Allah yardımcın olsun canım yalnızlık çok zor en iyi ben bilirim ağlayarak iş yapıyordum hep ama geçiyor bak walla geçiyor dirayetli ol çok az sürecekcanım çok şanslısın kauınvalide 1 hafta kaldı gitti ki eşi yok çoluk çocuk yok sıkıldım dedi yemek temizlik hallediuordu annem desen zaten ona bakan gerek hasta sürekli hasta olmasa da pek beceremez bişey bana bi faydası olmaz eşim yardım ediyor o da 3 günlüğüne memleketine gitti abisinin düğününe yoksa hep tekiz yani,malesef ablam kızkardeşim vs zaten yok
Uykusuzluk yorgunluk hepsi bir arada olunca oyle oluyor canim kendinede haksizlik etme dogum yaptim gunden beri gece yatakta deli gibi cocuk arayip esime ezdin diye bagiriyorum kendimde degilim tamm sakin ol bebek icerde diye sakinlestirip yerime yatiriyor cocuk salonda annem bakiyor ben yatakodasindayimkızlar ben de galiba lohusa depresyonuna girdim acayip gerginim büyük oğlum 3 yaşında tam özgürleşme çabasında normalde kısıtlamam izin veririm çoğu istediği şeye ama doymuyor çocuk illa benim dediğim istediğim,sürekli bi su aşkı var suyla oynama derdinde üst bas da beraber ıslanıyor,gecen gün fırınla oynarken elini yaktı,buzdolabının içine tırmanıyor sandalye cekip buzluktan buz almaya vs calılıyor az evvel de banyo istedi şimdi olmaz dedim bi baktım sıvı sabunu kafasına dokmüş suyla kafasını yıkamays calılıyor ki alerjk bi çocuk fıttırdım normalde sabırlıydım ama artık sürekli bagırıyorum dayanamıyorum şimfi bile sinirden aglıuorum sonra da cocuk o diye kızdıgım bagırdıgım için üzülüyorum iyice manyak oldum gebelikte kullanılan antidepresan falan var mı sorucam artık cok yorulıyorum( esime anlatamadım daha bu küçük diye tutturdu 2. için basımı yedi şimdi de cok zor olıyor gercekten küçüğe de yeterince ilgi veremiyorsun büyüğe bakıcam diye
Ay o kadar arastirma bosver isin icinden cikilmaz yaaKizlar nette arastirma yaptim hersey gaz yapiyor biz ne yiyip icecegiz bebek ishal oldu doktora goturduk amip bakteri cıktı kakasinda gazı yukselmis dedi yemene icmene dikkat et dedi sut sut urunleri yemek yok brokoli karbabahar lahana vs kurubakliyat
Hepsi yasak nettede bakiyorum çaydan sogana kadar gaz yapiyor ben cikolata yemeden yapamiyorum elim ayagim titriyor muz yiyim
Kakasi duzelsin dedim oda gaz yapiyormus ben tek yedim meyve elmaydi oda gaz yapiyormus kivi portakal mandalina gaz yapar yeme dediler simdi ben ne yicem birde bebek nasıl kakasi normale doner bilginiz varmi :-( sizler neler yapiyorsunuz
inşallah canım ne bileyim büyükle hep aktiviteler vs yapıyorduk simdi yine arada yapıyoruz ama tabi bebekten pek fırsat olmuyor üstüne bir de böule dediğin gibi kendine zarar verici şeyler yapınca deliriyorum daha sakin olmaya çalışıvam inşallah demin cok kızdım ssabunu kafasına sürdü diye sonra da hüngür hüngür agladım başında o uyurken umarım normale döneriz tez zamandaAynısı canım sürekli kendine zarar veriyor bişeyler yapacağım diye sonra bennde sinirleniyorum geceleri de ağlıyorum o da küçük diye malesef 2 çocukla böyle oluyormuş anormal olduğunu düşünüp ilaçlara yönelme bi kaç ay sonra alışacaklar birbirlerine diye teselli veriyorum ben kendime
