2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sezaryen sonrasında sütün gelmesi için ekstra bişey yapmak gerekiyor mu? Dün sezaryen oldum, dünden beri emdi yavrum ama yetmedi galiba doktor kilo kaybı olduğunu görünce takviye mama verdirdi. Bugün de sıcak duş aldım. Bakalım denicem sütüm gelmesine yardımcı oldu mu diye

canım kurusoğan çok süt yapar, ben yiyorum. Kurufasilye mercimek de yedim mesela. Kaynatıp suyunu atıp sonra pişirerek. Süt yoğurt da tüketiyorum, sonuçta emziriyoeuz vücudumuzun kalsiyuma ihtiyacı var. Emzirme döneminde dişleri dökülen anneler var. Zaten olacaksa her türlü oluyor gaz. Emzirmeden sonra çıkar muhakkak, bide sıcak havlu koy karnına, bebeğin ayaklarının altına sıcak su torbası koy ılık ılık. Gazı artınca da damla kullanırız. Biogaia çok işimize yaramıştı bizim

Ay o kadar arastirma bosver isin icinden cikilmaz yaa valla benim de sarimsi renkte ishalimsi hep kaka normal die okumustum anne sutunde. Aynen hersey gaz yapiyor basta bizim sutumuz gaz yapiyor zaten. O zaman hicbisey yememek lazim
Bizimki rahatsizdi canim su gibi geliyordu kaka yok renkli su geliyordu bakteri cikti ilac falan verdi doktorumuz yediklerimden dolayi olmuş ben napacam bilmiyorum emmiyor cocuk ucu olmadi icin sagip veriyorum acaba sicakmi sogukmu her icmede sagma makinasinida biberonuda yikiyorum uykuya vakit kalmiyor napacam bilmiyorm :-(

Evet kuzum bizim doktorumuzda o damladan verdi insallah en yakin zamanda duzelecek icerisi cok sıcak acaba sicak alt degistirirken usuyor ondanmi oldu diyorum yada biberonla veriyorum sutu hergun kaynatmiyorum ondanmi
Oldu diye kendimi sucluyorum insallah bidaha basimiza boyle birsey gelmez

Canım silikon meme ucu alıp denedin mi emzirmeyi, benim bebek de göğsümü almıyor silikon ucu takıyorum oyle emiyor

Ben de gecen hafta tam bu sekildeydim canim. Esime bakip bakip agliyordum. Gece yarisi isterdk disari cikardik, yariyil tatilinde bi yerlere gezmeye giderdik,sarilip tv izlerdik vb diye. Simdi 11 Gün oldu oglum yanimiza geleli. Tamamen dusuncelerim gecti diyemem arada yine bir karamsarlik cokuyor. Ama daha iyi oluyorum. Hemen aklima yillarca çocuk ozlemi cekenleri getiriyorum, biri ciksa tamam sen ver bana o zaman ben bakiim sen bole aglicaksan derse verir miyim Asla...Rabbim bize bebegimize ve esimize saglik versin de insallah 40 cıktıktan sonra her sey duzelecek ben inaniyorum:)

Ben daha doğum yapmadım ama ablamın tavsiyesiyle ilk 15 gün humana çay sonraki 15 gün havuç-incir kaynatıp içeçeğim iyi süt yapıyormuş dönüşümlü şekilde devam edebilirsin

Kızımın dili sütten beyaz oldu. Peynir yemiş gibi dili. Pamukçuk mu diyorum. Annem yok diyor. Karbonat aldı babası birazdan bakımını yapacam ne olur ne olmaz. Sizde de oldu mu?

Canım hangi silikon ucu aldın bu civilde phılıps in göğüs koruyucusu kelebek şeklinde iş görür mü? Bir de nasıl kullanmamız gerekiyor
Onu bilmiyorum canım ben, direk eczaneden silikon meme ucu deyip aldım göğüs ucum yoktu bi de süt de dolunca iyice düzleşti ucları bir aydır silikon meme ucuyla emziriyorım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi de memeyi almıyor 2 sene ben silikonla mu emzireceğim diye düşünüyorum :))) yani göğüs ucun varsa hiç girme bu toplara

Canım silikon meme ucu alıp denedin mi emzirmeyi, benim bebek de göğsümü almıyor silikon ucu takıyorum oyle emiyor
Hastanedeyken almistik kuzum birtane kucuk cam kapakli kaba koydum artik bu aksam
Onla verecegim banada sanki onla gelmiyor gibi geliyor sut geliyordur dimi

Canim suan gücleri pek yokya ve gogus uclarımızda olmadi icin almiyorlar eme
Eme ucu çıkacak gücleneceklerler ozaman böyle ıvır zivira gerek kalmicak
Her emzirmede yıkıyormusun yoksa bi kabami koyuyorsun

Cocuklarin dertleri bitmiyor ya kuzum insallah oyle olur benim
Korkum sarilik falan olmasin 13. Gunumuz bugun sarilik olmasin diyede iki saate cocuk uyuyor bile olsa zorla agzina biberon veriyorum nezaman biter acaba bu sarılık sıkıntısı soyle agladi zaman karnini doyurup alt degistirsem

O zaman temizlik için yardım al canım hepsinin altından kalkmak çok zor. Evde birisi olmasa wc bile gidemem. Büyük küçüğün üstüne atlıyor. Hiç yalnız bırakmıyoruz.

Nasıl olursa olsun bu günler geçici canım. En az hasarla atlatmaya bakalım. Bi bakmisiz iki kardeş oynamaya başlamış

Bizede hafta sonu iyi geldi. Oğlum dedesi ve babannesiyle dışarı çıkmak istemiyordu kardes ve anne ile kalacağım diyordu. Hafta sonu baba ile dışarı çıktılar hem ona iyi geldi hem bana. 1 hafta oldu biraz daha rutin oturttuk gün gün kolaylaşacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…