2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yok canim ilk bebegim ama..kabul etmeme nasil olcak aksine cok kalabaligiz.. su anda kimi duysam hasta... bilincli hasta olsalar neyse..bile bile yanasiyor bazi insanlar aman ne olcak diye.

Ayni durumdayiz.sanci yok.arada kasilma oluyo aksamlari bikac kez.o da cok yuruyorum diye.bana azalmaya baslamis su dedi... riskli demedide...bebegin hareketlerini takip et . Sonucta suni sanci alicaz farketmez ctesi ya da ptesi..banada istersen bugun icin gel demisti..gitmedim :)
Ama senin acilman var daha kolay olur gibi geliyor..ben belki ptesiye 1 2 cm acilir diye bekledim bide.

Çok şükür geldik canım biz dün eve. Ama yarın kontrol var aklımda vesveseler uçuşuyor ,birşey olacak yine bebeğimi alacaklar diye
Bol bol emzirmeye çalışıyorum ama biberona alışmış kuzusum, emzirip birde biberonla da veriyorum

Benim haberim var canım kakasini yapmış hızlı nefes alıp veriyo dedi doktor. Ben luleburgazdayim burda yoğun bakim unitesi olmadığı için mecburen çorluya sevk oldu
Canim cok gecmis olsun oncelikle bi an once kavusun ins. Bende de aynisi oldu iniltili agliyor diye hemen yogun bakima aldilar sonrada cikmaya yakin kakasi yaptigi icin enfeksiyon car mi die baktilar. Ptesi gecesi dogumdan sonra aldilar carsamba oglen ciktik cok sukur. Uzulme ne olur sutun etkilenmesin

Gözün aydın canım çok şükür Ben de silikon meme ucuyla emziriyorım sanırım benimki de silikon uçla emdiği için biberon sanıyor bi kaç defa silikonu çıkarıp memeyi vermeyi denedim istemiyor emmiyor

Verdiğin bilgiler için teşekkürler canım

Merhaba annisler sabah lekem geliyo dwmistm sumuksu kivamda lekem kalmadi denecek kadar az sancida muayeneden dolayi oldu galiba simdi sancim falan yok ayy pzt kadar dogursam bari suni yemek istemiyorum
Canım ben suni almadan kendi sancimla doğum yaptım. Ama inanılmaz ağrı çektim. Dayanamıyorum diyip ağladım. Bence suni de benzer etki ediyordur. Dr bana acı eşiğin çok yüksek dedi. Öyle olduğu halde son üç saat dozu artti, sancimin

Benim bebegimde de aynı durum oldu merak etme yakında çıkar kuvezden

Bizimkiler kuvezde kaldı ya o yüzden herhalde . Süt alıyorlar çok şükür de reddedilmek de üzüyor. Dün emzirdim iki gogsumu de , aa güzel doydu kuzum dedim. Esimde biberonda sagilmis süt vardı. Onu bir tuttu öylesine, bebiş vakum yapar gibi yapıştı, yuttu 80 cc lik sütü , beni öylesine kullanıyormuş meğer

Biz cuma cikmistik pazartesi kontrol vardı
Aynı korkular bende de vardı sen bol bol emiş pes etme biberonla dene ama memeyi de ihmal etme

Merak etme bir şey olmayacak artık meleğin seninle

Aldık şimdi elektrikli ne marka bilmiyorum
Ama hiç gram sütüm yok
Çok uzuldum dünden beri
Bebeği kucağıma ne zaman alırım ya
Neden emzirmemize musade etmiyolar

Nefes düzeni olmayınca emzirmeye izin vermezler merak etme.2-3 güne kadar emmesine izin verirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…