biliyorum sen de yalnızsın ben gibi daha önce de yazısmıştık senle Allah yardım eder inşallah bizlere de ne diyelim canım haklıson geçiyor ama yıpratıyorAllah yardımcın olsun canım yalnızlık çok zor en iyi ben bilirim ağlayarak iş yapıyordum hep ama geçiyor bak walla geçiyor dirayetli ol çok az sürecek
canım sen stres yapma bu ilk çocugın daha dur :) ama işte ilk zamanlar zor geçiyor.ilk de olsa 2. de olsa Allah yardımcımız olsun tez zamanda düzene gireriz inşallahUykusuzluk yorgunluk hepsi bir arada olunca oyle oluyor canim kendinede haksizlik etme dogum yaptim gunden beri gece yatakta deli gibi cocuk arayip esime ezdin diye bagiriyorum kendimde degilim tamm sakin ol bebek icerde diye sakinlestirip yerime yatiriyor cocuk salonda annem bakiyor ben yatakodasindayim
O halde yaptigima bak kafayi yemis gibi hissediyorum kendimi aglayasim geliyor esimi goremiyorum soyle yataga yatip saatlerce tv izlerdik sarilirdik aklima geliyor aglayasim geliyor aksama kadar tek yaptigim alt degistir sut sag :-(
Canımmm benim ilk bebe daha ben bile sanırım depresyondayım :)) sen hele 2 çocukla çok haklısın allahım yardım etsin sabır versin sana inşaallah,kızlar ben de galiba lohusa depresyonuna girdim acayip gerginim büyük oğlum 3 yaşında tam özgürleşme çabasında normalde kısıtlamam izin veririm çoğu istediği şeye ama doymuyor çocuk illa benim dediğim istediğim,sürekli bi su aşkı var suyla oynama derdinde üst bas da beraber ıslanıyor,gecen gün fırınla oynarken elini yaktı,buzdolabının içine tırmanıyor sandalye cekip buzluktan buz almaya vs calılıyor az evvel de banyo istedi şimdi olmaz dedim bi baktım sıvı sabunu kafasına dokmüş suyla kafasını yıkamays calılıyor ki alerjk bi çocuk fıttırdım normalde sabırlıydım ama artık sürekli bagırıyorum dayanamıyorum şimfi bile sinirden aglıuorum sonra da cocuk o diye kızdıgım bagırdıgım için üzülüyorum iyice manyak oldum gebelikte kullanılan antidepresan falan var mı sorucam artık cok yorulıyorum( esime anlatamadım daha bu küçük diye tutturdu 2. için basımı yedi şimdi de cok zor olıyor gercekten küçüğe de yeterince ilgi veremiyorsun büyüğe bakıcam diye
sagolasın canım amin inşallah hepimize Allah kolaylık versin güç kuvvet versinCanımmm benim ilk bebe daha ben bile sanırım depresyondayım :)) sen hele 2 çocukla çok haklısın allahım yardım etsin sabır versin sana inşaallah,
Sutunu boşalt o ateş yapar canım.dikis ağrısı 40 güne kadar normal.Off kızlar ben sürekli bir yerlerimin dökülmesinden ağrımasından çok utanıyorum artık. 2 hafta oldu sezaryen olalı, biraz da travmatik oldu. Her gün bir yerim ağrıyor. Boynum belim başımla başlamıştı. Onlar geçti şimdi karnım içerden kesilircesine acıyor. Bu normal mi sezaryende? Ne zaman geçecek acısı
Bir de sabaha karşı ateşlendim 38.9 oldu. Eşim ateşimi düşürdü sağolsun soğuk suyla. Sağ mememde kitle geliyo elime sıcak kompresle ve süt sağarak biraz yumuşattım tıkandı herhalde. Ne zaman alışacak vücudumuz tamamen? Sürekli bi yerim acıdıkça ağlıyorum
Sutunu boşalt o ateş yapar canım.dikis ağrısı 40 güne kadar normal.
