2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Maşallah yavruna sağlıkla büyüsün meleğin inşallah

Mama katı kakaya neden olur canım

Canım yaa hadi sağlıkla kavuşun meleğine inşallah rabbim kolaylık versin

Maşallah kuzuna canım. Dereotu, tahin helvası, su, rezene çayı ve komposto çok tüketiyorum canım. İlk birkaç gün sütüm az gelmişti, şu an sorun yok şükür

Şükür benimde sütüm düzeldi aynı şeyleri tüketiyoruz

canım sen soguk alsan bile etkileniyor kola gazlı soguksa bi de cips baharatlı ondan olabilir ben dikat etmeme ragmen kusıyor malesef inşallah yoktur reflü ya yarın bana da bilgi verir misim canım bizim daha var kontrole sogukta da cıkarmak istemiyorum

Evet canim gec dollenme iste... benim dogum tarihi gecti :) 16 ocakta dogmasi gerekiyordu...ptesi suni sanci alicam...
Ama dr kendi hesabini esas alir..
Teşekkür ederim... o zaman daha iki hafta beklemedeyiz artık insanın sabrı tükeniyor

Salı günü randevum var. Bakalım ne diyecek doktorum. Çok rahat kontrollerde bile her şey yolunda diyor acele acele muayene ediyor bitiriyor. İçim hiç rahat değil ama bununla başladım bununla bitireyim diye düşünmüştüm. Olmazsa diğer doktora görüneceğim

Teşekkür ederim... o zaman daha iki hafta beklemedeyiz artık insanın sabrı tükeniyor
Canim sabirli ol..ben drun hesabina gore bile 40+4 um bugun.)) Allah hayirlisini nasip etsin..hakkimizda hayirlisi her seyin..yeterki sonu guzel olsun..tadini cikar bu son gunlerin. 2 haftada sıp diye geciyor

kızlar ben de galiba lohusa depresyonuna girdim acayip gerginim büyük oğlum 3 yaşında tam özgürleşme çabasında normalde kısıtlamam izin veririm çoğu istediği şeye ama doymuyor çocuk illa benim dediğim istediğim,sürekli bi su aşkı var suyla oynama derdinde üst bas da beraber ıslanıyor,gecen gün fırınla oynarken elini yaktı,buzdolabının içine tırmanıyor sandalye cekip buzluktan buz almaya vs calılıyor az evvel de banyo istedi şimdi olmaz dedim bi baktım sıvı sabunu kafasına dokmüş suyla kafasını yıkamays calılıyor ki alerjk bi çocuk fıttırdım normalde sabırlıydım ama artık sürekli bagırıyorum dayanamıyorum şimfi bile sinirden aglıuorum sonra da cocuk o diye kızdıgım bagırdıgım için üzülüyorum iyice manyak oldum gebelikte kullanılan antidepresan falan var mı sorucam artık cok yorulıyorum ( esime anlatamadım daha bu küçük diye tutturdu 2. için basımı yedi şimdi de cok zor olıyor gercekten küçüğe de yeterince ilgi veremiyorsun büyüğe bakıcam diye

İlk hamileliğiniz mi ? Aramızda bir gün varmış Dr çatı muayenesi son hafta çlarda yapıyorum dedi bekleyeceğiz dedi hatta gün istedim annem gelecek başka ilden diye şimdilik 30 ocak dedi ama bekleyecek duruma göre de

Önce eşini suclsmayi bırak bu konuda bir suçlu arama. Sonuçta olan olmuş bundan sonra ne yapabilirsin ona bakmak lazım.

Yardım alabilecegin birileri varsa hiç çekinme yardım işte. Ev işleri olur yemek olur çocuklarla ilgilenmek olur. Hepsini ben yapmalıyım diye düşünme.

Bizim büyük bebe de 27 aylık kayınvalide hergün geliyor ev işleri ondan soruluyor. Çocuklar durmazsa işler kalıyor birimiz biri ile ilgileniyoruz. Akşama çok yorgunsam kardeşimi çağırıyorum iş çıkışı uğruyor sohbet ediyoruz bnm havam değişiyor büyük teyze ile vakit gecirince mutlu oluyor.
KV gelmediği günler annem geliyor.

Yalnız başımıza altından kalkamayacagimiz kadar büyük sorumluluğumuz. Kendimizi toparlayip yeni bir düzen oturtana kadar yardım şart.

Canim sabirli ol..ben drun hesabina gore bile 40+4 um bugun.)) Allah hayirlisini nasip etsin..hakkimizda hayirlisi her seyin..yeterki sonu guzel olsun..tadini cikar bu son gunlerin. 2 haftada sıp diye geciyor
Allah sağlıklıca kavuştursun sizi bu günleri özleriz belki bakalım hayırlısı olsun :)

Evet ilk hamileliğim benim de annem ablam gelecekler ama kesin belli olmadığı için ne zaman geleceklerini bilemiyorlar. Uzun süre kalma şansları da olmadığı için çok önceden çağıramıyorum da. Ocağın sonu olacak ikimizin de en geç o zaman hayırlısı olsun inşallah sağlıklı şekilde gelir bebeklerimiz

canım çok şanslısın kauınvalide 1 hafta kaldı gitti ki eşi yok çoluk çocuk yok sıkıldım dedi yemek temizlik hallediuordu annem desen zaten ona bakan gerek hasta sürekli hasta olmasa da pek beceremez bişey bana bi faydası olmaz eşim yardım ediyor o da 3 günlüğüne memleketine gitti abisinin düğününe yoksa hep tekiz yani,malesef ablam kızkardeşim vs zaten yok

Kizlar nette arastirma yaptim hersey gaz yapiyor biz ne yiyip icecegiz bebek ishal oldu doktora goturduk amip bakteri cıktı kakasinda gazı yukselmis dedi yemene icmene dikkat et dedi sut sut urunleri yemek yok brokoli karbabahar lahana vs kurubakliyat
Hepsi yasak nettede bakiyorum çaydan sogana kadar gaz yapiyor ben cikolata yemeden yapamiyorum elim ayagim titriyor muz yiyim
Kakasi duzelsin dedim oda gaz yapiyormus ben tek yedim meyve elmaydi oda gaz yapiyormus kivi portakal mandalina gaz yapar yeme dediler simdi ben ne yicem birde bebek nasıl kakasi normale doner bilginiz varmi :-( sizler neler yapiyorsunuz

Aynısı canım sürekli kendine zarar veriyor bişeyler yapacağım diye sonra bennde sinirleniyorum geceleri de ağlıyorum o da küçük diye malesef 2 çocukla böyle oluyormuş anormal olduğunu düşünüp ilaçlara yönelme bi kaç ay sonra alışacaklar birbirlerine diye teselli veriyorum ben kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…