2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
inşallah canım ya bakalım Allah büyük

Boza çok süt yapiyor

Kizlar bebeklerin az veya cok gazi var malum
Ibrahim saracoglunun kimyon cayini deneyen var mi ise yariyor mu

Merhaba güzel anneler Kızım sürekli kollarını kundağından çıkarıyor ve battaniyesiyini birkaç kez yüzünde yakaladım yüzüne gelmişti battaniyesi (((( çok çok korkuyorum gece uyurken yüzünü örtüp öyle kalacak Allah korusun aklıma bin tane senaryo geliyor. Siz nasıl yatırıyorsunuz bu kollara nasıl bir çözüm bulucam y da normal bi durum mu kayınvalidem bir şey olmaz hava alır o diyor.

Canım ben kendim içiyorum kimyonu ayrı rezeneyi ayrı içiyorum artık o kadar içiyorum ki içimde kimyon tohumları yeşerecek ıyyy ama bilmiyorum faydası varmı yok mu anlamadım :)) 2-3 gündür bebeğimin gazı için yeni bişiy keşfettim böyle Gaz sancısı geldiğinde anlıyorum rahat değil, yatak odama götürüp yatağın üzerine yatırıyorum pijamasını ve çoraplarını çıkarıyorum iki tane havlu alıp yanıma fön Makinesi ile ısıtıp ısıtıp birini karnına birini ayaklarına koyup masaj yapmaya başlıyorum sancısı geldiğinde ona yardım ediyorum ayaklarını karnına doğru çekmesine poposuna pıt pıt vuruyorum filan, 1 saat içinde bayağı böyle gazlarımızı atıyoruz sesli sesli :)) oyle işe yaradı bakalım bizde böyle

Anason cok iyi geliyor diye biliorum ama doktor daha cok kucuk 3 haftalik olmali dedi. Yalniz kullananlardan ve annelerden onayli kullanir kullanmaz aninda etkiliymis

Ay bende sabah doguma gidicem stresten uyuyamiyorum... esimde hasta tam grip olcak zamandi..morali bozuldu uyudu.. aslinda 3 gundur hastada gecmedi bir turlu . 7 de evden cikicaz.
Sen bizim son sattaşımızsın Rabbim sağ salim kavuştursun yavruna artık bebek muhabbeti yapalım canım haberlerini bekliyoruz

Ay bende sabah doguma gidicem stresten uyuyamiyorum... esimde hasta tam grip olcak zamandi..morali bozuldu uyudu.. aslinda 3 gundur hastada gecmedi bir turlu . 7 de evden cikicaz.
Allah yardımcın olsun canım kolaylık versin rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…