2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah yardimcin olsub canim baskici olun boyle senin bebegin var orda sonucta mecbur birsey diyecekler
Ozel diyorsub birseyi yoksa onemli para icin mi tutuyorlar acaba bunu da düşünme dim degil hani
Kesinlikle para için canım. Bu herkesin ortak düşüncesi . Bugün dünkü tavrından ötürü benden özür dileyecekmiş.
Eşime de demiş, ben garantisi bir doktorum. %100 iyi olmadan vermem. Ama, bugün %51 ihtimalle taburcu edebiliriz demiş. Ben pek ümitli değilim de neyse . Bence 7.nci veya 10.ncu gününde verir. Aman iyi olsunda Bir kaç gün sonra versin. Ama tavrı beni üzmüştü işte artistin.yoksa ben ver ver iyileşmeden de olur modunda değilim ki.

Aynen canım aynen. Benim ki İnşallah sarılık olmaz. Allah korusun tüm bebekleri
Ama bak sizinki gün veriyor ne güzel.
Bizim doktor bile kere gün vermiş , o gün bebek ölmüş. Adam tövbe mi etmiş nedir anlamadım .
Durumu iyi diyor ..... Şöyle böyle olursa şu gün taburcu ederiz demesini bekliyorsun demiyor . Bu nasıl bir iyi o zaman diyorsun haklı olarak . Ya gizliyorsun ya da rant meselesi.
Korkuyorsun haftalarca mı kalacak, aylarca mı kalacak. Canı ne kadar yanıyor. Etrafta olan bitenin ne kadar farkında . Sevgisiz kaldı yavrum diye ölüyorum, üzerime toprak atan yok o kadar deyim Sana .
İlk defa bugün hastaneye gelirken kolyemi taktım. Sabah şarkı mırıldandım.
Uyku düşkünüyümdür. 3-4 saatlik uykuyla yaşıyorum ve çok tuhaf bir şekilde kendimi güçlü hissediyorum . Allahım yardım ediyor . Ne kadar güçlü olduğunu sıfırı tüketmeden anlamazmışız ya. Bütün rakamları sıfırla çarpıyorum bu ara, yine de sonuç sıfırın üstü çıkıyor . Kurban olduğum Allahım

Cok zor sinavdan geciyorsun canim Allah sana bol kuvvet sabir versin.
Cok benciller senin zaten aklin, kalbin,ruhun bebeginin yaninda beden olmasa ne olur rahatlatici birsey de gicik herif!
Cagu bitmis azi kalmis verirler insallah kavusursun yavruna

Ah kuzum benim ya. Bize dün 9.50 dedi sarılık değeri , cuma günü 15 çıkmıştı ama. Onlar aileleri pek anlamıyorlar bence bizim için her salise bile ne kadar önemli, nasıl acıyla geçiyor. Benim de eşim gidiyor , akşamları ben emzirmeye gidiyorum o da ısrarcı davranmaz hiç. Çocuk kalsın doktorların bir bildiği var diyor , haklı ama araya başka şeylerde giriyor işte

Canım ya bende korkuyorum artık uzatacaklar diye, çünkü görüştüğüm annelerde uzatma yapılmıştı hep var o zaman bu işte iş. 6 günle 9 gün arasında o kadar fark var ki. Benim ablamda yegenimi doğuma 20 gün kala, 2.700 kilo ile doğurdu , çocukta hicbirsey çıkmadı, sarılık oldu 11.5 ışık vericez dediler ablamlar vermedi, anne sütüyle iyileşti çok şükür. Gerçekten gereksiz bir saniye bile kuvezde tutuluyorsa bu bebisler çok büyük bir vebal. Ben her saniye birşeyler kuruyorum nasıl iyi mi diye. Her emzirmeye giderken , doktorla konuşmada aklımda kırk tilki dolaniyor

Allah beterinden , kalıcı hastalıktan korusunda bu çok zor oldu doğrusu benim için. Hayatımda o kadar kötü şeyler yaşadım ama hiç bu kadar kötü olmadım. Benim gücüm azaldı gibi oldu. Ama çok şükür yine Allah a daha kötüsünü göstermesin. Uykusuz kalıp süt sagip veriyoruz devamlı, bebişler gelse öyle uykusuz kalsak keşke, dün dikiş atıldı yeniden doğumdaki ağrıdan fazla bir ağrı yaşadım, meğer bebek yanımda diye o sıra hissetmemim bile iki gün boyunca agri

masallah dusmuş canım ınsallah saglıkla cıkar kuzun

Ah kizlar hastaneden geliyorum kendim icin demeyi cok isterdim ama oglumu goturduk kulagim agriyo agzim agriyo dedi kustu acile goturduk uyutuyorum simdi enfekaiyon varmis bogazda ve kulakta antibiyotik yazdi
Çok gecmis olsun canım evladına benim büyükte hapsuruyor

Aynı bizi anlatıyorsun 40 i çıkana kadar normal bu süreç

Canım yaş Azra kızın gelmiş Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini

Vatanına ailesine dinine hayırlı bir evlat olsun inşallah

Tebrik ederim canım. Maşallah kuzuya

doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…