2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlr aranizda sutu tazyikli veya cok olan var mi? Hani çocuk emerken bogazina kacacak durumlar olabiliyoe ya nasil emzieiyorsunuz bu durumda

Bebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.

Kıyamam canım çok geçmiş olsun bir an önce atlatır inşallah. Rabbim şifalar versin

Ay bende sabah doguma gidicem stresten uyuyamiyorum... esimde hasta tam grip olcak zamandi..morali bozuldu uyudu.. aslinda 3 gundur hastada gecmedi bir turlu . 7 de evden cikicaz.

Canım hayırlısı ile kavuş yavruna inşallah kendine gelince toparlayınca bize yaz oldumu

Çok geçmiş olsun rabbim sağlıkla tez zamanda evine dönmesini nasip etsin inşallah

Kızlr aranizda sutu tazyikli veya cok olan var mi? Hani çocuk emerken bogazina kacacak durumlar olabiliyoe ya nasil emzieiyorsunuz bu durumda
ebe bana makas yap demişti, yani çok hızlı ise göğsünü sıkıştır be sütü yavaşlat

Kisa zManda cikar insallah canim..uzme kendini zor durum cok haklisin Allah beterinden korusun dualarimiz seninle bebeginle.. gecip gider insallah hastaligi

Emzirmefen önce sütünü lavaboda sağ biraz zaten ilk gelen süt yağsız oluyo. Sonrada emzir. Benimde ilk oğlumda öyleydi fıskırıyodu cocuk bogulacak gibi oluyodu

Öksürmekten uyuyamıyorum yine geldi bu hastalık sık terliyorum ondan oldu sanırım Dr randevum cuma ama öncesinde gitsem mi ki doğumda zorluk olur mu inşallah geçer ya

Öksürmekten uyuyamıyorum yine geldi bu hastalık sık terliyorum ondan oldu sanırım Dr randevum cuma ama öncesinde gitsem mi ki doğumda zorluk olur mu inşallah geçer ya
Bende kasınmaktan uyuyamıyom. Taxe zencefili rendele bal ve limonla karşyr iç. Ama bşr an önce doktora git. Bekleme

Allah acil şifasını versin kuzunun. Gönlünü ferah tut inşallah tez vakitte kavuşursun sağ salim

Anladim canim1 Aya hatta 40 cikana kadar devam ozaman

Saat basi iciyor kaynatamam
Ki saat basida canim gunluk kaynatirim da her icmede zor baby me deterjanini aldik sut kalintilarini temizlemesi icin

Benim bebeğim de böyle canım. Çook hareketli.. Yeni doğan için uyku tulumu aldım ben sonunda

Çok geçmiş olsun canım. Allah tez zamanda şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…