Evey canım cok memnunum yenisini verirler 3 güne şanssızlık olmuş seninki. Geçici olarak manuel bi tane al istersen ben alcam bitane de manuel elektrik fln olmadığında ne bilim arabada fln lazım olurBende aldım bu urunden ama bozuk çıktı e bebeğe götürdük .tam lazım olacak vakitte bozuk çıkması çok can sıkıcı
Sen memnun musun canım
Ya ben acebek ( böğrülce) yedim 2 gün çocuk mahvoldu. Bi daha baklagil yemicemBende kimyonu kaynatıp iki çay kaşığı Ömer'e geri kalanını ben içiyorum o gaz sancısı bizde de var
Sen çok kilo almamışsın sanırım :) Canım bu yaşadıkların biz de de var. Eşimle bi uykusuzluk gaz sıkıntısından isyandayız bi yandan surekli şükrediyoruz. Anne baba olmak zor ve zahmetli alışmaya calısıyorız :)Bende durumlar dalgali...bebegimin sariligi dusuyor çok sukur bugün 10. Gün kontrolu vardi kilo alimi olmus. şimdi 20 gün sonra kalca usg ve 1 ay kontrolu olacak. Annelik ise bazen oturup aglamali ben yapabilecek miyim ne zaman uykulari duzene girecek diye...bazen de bol sukurlu Allah ım bize boyle bir nimet nasio ettigi icin:) kilom ise 65 girdim doguma ciktim 60 derken simdi 58 civati
Bence korse değil de korseli bodyler var onlarda iş görür. Bi arkadasım karın bölgesini öyle toparladı. Bizim ki de akşam 9 da başlıyor 1e kadar hiç uyumuyor kolum mahvoldu iki gündürmaşallah canım ne güzel
Ben 70 le hamile kaldım 83 le Doğuma girdim. 1 hafta olacak yarın, 76 kg yum. Yarısı gitmiş yani. Normal besleniyorum, süt yapan çorbalar içiyorum. Onun dışında Reyhan şerbeti, komposto. Şekerli tabi. Bide konu komşu pasta getiriyor :)) özellikle geceleri midem kazınınca yiyorum napim, Kayra gece 4 e kadar ayakta enerjim bitiyor.. kiloyu takıntı yapmıyorum, gider kendisi yaa modundayım :) ya göbeğime gıcığım, yamuna korse almak istiyorum ama çok pahalı kararsız kaldım oyüzden
canım valla bazen özellikle sırf sana bakmak için giriyorum sayfaya. Satdaş idik ya :) inşşş yarın kendiliğinden başlar hiçbişeye gerek kalmadan
Ben de canım 5 kg vermiştim doğumdan hemen sonra tartıldım. Endişe etme bizim 15 gün oldu doğum olalı çok şükür 12 kg verdmBende durumlar vahim. 72 ile basladim 90 ile doğuma girdim eve geldim 85 kiloyum. Sadece 5 kg gitmiş. +13 kg duruyor. İlk hedef 13 den kurtulmak. Sonra da 63 kg olmak istiyorum
Humana still tea aldim ben nispeten arttırdı diyebilirim. Ama nette cok olumlu seyler okumuştum bayagi ise yaradığını söyleyenler vardi. DeneyebilirsinKızlar süt arttırıcı böyle kesin dediginiz birşey var mıdır acaba ? Rezene içiyorum düzenli ilk 2 3 gün göğüslerim sertleşiyordu şimdi sertlesmiyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum bazen damla damla geliyo sagdigimda çok az cikiyo, eczaneden süt arttırıcı bi damla aldım o biraz ise yaradı ama bebeğim sık emmek istese dolmuyor yani göğsum hurma incir vs yiyorum hep
Maşallah yavruna canım sağlıkla büyüsun inşallah meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?