2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben de cok uzuldum.ve saskınım 38+0da olduk bızde de küvöz olmadı şükür ama tam zamanında doganlarda neden boyle oluyor hast. yönetımı ıle alakalı dıye duşünur oldum.ben de

Sağolasın canım benim amin inşallah , bol bebisli günler olsun benim ki gelse artık kucak bebisi olur indirmem herhalde bu kadar ayrılıktan sonra

Benim gördüğüm şu iyi olsa da 2-3 gün tutuyorlar.
Biz yarın 7 günlük olacağız allahın izniyle . Yarın da inşallah evimize geliyoruz. Aslında 3 gün öncesinden verilebilirdi. Doktor bey kesinlikle senin dediğim değil benim dediğim olacak modunda. Dün çökmeseydik 10.ncu gün alırdık kesin .

canım ben phılıpsın kalkanını kullanıyorum fazla sutumu de topluyor yara da olmadık şükür ılk 3,4gun acıdı uc cıktıkca okadar hava alan kapagı ve süt toplama kapagı mevcut. ped göğüs ucunu yamultur kalkan almalısın ben cok memnunum cokrahat edersin

Sağolasın canım benim amin inşallah , bol bebisli günler olsun benim ki gelse artık kucak bebisi olur indirmem herhalde bu kadar ayrılıktan sonra
inşallah canımı takıp edemedım mesajları küvözde mı suan ıns kavusun hemencık kucak bebegı olsun anesının kucagının olsunn. ıster ıstemez ztn oluyormus annenın kucagında hep bebekler nasıl alısmasınkı zaten kucaga. benm.karsı oldugum mesela bebek yatarken aglamadan dururken gelıp anne baba dısında baskasnın kucagına alması. bolbol koklasın gelsın de❤

Canım dün yaptin doğumu yarına sütun gelir tam olarak sen bol su iç hoşaf iç goguslerine masaj yap sıcak su torbası koy canım memislere

Senin meleğin neden kuvezde canım

Kuzum burun aspiratorunden bahsediyorsun dimi peki herhangi birsey sıkmaya gerk varmi buruna ?? Yoksa direk yerlestirip mi cekiyoruz

Gogusun sertmi peki benimki cok sert ve eski gogsume gore iki uc kati olmustu sicak su torbasi tuttum uzun sure ardindanda ustune birde buzu posete koyup buz tuttum sut kendiliginden akmaya basladi canim suan gogusler doguma girmeden onceki gibi yumusak ve kucuk istersen bi dene

Bu kuvoz parası dogum parasına baglı degıl mı ? Gunluk kac Tl odenıyor kı be bıslerı okadar uzun tutuyolar ?

Bende haftaya carsamba dogum yapacam canım sexeryanla. İlkide sezaryendi. 3yıl önce

Sağol canım benim ❤ Bu yeni hayata adapte olurken çok normal. Hepimiz sıkı takip edemiyoruz artik ama alışacağız :)

Ped gerçekten çok rahatsızmış canım yaa. Meme ucum yok hala silikon uç kullanıyorum. Ona rağmen yara olup duruyo. Kalkan aldırayım o zaman hemen

Bizim minikte uyurken inliyor sanki burnundan eahatsiz oluyor gorunurde birsey yok acık burnu ama
Canım bizim de öyleydi. Burnunu açtık açtıkça akıntısı geliyor. Serum fizyolojik uygulayıp orti bebe aspiratör ile çekiyoruz. Saat başı çekiyoruz ki ciğerlerine akıp bronşit olmasın. Çok çok hafif hırıltısı vardı hemen fark ettik. Doktora da götürdük akıntısı dışında iyi dedi. Tabii durumu değişebilir de dedi. Sürekli gözlemliyoruz hırıltı ciğerinden mi burnundan mı die

Ped gerçekten çok rahatsızmış canım yaa. Meme ucum yok hala silikon uç kullanıyorum. Ona rağmen yara olup duruyo. Kalkan aldırayım o zaman hemen
Kalkan kullanma canim bebegin agiz mendili vardir onu katla koy o daha iyi yapiyor delikli hava aldigi icin benim ilk dogumumda oyle gecti gogus yaram

Canım biz para ödemiyoruz kuvöz için özel hastane bile olsa, devlet karşılıyor
Hıı anladım devletten alıyorlar . Yazık o yavrucaklara annesız bırakıyolar suphenıZde haklısınız . Benım yavrumun da nefes sıjıntısı vardı 3 saat sonra getırdıker yanıma ertsı gun yıne kontrole gıdıp geldı sadece unıversıte gastanesınde dogurmustum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…