Humana still tea aldim ben nispeten arttırdı diyebilirim. Ama nette cok olumlu seyler okumuştum bayagi ise yaradığını söyleyenler vardi. Deneyebilirsin
canım kurusoğan çok süt yapar, ben yiyorum. Kurufasilye mercimek de yedim mesela. Kaynatıp suyunu atıp sonra pişirerek. Süt yoğurt da tüketiyorum, sonuçta emziriyoeuz vücudumuzun kalsiyuma ihtiyacı var. Emzirme döneminde dişleri dökülen anneler var. Zaten olacaksa her türlü oluyor gaz. Emzirmeden sonra çıkar muhakkak, bide sıcak havlu koy karnına, bebeğin ayaklarının altına sıcak su torbası koy ılık ılık. Gazı artınca da damla kullanırız. Biogaia çok işimize yaramıştı bizimKizlar nette arastirma yaptim hersey gaz yapiyor biz ne yiyip icecegiz bebek ishal oldu doktora goturduk amip bakteri cıktı kakasinda gazı yukselmis dedi yemene icmene dikkat et dedi sut sut urunleri yemek yok brokoli karbabahar lahana vs kurubakliyat
Hepsi yasak nettede bakiyorum çaydan sogana kadar gaz yapiyor ben cikolata yemeden yapamiyorum elim ayagim titriyor muz yiyim
Kakasi duzelsin dedim oda gaz yapiyormus ben tek yedim meyve elmaydi oda gaz yapiyormus kivi portakal mandalina gaz yapar yeme dediler simdi ben ne yicem birde bebek nasıl kakasi normale doner bilginiz varmi :-( sizler neler yapiyorsunuz
Bizimki rahatsizdi canim su gibi geliyordu kaka yok renkli su geliyordu bakteri cikti ilac falan verdi doktorumuz yediklerimden dolayi olmuş ben napacam bilmiyorum emmiyor cocuk ucu olmadi icin sagip veriyorum acaba sicakmi sogukmu her icmede sagma makinasinida biberonuda yikiyorum uykuya vakit kalmiyor napacam bilmiyorm :-(Ay o kadar arastirma bosver isin icinden cikilmaz yaavalla benim de sarimsi renkte ishalimsi hep kaka normal die okumustum anne sutunde. Aynen hersey gaz yapiyor basta bizim sutumuz gaz yapiyor zaten. O zaman hicbisey yememek lazim
Evet kuzum bizim doktorumuzda o damladan verdi insallah en yakin zamanda duzelecek icerisi cok sıcak acaba sicak alt degistirirken usuyor ondanmi oldu diyorum yada biberonla veriyorum sutu hergun kaynatmiyorum ondanmicanım kurusoğan çok süt yapar, ben yiyorum. Kurufasilye mercimek de yedim mesela. Kaynatıp suyunu atıp sonra pişirerek. Süt yoğurt da tüketiyorum, sonuçta emziriyoeuz vücudumuzun kalsiyuma ihtiyacı var. Emzirme döneminde dişleri dökülen anneler var. Zaten olacaksa her türlü oluyor gaz. Emzirmeden sonra çıkar muhakkak, bide sıcak havlu koy karnına, bebeğin ayaklarının altına sıcak su torbası koy ılık ılık. Gazı artınca da damla kullanırız. Biogaia çok işimize yaramıştı bizim
Ben de bunu istiyorum . Eşim yok diyorduuu. O da ikna oldu sonunda. Yarın son kez gidecez ve the end!İçine sinmiyorsa Dr değiştir derim
Bende okumusrumonu ama rezene içiyorum diye pek bakmadım onda 2 3 çeşit bitki var herhaldeHumana still tea aldim ben nispeten arttırdı diyebilirim. Ama nette cok olumlu seyler okumuştum bayagi ise yaradığını söyleyenler vardi. Deneyebilirsin
Aynen ben de o durumdayım. Geceleri kalkmasını Bekliyorum ama. O da zaten en fazla 3, 5 saat sonra kalkıyor. Umarım doğru yapıyprumdur.Canım bizimki saat başına döndü emisme
Canım silikon meme ucu alıp denedin mi emzirmeyi, benim bebek de göğsümü almıyor silikon ucu takıyorum oyle emiyorBizimki rahatsizdi canim su gibi geliyordu kaka yok renkli su geliyordu bakteri cikti ilac falan verdi doktorumuz yediklerimden dolayi olmuş ben napacam bilmiyorum emmiyor cocuk ucu olmadi icin sagip veriyorum acaba sicakmi sogukmu her icmede sagma makinasinida biberonuda yikiyorum uykuya vakit kalmiyor napacam bilmiyorm :-(
Ben de gecen hafta tam bu sekildeydim canim. Esime bakip bakip agliyordum. Gece yarisi isterdk disari cikardik, yariyil tatilinde bi yerlere gezmeye giderdik,sarilip tv izlerdik vb diye. Simdi 11 Gün oldu oglum yanimiza geleli. Tamamen dusuncelerim gecti diyemem arada yine bir karamsarlik cokuyor. Ama daha iyi oluyorum. Hemen aklima yillarca çocuk ozlemi cekenleri getiriyorum, biri ciksa tamam sen ver bana o zaman ben bakiim sen bole aglicaksan derse verir miyim Asla...Rabbim bize bebegimize ve esimize saglik versin de insallah 40 cıktıktan sonra her sey duzelecek ben inaniyorum:)Uykusuzluk yorgunluk hepsi bir arada olunca oyle oluyor canim kendinede haksizlik etme dogum yaptim gunden beri gece yatakta deli gibi cocuk arayip esime ezdin diye bagiriyorum kendimde degilim tamm sakin ol bebek icerde diye sakinlestirip yerime yatiriyor cocuk salonda annem bakiyor ben yatakodasindayim
