaglıkla kucagına alırsın inşallah canım rahat agrısız sızısız bir doğum olur
Evet canım hergun takıyorum hatta Doğum öncesi başlamak gerekiyordu benim Doğum acil olunca öncesinde kullanmadım, hastane çantama koymuştum,Doğum yaptığım günden beri kullanıyorum, emzirirken çıkarıp emzirme işlemi bitince hemen takıyorum yerine hiç bir hassasiyet yaşamadım yara vs olmadı, sadece benim kız sol memeyi daha çok emiyorn çok ve uzun sure emdiği için o göğsüm biraz sızlamıştıS Sevimlipanduf sen gümüş kapakları sürekli mi takıyorsun cnm
Tamam canım bende sipariş edeyim o zaman, 2 no alacağım hala primadan 1 no 40-45 adet kadar var elimde. Uygun da geldi molfix 124 adet 2 no 57 tlBen çok memnunum molfix ten. ..kızımda da kullanmıştım hiç sıkıntı yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?