2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gunaydin herkese..
Ah canim.keske .suniye kalmadan kendi gelse..ama en gec ptesi artik

Ayy oyle miymis icimi rahatlattin canim benkm sagol yarin doktora gdyorum suyuna bakacak risk gorurse yani ben diycem suni ver diye
hmm rabbim kavustursun canim
Belki acilman ilerlemistir.bu arada bende lekelenme olmadi yine...
Yarin kacta gidiceksin..banada haber ver..merak ediyorum..

Bebegim nezle oldu moralim cok bozuk, daha bir kac gunluk bebek, oglum Ben hastanede kaldigim zaman esimin ailesinin evinde kaldi, orada nezle oldu ve ne kadar engel olmaya calissamda bulasti. Benzer durum yasayan var mi, neler yapabilirim?
Gecmis olsun canim..ben daha dogum yapmadim ama.herkes hasta kucuk buyuk.. nasil korucaz bebekleri bilmiyorum

Gecmis olsun canim..ben daha dogum yapmadim ama.herkes hasta kucuk buyuk.. nasil korucaz bebekleri bilmiyorum

Canim baska cocugun yoksa, Sen ve esin doguma kadar kendinize cok dikkat edin, dezenfekte jel kullansin esin disarida surekli, dogumdan sonrada evinize bir sure misafir kabul etmeyin. Alinan olur vs diye cekinmeyin hic bisey yenidogmus, daha bagisiklik sistemi olmayan bir bebekte onemli olamaz. Ins senin bebegin hasta olmaz

Kızlar süt sağma makinası alıcaz ne marka alalım en iyi suut çıkaracak hangisi hiç süt çıkmıyo yaa
Canım ben de bebek kuvöze girince hiç araştırmaya vakit olmadan hemen eşimi e Bebek’e gönderdik baby plus çiftli almış benim çok işime yaradı 10 gun kullandım ahh keşke yakın olsak da hemen versek sana

Ya bizimki de öyle o kadar çok hapşırıyor ki bebek grip falan sanıyorum ama burun akıntısı yok, arada bir hırıltılı nefesi uykuda inlemesi bizim kızda da var gaz sancısından mı inliyor henüz anlamadım, kakaları çok kokuyor evet ve rengi altın sarısıysa normal dedi doktor zAten sulu olur sadece süt içiyor bebekler katı kaka beklemeyiz dedi

Aldık şimdi elektrikli ne marka bilmiyorum
Ama hiç gram sütüm yok
Çok uzuldum dünden beri
Bebeği kucağıma ne zaman alırım ya
Neden emzirmemize musade etmiyolar

Belki acilman ilerlemistir.bu arada bende lekelenme olmadi yine...
Yarin kacta gidiceksin..banada haber ver..merak ediyorum..
belkide haber ederim canim pzt demistim ama ben bugun uyku uyumadim tam bebegin suyu az seni kafam rahat eve gondermiyorum yinede takip et demisti doktorum kizima bise mi oldu olur mu iyimi dusuncesi mafetti beni sikintiya soktu riske giremicem doktorumla konusup kabul ederse suniyle dogumu baslatmasini istycem yarin icim hc rahat degil cunku sancimda yok zaten suni alicam mecbur

Sanırım ben sürekli terliyorum sürekli kıyafet degiştiriyorum ama terli kalıyorum yinede üşütüyorum.

Benimde dudaklarim patladı hep akşam 9 dan sonra sez girme olasılığım yüzde 80 di o saaten 12 ye kadar ağladım bebeğin kalp atışı düşünce 2.ye daha fena oldum aglaya aglaya girdim oyle ciktim gozyaslarimdan kimseyi görmedim dahi eşimi çağırmak vs aklıma dahi gelmedi sedyede yatıyorum hala şancı geliyordu neyseki oğlum sağlıkla kucagimda çok şükür, ben doktorum ebeler elimzden geleni yaptik bekledik nasiplen öte hiç bişey yokmuş bir kez daha anladım

Aldık şimdi elektrikli ne marka bilmiyorum
Ama hiç gram sütüm yok
Çok uzuldum dünden beri
Bebeği kucağıma ne zaman alırım ya
Neden emzirmemize musade etmiyolar
Canım benimki prematüre ve solunum sıkıntısı yaşiyordu, 7 gün öyle gördük sadece ama süt sağıp hergun götürdüm kucağıma alamadım, 3 gun emzirmeye çağırdılar koşa koşa gidiyordum kucağıma alacağım diye, sende süt olmasa bile başla sağmaya ilk başta bir damla bile gelse devamı geliyor sonra

Takip et canım emzirme pozisyonuyla alakalıdır muhtemelen 2 gün içinde azalıcaktır

Kızlar süt sağma makinası alıcaz ne marka alalım en iyi suut çıkaracak hangisi hiç süt çıkmıyo yaa
Benim eltim lansinoh önermişti diye ondan aldık biz. E bebekte baya indirimdeydi emzirme haftasında çift başlıklısı tek başlıklı fiyatınaydı ama şimdi ne kadar bilmiyorum. Teklisi de iş görüyormuş

Normal canim biz de 1 haftalığız sari köpüklü oluyor kaka kıvamı bazen. Anne sütündendir diye hic endise etmedim
Bugün aile hekimine götürdüm topuk kani icin onuda sordum normal dedi rahatladim ama 3 kilo dogan bebegim 2.700 çıktı kilo vermis demek siskinligi inmis bide boyu 50 cm cikmadi 47cm cikti ordaki ebe onlarin ölçümü yanlis dedi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…