2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım annenden olmasa bıle sen bukadar dusunmekten hasta olırsun evet haklısın her konuda ama yapcak bısey yok . Bogazına atkı yazma evde ne varsa sar ve cıkarma sıcak dursun bıtkı caylarınıda cok sıcak ıcme . cesme suyuda cok soguktur kendıne ayır oda ısısında dursun ınsaAllah ıyı olırsunuz

Kızlr aranizda sutu tazyikli veya cok olan var mi? Hani çocuk emerken bogazina kacacak durumlar olabiliyoe ya nasil emzieiyorsunuz bu durumda
Tazyikli geliyor benimki de ama boğazına kaçma tehlikesini bilmiyordum. Bebek acıkmışsa biraz rahatsız ediyor meme reddi olabiliyor önden biraz sağıp öyle verirdim.

canım uzun süre yatjnca veya oturunca kalmak daha zor olur ven hep dolanıyordum o yüzden ne kadar cok yürürsen o kadar cabuk toparlanırsın makaimum 1 hafta sürer agrın sızın inşallah cabuk toparlarsın
sagol canim mumkun oldugunca dolaniyorum

Kızlar süt yoğurt tüketiyor musunuz bebeğe gaz yapar tüketmeyin yazıyor 1 aydır süte yoğurda dokunmadım bile peki biz kalsiyum ihtiyacımızı nasıl alacağız kemiklerimiz erir böyle de bi yandan bebek de çekiyor vucudumuzdakileri yerine koyamayınca

bsebse @ngokces hapşırınca azcık Emzirin kesiliyor.
Canim lohusalik hepinizi etkiliyor. Senin annen kendi agziyla diyor en azindan benim kv kalio bikac gun gelip gidip geceden beri hapsuruyo burnu akio hasta oldugunuda kabul etmio hava kuru ev sicak dio sanki biz ayni evde degiliz.. kis bebekleri olarak dezavantajimiz bu malesef.. aynen ben emziriorum hemen hapsirinca falan

Ben tuketiyorum canim. Hergun 1 bardak sut mutlaka iciorum anne sutu bile gaz yapiyor bebege sonucta bundan korunamayiz pek bemce

El kadar pamuğu ikiye ayırıp kolonya üstüne karabiber serpip kapat ensene koy bir baş örtüsünün katla boğazını sar yakacak ama geçirecek boğazını canım

Ah canım benim ya çok geçmiş olsun benim bebişim de kuvezde kaldığı için içim ciz ediyor böyle haberlere. İnşallah tez zamanda şifa olur

S skelebeks aynen canım benim kv nin kucağında duruyor o da sanıyor ki kendini seviyor hafta sonu kızının yanına gitti bana diyor ki hırkamı giy susmazsa. Hırkanla ne alaka dedim cocuk aranıyor süt istiyor benim kucağımda dedim. İnsanlar zaten bi tuhaf bide bebek annede durmayınca iyice insanın morali bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…