molfıx kullanıyorum şimdilik sorun yok canımKızlar Prima kullanıyoruz ama okumuştum burada da şişiyor cidden bez ne kadar kısa sürede değiştirirsem değiştireyim, molfix ya da sleepy e geçmek istiyorum molfix kullanan var mı
Kesinlikle para için canım. Bu herkesin ortak düşüncesi . Bugün dünkü tavrından ötürü benden özür dileyecekmiş.Allah yardimcin olsub canim baskici olun boyle senin bebegin var orda sonucta mecbur birsey diyecekler
Ozel diyorsub birseyi yoksa onemli para icin mi tutuyorlar acaba bunu da düşünme dim degil hani
Aynen canım aynen. Benim ki İnşallah sarılık olmaz. Allah korusun tüm bebekleriAh canım ya . Bilgi alamamak ne kötü. Bizim Dr bir hafta dedi ama iki gün diyip 9 gün tuttuğu bebisler var çok korkmaya basladim
Neden uzun tutuyorlar sıkıntı yoksa anlamıyorum. Benim arkadaşımda enfeksiyondan yatmıştı bebisi bir hafta kalacaktı, degerleri iyi oluncaodoktorun tepesine çıkıp dördüncü gün aldılar .Bebek bir yaşında şimdi maşallah hiç sorun olmadı .Ama bebisi erken almak da korkutuyor işte doktora guvensek böyle tereddütler yasamayz. Ben gözlerini sari gördüm söyledim normal sınırda sarılığı düşmüş dedi ama akşam görmeye gittiğimde ışık veriliyordu çocuğuma , madem iyi normal dedin neden isiga tutmaya başladın kiEnfeksiyon değerleri iyi sadece bir tahlil kaldı önemli ona bakalım dedi inşallah iyi çıkarsa bende ısrarcı olcam biraz erken tahliye için.
Siz de madem sıkıntılı durum yok inşallah daha iyi olur annesinin yanında. Süt olarak bende çok şükür geliyor veriyorum.bir öğünde 50-60 ml emer, 8 kere veriyoruz diyorlar ben ona göre ayarlayip fazlasıyla veriyorum ama sonra yetmedi diyorlar anlamadım bende
Cok zor sinavdan geciyorsun canim Allah sana bol kuvvet sabir versin.Kesinlikle para için canım. Bu herkesin ortak düşüncesi . Bugün dünkü tavrından ötürü benden özür dileyecekmiş.
Eşime de demiş, ben garantisi bir doktorum. %100 iyi olmadan vermem. Ama, bugün %51 ihtimalle taburcu edebiliriz demiş. Ben pek ümitli değilim de neyse . Bence 7.nci veya 10.ncu gününde verir. Aman iyi olsunda Bir kaç gün sonra versin. Ama tavrı beni üzmüştü işte artistin.yoksa ben ver ver iyileşmeden de olur modunda değilim ki.
Ben de molfix kullanmıştım, sıkıntı yaşamadım bu kez de molfix aldım.Tamam canım bende sipariş edeyim o zaman, 2 no alacağım hala primadan 1 no 40-45 adet kadar var elimde. Uygun da geldi molfix 124 adet 2 no 57 tl
Ah kuzum benim ya. Bize dün 9.50 dedi sarılık değeri , cuma günü 15 çıkmıştı ama. Onlar aileleri pek anlamıyorlar bence bizim için her salise bile ne kadar önemli, nasıl acıyla geçiyor. Benim de eşim gidiyor , akşamları ben emzirmeye gidiyorum o da ısrarcı davranmaz hiç. Çocuk kalsın doktorların bir bildiği var diyor , haklı ama araya başka şeylerde giriyor iştecanım sarılık degerı kaçmış 12 nın altına dusunce sarılık cıkarıyorlar sız sureklı takip edın test sonuçlarını degerlerı sorun yoksa onlar oara için tutuyor da tutuyor devletten her kuvozdekı bebek için para alıyorlarmıs,bızı gece degerımız normale dustugu halde test sonucunu da soylemedıler de cıkarmadılar da bız bılsek cıkarıcaz bılıyorlar ertesı gun ısık bıle vermedıler dısarda bekledı cıplak yavrum odum koptu hastalanacak dıye
Canım ya bende korkuyorum artık uzatacaklar diye, çünkü görüştüğüm annelerde uzatma yapılmıştı hep var o zaman bu işte iş. 6 günle 9 gün arasında o kadar fark var ki. Benim ablamda yegenimi doğuma 20 gün kala, 2.700 kilo ile doğurdu , çocukta hicbirsey çıkmadı, sarılık oldu 11.5 ışık vericez dediler ablamlar vermedi, anne sütüyle iyileşti çok şükür. Gerçekten gereksiz bir saniye bile kuvezde tutuluyorsa bu bebisler çok büyük bir vebal. Ben her saniye birşeyler kuruyorum nasıl iyi mi diye. Her emzirmeye giderken , doktorla konuşmada aklımda kırk tilki dolaniyorAynen canım katılıyorum benim de bebiş yoğun bakımdayken biz de aynı şeyleri düşündük devletten para almak için yapıyorlar diye sonuçta bir gece için 650 tl alıyorlardı ve hastanede kuvöze girmeyen bebek yoktu, kadın Doğum doktorum kilosu 2 kilonun üzerinde tam prematüre sayılmaz sınırda kuvöze girmez dedi, 2700gr Doğum yaptım ve gayet sağlıklı görünüyordu bebeğim kuvöze aldılar 6 gun dediler 9 güne çıkarttılar, gidip görüyordum sürekli bebeğimi hiç bişiy yoktu hani bi makineye bağlılık falan, sadece ayağından damar yolu açıktı o kadar, arkadaşımın bebeği Tam 2 kilo doğdu Zeynep kamil devlette hemen verdiler bebeğini hiç kuvöze gerek kalmadı, hele o benim son 3 gün öyle anlamsız beklettiler ki anlatamam gidiyorum emzirmeye bebeğim kucağımda ve sağlıklı güzelce emiyor ama vermiyorlar ağlaya ağlaya bırakıp geliyordum her seferinde
Allah beterinden , kalıcı hastalıktan korusunda bu çok zor oldu doğrusu benim için. Hayatımda o kadar kötü şeyler yaşadım ama hiç bu kadar kötü olmadım. Benim gücüm azaldı gibi oldu. Ama çok şükür yine Allah a daha kötüsünü göstermesin. Uykusuz kalıp süt sagip veriyoruz devamlı, bebişler gelse öyle uykusuz kalsak keşke, dün dikiş atıldı yeniden doğumdaki ağrıdan fazla bir ağrı yaşadım, meğer bebek yanımda diye o sıra hissetmemim bile iki gün boyunca agriAynen canım aynen. Benim ki İnşallah sarılık olmaz. Allah korusun tüm bebekleri
Ama bak sizinki gün veriyor ne güzel.
