2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım ne yaptınız çıktı mı bebiş, Dr eşime enfeksiyon değerleri sıfıra düşmüş demiş ama bebisi yine de bırakmıyorlar cumaya . Perşembe için bakarız demiş. Yarın gidip cirkeflik yapıp alalım diyorum da, esimde antibiyotik belli sürede alinir doktoru dinleyelim diyor. Ne yapacağımı bilemedim ama perşembe bile çok uzak şuan bana

Ah canım ya büyük bir imtihan gerçekten, inşallah bir daha hastahane kapısına düşmez yolunuz Allah sağlık versin.
Bizim değerler çok şükür düzelmiş ama bırakmıyorlar önleyici tedavi için . İnşallah sağlıkla kavusurum bende bebisime.

Canım benim çok geçmiş olsun , Allah şifa versin . Grubumuzda çoğumuz böyle sinandik. İnşallah tez zamana saglikla kavus bebisine.bir bilgi verdiler mi ne kadar kalacak

Hayırlı uğurlu olsun canım ❤

Missyiru Pamuk Panda gecmis olsun kizlar,saglikla büyütün bebeginizi insallah
Ya vallahi gözüm korktu bende yarin doguma gireceğim bu ne böyle kuvöz kuvöz nerdeyse herkesin bebegi bi sebepten girdi ya Allahim yardimcimiz olsun hepimizin
bsebse canim sütün gelir merak etme bebegin emsin seni aktif olarak daha cok gelir insallah

Kızlar göğüs kalkanı kullanıyor musunuz? Ben göğüs pedi almıştım ama böyle çok rahatsız hissediyorum kendimi. Kayıp duruyor. Kalkan dışarda kullanılabiliyor mu? Yani rahatsızlık veriyor mu

İnşâAllah yarın canım
Aşk yaşadık kızımla yine.. Allahım bu nasıl bir duygu imiş. Rabbim hakeden herkese nasip etsin inşallahhhhhh

Hanımlarr :'( benim bebeğim iyi giderken 2gecedir hiç uyumuyor memeye koyunca kendini kasıyor sinirleniyor biraz çekiyot ağlıyor sonra yine hırslanıp çekiyor anlamadım neden böyle sıkıyor ıkınıyor uykusunda arada altan gaz çıkartıyor

İlk dogdugunda inliyordu diye solunum sikintisi olabilir diye hemen koydular. Bide dogmasina yakin kakasini yapmis enfeksiyon var mi yok mu diye

Benimde iki bebegim dogum sirasinda kaka yaptilar ama hic kuvoze girmediler ya bicok kisinin bebegini kuvoze koymuslar bende acaba para icinmi diyorum, para aliniyormus kuvoz icin.oyleyse cooook buyuk gunaha giriyolar. Ins hicbiseyi yoktur para icindir ama annesinden mahrum birakiyolar minicik bebekleri

Bizim minikte uyurken inliyor sanki burnundan eahatsiz oluyor gorunurde birsey yok acık burnu ama

Yarın inşaallahhhhh

Bizim minikte uyurken inliyor sanki burnundan eahatsiz oluyor gorunurde birsey yok acık burnu ama
canım pompa ıle cektın mı bılmıyrm ama pompayı sokup cekınce ıcten gelıyor pompaya görunurde olmasa da ben hergun temızlıyorum Alya'nın burnunu bakınca görünürde yok ama icten gelıyor pompaya. sonra duzelıyo nefesı

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…