- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğinikizlar ben d9gum yaptim tam gunum kararlastorilacakti ama sanci cikti bode bebegin kesesi incelmis 4 yatis 7 15 kizimi kucagima aldim 3.150 dogdu.memeyi tuttu
Canım tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar bende doğum yaptım . Ağrılarım vardı hfta sonu . Çarşmba olucaktı sezeryan bıgün yapıldı ikimizde iyiyiz allaha şükür
Aynı kelimeler bizde de var Allah yardımcımiz olsunBenim oğlum da kıskanıyor. Yatak odasına gitme benim yanımda kal sonra emzir vs diyor :/
tesekkur ederim canim fena salgin varÇok gecmis olsun canım evladına benim büyükte hapsuruyor
Anneler iyi geceler diliyorum....
Çok zor bir gün geçirdim. Bebeğim yeni doğan ünitesinde demiştim, durumu iyi hamdolsun. Ancak, dr. Taburcu edeceği günü ısrarla söylemiyor. Artık canıma tak etti, kaçıracam kuzumu sonunda.
Kadın doğum uzmanında kontrolüm vardı. Doktorum neden vermiyorlar, senin bebeğinin durumu kötü değildi ki deyince kanım kaynadı. Güvenmiyorsan başka bir yere götür dedi. yeni doğan servisinde görevli olan doktor arkadaşından yardım istedik . Kendi doktorumuzun bir türlü yapmadığı iç rahatlatıcı açıklamayı yaptı şükürler olsun ki.
Çöktük bizim doktora. Başta Hastane sahibi olmak üzere bütün hatırı sayılır büyüklerimizi araya koyduk ve nihayet yarın veya bir sonraki gün alabileceğimizi(inşaallah) söyledi .
Bu çabalarımdan önce geldi bana dedi ki. Siz çalışıyor musunuz? Hayır dedim . İyi tamam, birazdan taburcu eder epikrizini veririm çocuğunuzun dedi. Çekti gitti bir havalar. O an varya onun boğazına yapışmamak büyük bir başarıydı benim için.
Eşim de bir tuhaf. Sinir küpü olan eşim sakin takılıyor . İyi doktor iyi. Araştırdım . Bizim doktorumuz bu olacak diyor. Ben adamın yüzünü görmek istemiyorum ömrüm boyunca, herif bana ne diyor .
İyi doktor olabilir tamam da ya o tavrı.bir de özel yer düşünün... Ay ayyyyy
Bir de anneler allah için söyler misiniz 5 günlük bir bebek her öğünde be kadar süt tüketir. Sütünü bol veriyorum. Fazla fazla Yani çok şükür, daha fazla getirin diyorlar. Bunlar sütümü döküyor mu başkasına mu veriyor çözemiyorum . Bebeğimi emzirmeye gidiyorum. 1dk. Sürmüyor emmesi. Bu nasıl iş anlamadım.
Ben alındığını duydum çok çocuk kuveze alınıyor burda büyük şehirlerde durum ne bilemiyorumHakikaten yaa bunu bende düşündüm ekstra devletten para mı alıyorlar bebegi küveze koyunca
Ah canım ya . Bilgi alamamak ne kötü. Bizim Dr bir hafta dedi ama iki gün diyip 9 gün tuttuğu bebisler var çok korkmaya basladim
Neden uzun tutuyorlar sıkıntı yoksa anlamıyorum. Benim arkadaşımda enfeksiyondan yatmıştı bebisi bir hafta kalacaktı, degerleri iyi oluncaodoktorun tepesine çıkıp dördüncü gün aldılar .Bebek bir yaşında şimdi maşallah hiç sorun olmadı .Ama bebisi erken almak da korkutuyor işte doktora guvensek böyle tereddütler yasamayz. Ben gözlerini sari gördüm söyledim normal sınırda sarılığı düşmüş dedi ama akşam görmeye gittiğimde ışık veriliyordu çocuğuma , madem iyi normal dedin neden isiga tutmaya başladın kiEnfeksiyon değerleri iyi sadece bir tahlil kaldı önemli ona bakalım dedi inşallah iyi çıkarsa bende ısrarcı olcam biraz erken tahliye için.