Bizim doktor bile kere gün vermiş , o gün bebek ölmüş. Adam tövbe mi etmiş nedir anlamadım .
Durumu iyi diyor ..... Şöyle böyle olursa şu gün taburcu ederiz demesini bekliyorsun demiyor . Bu nasıl bir iyi o zaman diyorsun haklı olarak . Ya gizliyorsun ya da rant meselesi.
Korkuyorsun haftalarca mı kalacak, aylarca mı kalacak. Canı ne kadar yanıyor. Etrafta olan bitenin ne kadar farkında . Sevgisiz kaldı yavrum diye ölüyorum, üzerime toprak atan yok o kadar deyim Sana .
İlk defa bugün hastaneye gelirken kolyemi taktım. Sabah şarkı mırıldandım.
Uyku düşkünüyümdür. 3-4 saatlik uykuyla yaşıyorum ve çok tuhaf bir şekilde kendimi güçlü hissediyorum . Allahım yardım ediyor . Ne kadar güçlü olduğunu sıfırı tüketmeden anlamazmışız ya. Bütün rakamları sıfırla çarpıyorum bu ara, yine de sonuç sıfırın üstü çıkıyor . Kurban olduğum Allahım
masallah dusmuş canım ınsallah saglıkla cıkar kuzunAh kuzum benim ya. Bize dün 9.50 dedi sarılık değeri , cuma günü 15 çıkmıştı ama. Onlar aileleri pek anlamıyorlar bence bizim için her salise bile ne kadar önemli, nasıl acıyla geçiyor. Benim de eşim gidiyor , akşamları ben emzirmeye gidiyorum o da ısrarcı davranmaz hiç. Çocuk kalsın doktorların bir bildiği var diyor , haklı ama araya başka şeylerde giriyor işte
Çok gecmis olsun canım evladına benim büyükte hapsuruyorAh kizlar hastaneden geliyorum kendim icin demeyi cok isterdim ama oglumu goturduk kulagim agriyo agzim agriyo dedi kustu acile goturduk uyutuyorum simdi enfekaiyon varmis bogazda ve kulakta antibiyotik yazdi
Kızlar ya kızım geceleri asla uyumuyor bas bas bağırıyor kucakta uyuyor ama yerine koyunca 3 dk içinde uyanıp gene bağırmaya başlıyor, gaz damlası da kullanıyoruz, gündüzlerimizde sıkıntımız yok en azından uyanık olsa da gündüz böyle bağırması ağlaması olmuyor napcaz bilmiyoruz eşimle nöbetleşe bakmaya çalışıyoruz geceleri
Herkese tesekkur ederim kizlar ❤❤ 3.10 da Azram dunyaya geldi ❤ 3620 g dogdu. 2 yada 3 dikisim var. Hastaneye yatisim 11e dogruydu. Acilmam cok hizli ilerledi ebe bile sasirdii o kadar cok siddetli ve sik sanci cekiodum ki dedim bi bak acilmama. Nasil bi ikinma ve baski hissi. Surekli bakmaya gerek yok diyordu ki ben bak deyince bakti sok oldu 6cm olmus 2cm den. Sonra epidural istedim vermedi acilman cok hizli durdurmasin diye. Zaten 1 saat icinde falan dogum.odasindaydim. ❤ darisi kucagina almayi bekleyen arkadaslara olsun insallah ❤ 40+1de dunyaya gelmis oldu kizim.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğurdum.sabah 8de suyum patladı sancı falan yoktu. Su yeşil geldi hemen hastaneye geldik. Içime sıçmışsezeryanla aldilar
Yok kuzum cok Shukur oyle bir sorunumuz olmadi iyiyiz shukur Rabbime❤❤minik_prince hayırlı olsun. Seninkini de mi kuvoze aldılar. Bir sorun yok inşallah. Geçmiş olsun canım
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğinidoğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
Bizde de kıskançlık başladı Allah yardımcımız olsunGün geçtikçe daha zor oluyor. Hevesi geçti bile bebekten. Bu gitsin demeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?