Üzülme canım Allah şifa versin.evlat başka bir şey birde nohusalik iyice duygusal oluyor insan.insLlah tez vakitte çıkar yavrun.dualarim seninle.Bebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
evet canım yani ben yok diye bılıyırdum normaldi yani üşüyünce daha cok beliriyorduHımm şimdilik var ama doğumdan sonra değişiklik olur mu olmaz mı ona göre alayım o zaman :) @Kartanesii8892 de öneriyordu diye hayırlıyorum canım senin de ucu yoktu?
Gunaaydin canumm tam dedigim gibi oldu :) gozunaydin masallah size ❤❤❤Herkese günaydıın :) dün öğlen 14 gibi kucağıma aldım oğlumu, tek tek alıntılayamadm çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, 52 cm 3900 gr, normal doğumla dünyaya geldi, hala çok yorgunum hiç uyumadım son mesajımdan beri, bizden haberler bu kdar şimdilik. sağlıcakla kalın
canım bizim de ilk günler öyleydi , ürat kristali dediler, yeterli beslenemediğini gösterirmiş. İri bi bebek, doymuyordu :) Mamayla destekle ve 2-3 kaşık su ver dedi. 2-3 gün yaptık geçti çok şükürKızım çişini kakasını yapmıyor diyordum.kakasını hala yapmıyor.çişini yapmaya başladı ama bu defada turuncu gibi kan lekeli gibi yapıyor.yarın kontrole gidecez inşallah önemli bişey değildir.çok korkuyorum.
normal canım. Güzel bişi. Bizimki de hıçkırdıkça seviniyorum ben kursak büyütüyor diyeKızlar benim bebeğim sürekli hıçkırıyor, doktora sordum hıçkırması çok güzel bir şey doyup midesinin genişlediğini ve diyaframa baskı yaptığını söyledi ancak beni tatmin etmedi kuzucum sürekli hık hık hıçkırıyor.. normal midir bu kadar hıçkırık?
Canım peki hıçkırmasını geçirmek için bişiy yapıyor musun mesela ben 10 dk dan uzun sürerse hıçkırık kıyamıyorum emziriyorum yeniden hıçkırık geçiyor o zamancanım bizim de ilk günler öyleydi , ürat kristali dediler, yeterli beslenemediğini gösterirmiş. İri bi bebek, doymuyordu :) Mamayla destekle ve 2-3 kaşık su ver dedi. 2-3 gün yaptık geçti çok şükür
normal canım. Güzel bişi. Bizimki de hıçkırdıkça seviniyorum ben kursak büyütüyor diye
turuncu çiş yeterince beslenmediğini gösterir daha sık emzir sütün azsa mama ver büyük tuvaletini de doyuyorsa bikaç kez yapması lazımKızım çişini kakasını yapmıyor diyordum.kakasını hala yapmıyor.çişini yapmaya başladı ama bu defada turuncu gibi kan lekeli gibi yapıyor.yarın kontrole gidecez inşallah önemli bişey değildir.çok korkuyorum.
canım uzun süre yatjnca veya oturunca kalmak daha zor olur ven hep dolanıyordum o yüzden ne kadar cok yürürsen o kadar cabuk toparlanırsın makaimum 1 hafta sürer agrın sızın inşallah cabuk toparlarsınMerhaba kizlar uyku tutmadi birsey soracagim sezaryenda kacinvi gun kendi basiniza kalkabildiniz ben esim annemin destegi olmadan hayatta kalkamiyorum ve ameliyat yerim cok agriyor bir oneriniz varsa alirim ayricane sagima ne soluma donebiliyorum bugun banyo yaptim crsamba bandajim cikacak batikona o zaman baslayacagim insallah cabuk toparlarim
cok geçmiş olsun Rabbim şifs versin tez zamandaBebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
canım çok rahat kolay bir doğumun olır inşallah sağlıkla alırsın kuzunu kucagına
Benimkide hickiriyor hapsiriyor bende normal diye biliyorum :) isi degisimi ve hava yutma da huckirik yapiyorKızlar benim bebeğim sürekli hıçkırıyor, doktora sordum hıçkırması çok güzel bir şey doyup midesinin genişlediğini ve diyaframa baskı yaptığını söyledi ancak beni tatmin etmedi kuzucum sürekli hık hık hıçkırıyor.. normal midir bu kadar hıçkırık?
Nasilsin satdasim nasil gidiyor :) ben baya saskin mutlu dusunceli bir degisik ruh gallerindeyim:)))canım bizim de ilk günler öyleydi , ürat kristali dediler, yeterli beslenemediğini gösterirmiş. İri bi bebek, doymuyordu :) Mamayla destekle ve 2-3 kaşık su ver dedi. 2-3 gün yaptık geçti çok şükür
normal canım. Güzel bişi. Bizimki de hıçkırdıkça seviniyorum ben kursak büyütüyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?