O halde yaptigima bak kafayi yemis gibi hissediyorum kendimi aglayasim geliyor esimi goremiyorum soyle yataga yatip saatlerce tv izlerdik sarilirdik aklima geliyor aglayasim geliyor aksama kadar tek yaptigim alt degistir sut sag :-(
Kızlar süt arttırıcı böyle kesin dediginiz birşey var mıdır acaba ? Rezene içiyorum düzenli ilk 2 3 gün göğüslerim sertleşiyordu şimdi sertlesmiyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum bazen damla damla geliyo sagdigimda çok az cikiyo, eczaneden süt arttırıcı bi damla aldım o biraz ise yaradı ama bebeğim sık emmek istese dolmuyor yani göğsum hurma incir vs yiyorum hep
Bestlak damla önermişlerdi canım bana da bende alacağımBende okumusrumonu ama rezene içiyorum diye pek bakmadım onda 2 3 çeşit bitki var herhalde
Canım silikon meme ucu alıp denedin mi emzirmeyi, benim bebek de göğsümü almıyor silikon ucu takıyorum oyle emiyor
Onu bilmiyorum canım ben, direk eczaneden silikon meme ucu deyip aldım göğüs ucum yoktu bi de süt de dolunca iyice düzleşti ucları bir aydır silikon meme ucuyla emziriyorım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi de memeyi almıyor 2 sene ben silikonla mu emzireceğim diye düşünüyorum :))) yani göğüs ucun varsa hiç girme bu toplaraCanım hangi silikon ucu aldın bu civilde phılıps in göğüs koruyucusu kelebek şeklinde iş görür mü? Bir de nasıl kullanmamız gerekiyor
Hastanedeyken almistik kuzum birtane kucuk cam kapakli kaba koydum artik bu aksamCanım silikon meme ucu alıp denedin mi emzirmeyi, benim bebek de göğsümü almıyor silikon ucu takıyorum oyle emiyor
Canim suan gücleri pek yokya ve gogus uclarımızda olmadi icin almiyorlar emeOnu bilmiyorum canım ben, direk eczaneden silikon meme ucu deyip aldım göğüs ucum yoktu bi de süt de dolunca iyice düzleşti ucları bir aydır silikon meme ucuyla emziriyorım iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum şimdi de memeyi almıyor 2 sene ben silikonla mu emzireceğim diye düşünüyorum :))) yani göğüs ucun varsa hiç girme bu toplara
Cocuklarin dertleri bitmiyor ya kuzum insallah oyle olur benimBen de gecen hafta tam bu sekildeydim canim. Esime bakip bakip agliyordum. Gece yarisi isterdk disari cikardik, yariyil tatilinde bi yerlere gezmeye giderdik,sarilip tv izlerdik vb diye. Simdi 11 Gün oldu oglum yanimiza geleli. Tamamen dusuncelerim gecti diyemem arada yine bir karamsarlik cokuyor. Ama daha iyi oluyorum. Hemen aklima yillarca çocuk ozlemi cekenleri getiriyorum, biri ciksa tamam sen ver bana o zaman ben bakiim sen bole aglicaksan derse verir miyim Asla...Rabbim bize bebegimize ve esimize saglik versin de insallah 40 cıktıktan sonra her sey duzelecek ben inaniyorum:)
canım çok şanslısın kauınvalide 1 hafta kaldı gitti ki eşi yok çoluk çocuk yok sıkıldım dedi yemek temizlik hallediuordu annem desen zaten ona bakan gerek hasta sürekli hasta olmasa da pek beceremez bişey bana bi faydası olmaz eşim yardım ediyor o da 3 günlüğüne memleketine gitti abisinin düğününe yoksa hep tekiz yani,malesef ablam kızkardeşim vs zaten yok
Bizede hafta sonu iyi geldi. Oğlum dedesi ve babannesiyle dışarı çıkmak istemiyordu kardes ve anne ile kalacağım diyordu. Hafta sonu baba ile dışarı çıktılar hem ona iyi geldi hem bana. 1 hafta oldu biraz daha rutin oturttuk gün gün kolaylaşacak inşallah@ISIK27 27 @KahsenMERiN_ iki çocuklu anneler büyüğe yeterince ilgi gosterememek küçüğe büyük kuzular yanımızda iken yeterince sevgi gosterememek denge kurmak çok zor burda eşlere çok görev düşüyor eşim oğlanı alıp dışarı çıkarıyor iki gündür oglanada iyi geliyor banada babası ilgileniyor bende küçük uyuduğunda onun yanına gidip onunla vakit geçiriyorum
Ama ev işleri yetişmiyor 15 te bir kadın alıyordum doğum öncesi yine devam edecek ancak çamaşır as topla ütü yap ve yetisirse yemek yoksa kahvaltı yapıyoruz yada eşim ne hazırlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?