2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım peki hıçkırmasını geçirmek için bişiy yapıyor musun mesela ben 10 dk dan uzun sürerse hıçkırık kıyamıyorum emziriyorum yeniden hıçkırık geçiyor o zaman
yok hiçbişi yapmıyorum zaten hıçkırırken emmesi daha sıkıntı değil mi genzine giderse

Nasilsin satdasim nasil gidiyor :) ben baya saskin mutlu dusunceli bir degisik ruh gallerindeyim:)))
iyiyim satdaşım bende iyiuim çok şükür, bgn büyük oğluma karşı bi öfke nöbeti geçirdim ama şuan iyiyim çok şükür. Uykusuzluk biraz tahammülsüz yaptı galiba beni. Asya idi demi senin prensesin adı?? Nasıl??

iyice havalara girmiş senin kv :)))

Ben de 2 gün önce sez. oldum. Sık sık yürümeye çalıştım eşim ve annemin yardımıyla. Sonra sonra kendim yürüdüm. Yürümeye oturup kalkmaya çalış sık sık

İyi akşamlar kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür herşeyi normalmiş. Artık heran olabilir. Olsun zaten bence dedi doktor bebegimizin kafası 10 gün önden gidiyor. 38+4 günlüğüz bugün. 40+1 çıkıyor baş ölçüsü.
Ben de artık bekliyor ve istiyorum gelmesini :)

Azra kuzum ❤ iyi cok sukur su an :) sizin isiniz cok daha zor kardesle Rabbim yardimciniz olsun. Arada bende bunalima giriorum esine karsi asiri bi duskunluk geldi bana

Hadi hayirlisiyla ❤

Azra kuzum ❤ iyi cok sukur su an :) sizin isiniz cok daha zor kardesle Rabbim yardimciniz olsun. Arada bende bunalima giriorum esine karsi asiri bi duskunluk geldi bana
ben eşimi görebilsem belki bana da gelir de :) Doğum izni bile final haftasına denk geldi, mecbur gitti sınav kağıdı okumaya.. normalden çooook daha yoğun çalışıyor, ben ona psikolojik destek veriyorum resmen

Canım çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir bebeğin

ben eşimi görebilsem belki bana da gelir de :) Doğum izni bile final haftasına denk geldi, mecbur gitti sınav kağıdı okumaya.. normalden çooook daha yoğun çalışıyor, ben ona psikolojik destek veriyorum resmen
Benimkide sinava hazirlaniyor birde ailesi sagolsun bana birakmiyor pek yinede 2gun sonra is basi yapcak ben iice bunalima giriyorum :)

Cok gecmis olsun
edosko hayirli haberlerle gel insallah

Agrın sancın varmı bende altı saattir çok sık kasılma ve sancı var acaba başlıyor mudur .Bende gittim doktora bugün bekli ceza dedi henüz bi açıklık yoktu

Kızlar iyi akşamlar bugün 4 günlük olduk.kaç gündür ev çok kalabalıktı.Dün herkes gitti bir kv bir de annem kaldı.Eşimde işe başladı.Artık yavaş yavaş düzenimizi oturturuz hem de büyük kızımla ilgilenirim diye düşünürken bugün doktor kontrolümüzde sarılık değerinin 17,5 olduğunu öğrendik hemen yatış verdiler fototerapi için.Şu an hastanedeyiz.oğlum mavi ışık alıyor kaç güne düşer ne zaman çıkartırlar bilmiyorum.aslında ilk günden sütüm geldi hepte emzirdim ama sanırım bunlar yeterli değil.Kızımdan yine ayrı kaldım o da üzülüyor zaten doğumda hastanedeydiniz şimdi de mi gideceksiniz diyor.uykusuzluk derseniz hat safhada doğumdan beri doğru düzgün uyumadım.Neyseki dikişşlerimle ilgili sıkıntım yok her işimi kendim halledebiliyorum.biz de durumlar böyle bizim gibi sarılık geçirenler neler yaptınız?

Agrın sancın varmı bende altı saattir çok sık kasılma ve sancı var acaba başlıyor mudur .Bende gittim doktora bugün bekli ceza dedi henüz bi açıklık yoktu
Canım doğum sancısı çok başka benim belimden bıçak gibi giriyordu nefes aldırmayacak şekilde bir adım bile atamıyordum ama kasılmalar onun habercisi.

Evet var canım. Ama düzenli değil. Sanki sürekli oluyor dünden beri adet ağrısı gibi bir ağrı. Bugün nstde de çıktı. Doktorum birşey söylemedi ama açıklık muayenesi de yapmadı. Cumartesi gidicem tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…