Siz de madem sıkıntılı durum yok inşallah daha iyi olur annesinin yanında. Süt olarak bende çok şükür geliyor veriyorum.bir öğünde 50-60 ml emer, 8 kere veriyoruz diyorlar ben ona göre ayarlayip fazlasıyla veriyorum ama sonra yetmedi diyorlar anlamadım bende
Allah dayanma gücünü veriyor ama nasıl yipraticidir tahmin edebiliyorum para için bunca annenin gozyasini dokturuyorsalar yaticak yerleri yok ben bile hakkimi helal etmem yazık günah yavrularindan ayırmak insanlarıCanım ya inşallah sarilik düşmüş ve enfeksiyon sorunu kalmamıştır sende yavrunu tez zamanda alırsın az daha sabır
Küvezde 15 gün rekoru bende kuzumla nasıl dayandım diye şimdilerde düşünüyorum rabbim iyi sabır ve güç vermiş
Doğumun hayırlı olsun. Size de geçmiş olsun. Allah'tan acil şifalar diliyorumKızlar bende bugun sezaryen doğum yaptım bebeğim çok güzel maşallah 3100 kg haftası tam 38+1 ama nefes alırken inliyo diye yogun bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı,kucagıma bile alamadım sadece karşıdan bakıştık o kadar... Nolur bebeğim içinde dua edin çok zormuş böyle beklemek
Kızlar ben doğurdum.sabah 8de suyum patladı sancı falan yoktu. Su yeşil geldi hemen hastaneye geldik. Içime sıçmışsezeryanla aldilar
Bayanlar merhaba, biz de doğum yaptık çok şükür. 3450 gr 52 cm. Sütüm var ama bebek emmiyorBiraz sancılarım var ama dayanılmayacak derecede değil. Darısı doğum bekleyenlere
doğurdum kızlar bende 3760 kg 54 cm normal doğum oldu kesi yapmadı doktor ama biraz yırtığım var dikiş attı onlarda çok ağrımıyor çok güzel bisey Rabbim doguramayanlarada nasip etsin inşallah
kizlar ben d9gum yaptim tam gunum kararlastorilacakti ama sanci cikti bode bebegin kesesi incelmis 4 yatis 7 15 kizimi kucagima aldim 3.150 dogdu.memeyi tuttu
Kızlar bende bugun sezaryen doğum yaptım bebeğim çok güzel maşallah 3100 kg haftası tam 38+1 ama nefes alırken inliyo diye yogun bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı,kucagıma bile alamadım sadece karşıdan bakıştık o kadar... Nolur bebeğim içinde dua edin çok zormuş böyle beklemek
Ya kizlar benim bebegimse kuvozde biliyoaunuz. Ve gunde 2kere emzirebiliyorum sadece. Bi 11 12 arasi bide aksam 6da. Makineyle sagmayi deniyorum ama 5 6damla gelio onu zaten kizima goturemiyorum. Dogumum dun oldu. Ne zamana cogalir ne yapmaliyum bilmiyorum. Nasil cogalcak sutum cok az geliyor. Bebegimi emziremiyorum surekli mama aliyor diye icim rahat degil. Sizler ne yaptiniz D defne1453
Canim benimkide ayni sekilde girdi. Oglene dek duzelmisti bir sorun kalmadi. Benimki de dun gece 3te dogdu hala kuvozde enfeksiyon icin. Kakasini yapmis dogumda cikmaya yakinKızlar bende bugun sezaryen doğum yaptım bebeğim çok güzel maşallah 3100 kg haftası tam 38+1 ama nefes alırken inliyo diye yogun bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı,kucagıma bile alamadım sadece karşıdan bakıştık o kadar... Nolur bebeğim içinde dua edin çok zormuş böyle beklemek
İlk dogdugunda inliyordu diye solunum sikintisi olabilir diye hemen koydular. Bide dogmasina yakin kakasini yapmis enfeksiyon var mi yok mu diyeBen bayagi okuyamadim ya senin kiz neden kuvozde
Kuzum ya Allah tez zamanda şifa verip kavustrsn. Benim normal doğum olmasına rağmen sütüm biraz geç geldi. Çarşamba doğum yaptım cuma bebeğim alındı, pompa aldım çok az geliyordu. Ablam komposto, pekmezli tereyağlı bulamaç yaptı o fayda etti sanki bana ,birde eşim sıcak havlu tuttu sürekli utuye koyup bana öyle yapınca sütüm çoğaldı çok şükür. Yani doğumun dorduncu günü cogaldi diyebilrm. Sende sonra canini artacak ,Allah sabır versin bizlereYa kizlar benim bebegimse kuvozde biliyoaunuz. Ve gunde 2kere emzirebiliyorum sadece. Bi 11 12 arasi bide aksam 6da. Makineyle sagmayi deniyorum ama 5 6damla gelio onu zaten kizima goturemiyorum. Dogumum dun oldu. Ne zamana cogalir ne yapmaliyum bilmiyorum. Nasil cogalcak sutum cok az geliyor. Bebegimi emziremiyorum surekli mama aliyor diye icim rahat degil. Sizler ne yaptiniz D defne1453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?