2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Üzülme canım Allah şifa versin.evlat başka bir şey birde nohusalik iyice duygusal oluyor insan.insLlah tez vakitte çıkar yavrun.dualarim seninle.

Merhaba kizlar uyku tutmadi birsey soracagim sezaryenda kacinvi gun kendi basiniza kalkabildiniz ben esim annemin destegi olmadan hayatta kalkamiyorum ve ameliyat yerim cok agriyor bir oneriniz varsa alirim ayricane sagima ne soluma donebiliyorum bugun banyo yaptim crsamba bandajim cikacak batikona o zaman baslayacagim insallah cabuk toparlarim

Kızım çişini kakasını yapmıyor diyordum.kakasını hala yapmıyor.çişini yapmaya başladı ama bu defada turuncu gibi kan lekeli gibi yapıyor.yarın kontrole gidecez inşallah önemli bişey değildir.çok korkuyorum.

Kızlar bu arada sütü arttırmak için humana still tee gerçekten işe yarıyor.benim sütümü arttırdı bariz miktarda.bi de göğüs ucu yara olanlar ayva çekirdeği jeli çok iyi geliyor.denedim memnun kaldım tavsiye ederim.

Hımm şimdilik var ama doğumdan sonra değişiklik olur mu olmaz mı ona göre alayım o zaman :) @Kartanesii8892 de öneriyordu diye hayırlıyorum canım senin de ucu yoktu?
evet canım yani ben yok diye bılıyırdum normaldi yani üşüyünce daha cok beliriyordu sımdı epey var dogumdan sonra aniden buyuyuverdi uçlar da

Herkese günaydıın :) dün öğlen 14 gibi kucağıma aldım oğlumu, tek tek alıntılayamadm çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, 52 cm 3900 gr, normal doğumla dünyaya geldi, hala çok yorgunum hiç uyumadım son mesajımdan beri, bizden haberler bu kdar şimdilik. sağlıcakla kalın

Gunaaydin canumm tam dedigim gibi oldu :) gozunaydin masallah size ❤❤❤

Kızlar benim bebeğim sürekli hıçkırıyor, doktora sordum hıçkırması çok güzel bir şey doyup midesinin genişlediğini ve diyaframa baskı yaptığını söyledi ancak beni tatmin etmedi kuzucum sürekli hık hık hıçkırıyor.. normal midir bu kadar hıçkırık?

canım bizim de ilk günler öyleydi , ürat kristali dediler, yeterli beslenemediğini gösterirmiş. İri bi bebek, doymuyordu :) Mamayla destekle ve 2-3 kaşık su ver dedi. 2-3 gün yaptık geçti çok şükür

normal canım. Güzel bişi. Bizimki de hıçkırdıkça seviniyorum ben kursak büyütüyor diye

Canım peki hıçkırmasını geçirmek için bişiy yapıyor musun mesela ben 10 dk dan uzun sürerse hıçkırık kıyamıyorum emziriyorum yeniden hıçkırık geçiyor o zaman

turuncu çiş yeterince beslenmediğini gösterir daha sık emzir sütün azsa mama ver büyük tuvaletini de doyuyorsa bikaç kez yapması lazım

canım uzun süre yatjnca veya oturunca kalmak daha zor olur ven hep dolanıyordum o yüzden ne kadar cok yürürsen o kadar cabuk toparlanırsın makaimum 1 hafta sürer agrın sızın inşallah cabuk toparlarsın

cok geçmiş olsun Rabbim şifs versin tez zamanda

Benimkide hickiriyor hapsiriyor bende normal diye biliyorum :) isi degisimi ve hava yutma da huckirik yapiyor

Nasilsin satdasim nasil gidiyor :) ben baya saskin mutlu dusunceli bir degisik ruh gallerindeyim:)))

Günaydın anneler.....
Benim günüm pek aydın başlamadı ama. Fikirlerinize ihtacım var hanımlar. Annem 10 gündür bende, bebeğim yoğun bakımdan çıkalı bugün 5.nci gün oluyor.
Annem bana geldiğinde öksürdüğünü farkettim. Gelmeden önce de birşeyler hissetmiş aman anne dikkat et hasta olma demiştim , yok kızım merak etme demişti.
Geldi, öksürüyor
Anne hasta mısın dedim. Yok kızım öyle oluyor sürekli...... Dedi .. Ama ben inanmadım, her Hapşırıp öksürdüğünde içimden eyvah! Dedim.
Dün birden durumu ilerledi.. Ben iyi değilim bana çocuğu verme dedi. Yavrumu kaptığım gibi kaçtım odama .
Eşim tıp merkezine götürdü ne gerekiyorsa yapıldı.
Bana gelmeden önce dışarda işleri varmış . O gün hava soğuk yağmurluymuş. Soğuk almış yağmuru yemiş. Ondan böyle olmuş.
Benim de geceden beri boğazım sinyal vermeye başladı . Hastalık bende önce boğazda başlar . Çabuk etkilenir boğazım...
Allah için ben ne yapayım şimdi. Ölmek istiyorum yeminle . Ağlıyorum sürekli . Herkesi eve almayın, şöyle yapın böyle edin, bu çocuk toparlanmadan kimseye göstermeyin., bir şey olursa siz üzülürsünüz diyen annem iken, hasta haliyle gelip hastalık bulaştıran da annem oldu . Çok kötüyüm çoooooook. Moralim sıfırın altında.
Ne edeyim ben bir deyin allah aşkına.
Eşim acayip sinirli bu duruma bu arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…