Hep ocak sonu olanlar kaldık :)Yaa evet doğum bekleyen çok az kişi kaldık sanki :))
Kıyamam canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah. Rabbim şifalar versinBebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Ay bende sabah doguma gidicem stresten uyuyamiyorum... esimde hastatam grip olcak zamandi..morali bozuldu uyudu.. aslinda 3 gundur hastada gecmedi bir turlu . 7 de evden cikicaz.
Bebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Amiiiinn cok sagol canimmm insallahKıyamam canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah. Rabbim şifalar versin
Cok sagol insallah yaÇok geçmiş olsun rabbim sağlıkla tez zamanda evine dönmesini nasip etsin inşallah
ebe bana makas yap demişti, yani çok hızlı ise göğsünü sıkıştır be sütü yavaşlatKızlr aranizda sutu tazyikli veya cok olan var mi? Hani çocuk emerken bogazina kacacak durumlar olabiliyoe ya nasil emzieiyorsunuz bu durumda
Kisa zManda cikar insallah canim..uzme kendini zor durum cok haklisin Allah beterinden korusun dualarimiz seninle bebeginle.. gecip gider insallah hastaligiBebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Emzirmefen önce sütünü lavaboda sağ biraz zaten ilk gelen süt yağsız oluyo. Sonrada emzir. Benimde ilk oğlumda öyleydi fıskırıyodu cocuk bogulacak gibi oluyoduKızlr aranizda sutu tazyikli veya cok olan var mi? Hani çocuk emerken bogazina kacacak durumlar olabiliyoe ya nasil emzieiyorsunuz bu durumda
Bende kasınmaktan uyuyamıyom. Taxe zencefili rendele bal ve limonla karşyr iç. Ama bşr an önce doktora git. BeklemeÖksürmekten uyuyamıyorum yine geldi bu hastalık sık terliyorum ondan oldu sanırımDr randevum cuma ama öncesinde gitsem mi ki doğumda zorluk olur mu inşallah geçer ya
Bebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Anladim canim1 Aya hatta 40 cikana kadar devam ozamanBizim bebek sarilik degeri 10 du ilk olcumde, 2. Olcimde 8 cikti doktorumuz guzel dusmus emzirmeye devam dedi. Ben gece 2 saatte bir uyandirip emziriordum. Gunduz de istedigi her an emzirip eger uyanmazsa 2 saati gecirmiordum. Doktorumuz 1 aylik olana kadar gunduz saat basi gece 2 saatte bir, sonra 2 aylik olana kadar gunduz 2 saatte bir gece 3 saatte bir seklinde arttirilacagini soyledi.
Saat basi iciyor kaynatamamya bizimki kv ve eşimin kucağında duruyor, bana gelince kokumdan hemen meme arayışına giriyor :)) ağlıyor felan. Geceye doğru uyanıyor tam dalması gece 4şimdilik eşim izindeydi, kv de de var iyiydim yine şükür, ama sonra sonra eşim çalışınca destek kimse olmayınca naparım bilmem, geç yatınca geç kalkıyor ama diğer oğlum erken kalkıyor . Oyhhh düşündükçe daraldım valla
canım humana kimyon rezene içiyorum, komposto ve Reyhan şerbeti içiyorum. Ama sertlik azalıyor, meme uyum sağlıyor bisüre sonra yumuşaması normal
Canım tam inmesi 3 gün diyebilirim normal Doğumda bile, gerekirse mama desteği ver sıkıntı etme sütün artınca kesersin inş. Ama anne memesi gibi olan biberondan kullan ki hazıra alışmasın, çekmesi zor olsun. Ben avent antikolik kullandım ikisinde de , şükür memeyi hiç ynutmadılar
canım her kullanımda muhakkak kaynatmalısın, hatta biberon deterjanı al, yıka durula kaynat. Çoook zor oyüzden yedek biberonların olmalı. Eğer bununla uğraşamam dersen sterilizatör al muhakkak
Bence kesin sudan kapmış o bakteriyi
uyum sağladığı içindir canım o, bence var mı yok mu diye düşünmeyin hiç artık. Ne kadar akışına bırakırsan okadar artar inşşş
Benim bebeğim de böyle canım. Çook hareketli.. Yeni doğan için uyku tulumu aldım ben sonundaMerhaba güzel anneler Kızım sürekli kollarını kundağından çıkarıyor ve battaniyesiyini birkaç kez yüzünde yakaladım yüzüne gelmişti battaniyesi(((( çok çok korkuyorum gece uyurken yüzünü örtüp öyle kalacak Allah korusun aklıma bin tane senaryo geliyor. Siz nasıl yatırıyorsunuz bu kollara nasıl bir çözüm bulucam y da normal bi durum mu kayınvalidem bir şey olmaz hava alır o diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?