2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Allah yardımcın olsun canım yalnızlık çok zor en iyi ben bilirim ağlayarak iş yapıyordum hep ama geçiyor bak walla geçiyor dirayetli ol çok az sürecek

Uykusuzluk yorgunluk hepsi bir arada olunca oyle oluyor canim kendinede haksizlik etme dogum yaptim gunden beri gece yatakta deli gibi cocuk arayip esime ezdin diye bagiriyorum kendimde degilim tamm sakin ol bebek icerde diye sakinlestirip yerime yatiriyor cocuk salonda annem bakiyor ben yatakodasindayim
O halde yaptigima bak kafayi yemis gibi hissediyorum kendimi aglayasim geliyor esimi goremiyorum soyle yataga yatip saatlerce tv izlerdik sarilirdik aklima geliyor aglayasim geliyor aksama kadar tek yaptigim alt degistir sut sag :-(

Ay o kadar arastirma bosver isin icinden cikilmaz yaa valla benim de sarimsi renkte ishalimsi hep kaka normal die okumustum anne sutunde. Aynen hersey gaz yapiyor basta bizim sutumuz gaz yapiyor zaten. O zaman hicbisey yememek lazim

inşallah canım ne bileyim büyükle hep aktiviteler vs yapıyorduk simdi yine arada yapıyoruz ama tabi bebekten pek fırsat olmuyor üstüne bir de böule dediğin gibi kendine zarar verici şeyler yapınca deliriyorum daha sakin olmaya çalışıvam inşallah demin cok kızdım ssabunu kafasına sürdü diye sonra da hüngür hüngür agladım başında o uyurken umarım normale döneriz tez zamanda

Allah yardımcın olsun canım yalnızlık çok zor en iyi ben bilirim ağlayarak iş yapıyordum hep ama geçiyor bak walla geçiyor dirayetli ol çok az sürecek
biliyorum sen de yalnızsın ben gibi daha önce de yazısmıştık senle Allah yardım eder inşallah bizlere de ne diyelim canım haklıson geçiyor ama yıpratıyor

canım sen stres yapma bu ilk çocugın daha dur :) ama işte ilk zamanlar zor geçiyor.ilk de olsa 2. de olsa Allah yardımcımız olsun tez zamanda düzene gireriz inşallah

Canımmm benim ilk bebe daha ben bile sanırım depresyondayım :)) sen hele 2 çocukla çok haklısın allahım yardım etsin sabır versin sana inşaallah,

Off kızlar ben sürekli bir yerlerimin dökülmesinden ağrımasından çok utanıyorum artık. 2 hafta oldu sezaryen olalı, biraz da travmatik oldu. Her gün bir yerim ağrıyor. Boynum belim başımla başlamıştı. Onlar geçti şimdi karnım içerden kesilircesine acıyor. Bu normal mi sezaryende? Ne zaman geçecek acısı

Bir de sabaha karşı ateşlendim 38.9 oldu. Eşim ateşimi düşürdü sağolsun soğuk suyla. Sağ mememde kitle geliyo elime sıcak kompresle ve süt sağarak biraz yumuşattım tıkandı herhalde. Ne zaman alışacak vücudumuz tamamen? Sürekli bi yerim acıdıkça ağlıyorum

Sutunu boşalt o ateş yapar canım.dikis ağrısı 40 güne kadar normal.

I ISIK27 27 Kahsen @bebekicin iki çocuklu anneler büyüğe yeterince ilgi gosterememek küçüğe büyük kuzular yanımızda iken yeterince sevgi gosterememek denge kurmak çok zor burda eşlere çok görev düşüyor eşim oğlanı alıp dışarı çıkarıyor iki gündür oglanada iyi geliyor banada babası ilgileniyor bende küçük uyuduğunda onun yanına gidip onunla vakit geçiriyorum
Ama ev işleri yetişmiyor 15 te bir kadın alıyordum doğum öncesi yine devam edecek ancak çamaşır as topla ütü yap ve yetisirse yemek yoksa kahvaltı yapıyoruz yada eşim ne hazırlarsa

ayy kizlar Allah yardimcimiz olsun sanirim cogu insan Lohsusalik depresyonuna giriyor.... Ben ilk kizimda 2 hafta boyunca durduk yere aglardim esim yanimdan hic gitmesin isterdm.... bakalim 2. kizim gelince nasil olucam..

Bende aldım bu urunden ama bozuk çıktı e bebeğe götürdük .tam lazım olacak vakitte bozuk çıkması çok can sıkıcı
Sen memnun musun canım
Evey canım cok memnunum yenisini verirler 3 güne şanssızlık olmuş seninki. Geçici olarak manuel bi tane al istersen ben alcam bitane de manuel elektrik fln olmadığında ne bilim arabada fln lazım olur

Sen çok kilo almamışsın sanırım :) Canım bu yaşadıkların biz de de var. Eşimle bi uykusuzluk gaz sıkıntısından isyandayız bi yandan surekli şükrediyoruz. Anne baba olmak zor ve zahmetli alışmaya calısıyorız :)

Bence korse değil de korseli bodyler var onlarda iş görür. Bi arkadasım karın bölgesini öyle toparladı. Bizim ki de akşam 9 da başlıyor 1e kadar hiç uyumuyor kolum mahvoldu iki gündür

Bende durumlar vahim. 72 ile basladim 90 ile doğuma girdim eve geldim 85 kiloyum. Sadece 5 kg gitmiş. +13 kg duruyor. İlk hedef 13 den kurtulmak. Sonra da 63 kg olmak istiyorum
Ben de canım 5 kg vermiştim doğumdan hemen sonra tartıldım. Endişe etme bizim 15 gün oldu doğum olalı çok şükür 12 kg verdm

Kızlar süt arttırıcı böyle kesin dediginiz birşey var mıdır acaba ? Rezene içiyorum düzenli ilk 2 3 gün göğüslerim sertleşiyordu şimdi sertlesmiyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum bazen damla damla geliyo sagdigimda çok az cikiyo, eczaneden süt arttırıcı bi damla aldım o biraz ise yaradı ama bebeğim sık emmek istese dolmuyor yani göğsum hurma incir vs yiyorum hep

Humana still tea aldim ben nispeten arttırdı diyebilirim. Ama nette cok olumlu seyler okumuştum bayagi ise yaradığını söyleyenler vardi. Deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…