yok hiçbişi yapmıyorum zaten hıçkırırken emmesi daha sıkıntı değil mi genzine giderseCanım peki hıçkırmasını geçirmek için bişiy yapıyor musun mesela ben 10 dk dan uzun sürerse hıçkırık kıyamıyorum emziriyorum yeniden hıçkırık geçiyor o zaman
sen de haklısın canım inşallah tutar memeyi yoksa sagmak zor Allah kolaylık versinKuzum kuveze girecek korkusuyla verdim cocuk 24 saat gozlerini acmiyordu 11e yukseldinsariliktan gucu yoktu
iyiyim satdaşımNasilsin satdasim nasil gidiyor :) ben baya saskin mutlu dusunceli bir degisik ruh gallerindeyim:)))
Gerçek tenli ay hadi inşallah şu an yine katılmalarım var sancıda giriyor inş.başlarbekle canım ne olacağı hiç belli olmuyor daha haftanda varmış ben 40+1 de ssvd oldu birden başladı ve 4 saatte doğum oldu bitti
inşallah canim sabır biraz mutlaka geleceği vakti biliyordur minikGerçek tenli ay hadi inşallah şu an yine katılmalarım var sancıda giriyor inş.başlar
iyice havalara girmiş senin kv :)))S skelebeks aynen canım benim kv nin kucağında duruyor o da sanıyor ki kendini seviyor hafta sonu kızının yanına gitti bana diyor ki hırkamı giy susmazsa. Hırkanla ne alaka dedim cocuk aranıyor süt istiyor benim kucağımda dedim. İnsanlar zaten bi tuhaf bide bebek annede durmayınca iyice insanın morali bozuluyor
Merhaba kizlar uyku tutmadi birsey soracagim sezaryenda kacinvi gun kendi basiniza kalkabildiniz ben esim annemin destegi olmadan hayatta kalkamiyorum ve ameliyat yerim cok agriyor bir oneriniz varsa alirim ayricane sagima ne soluma donebiliyorum bugun banyo yaptim crsamba bandajim cikacak batikona o zaman baslayacagim insallah cabuk toparlarim
Azra kuzum ❤ iyi cok sukur su an :) sizin isiniz cok daha zor kardesle Rabbim yardimciniz olsun. Arada bende bunalima giriorum esine karsi asiri bi duskunluk geldi banaiyiyim satdaşımbende iyiuim çok şükür, bgn büyük oğluma karşı bi öfke nöbeti geçirdim ama şuan iyiyim çok şükür. Uykusuzluk biraz tahammülsüz yaptı galiba beni. Asya idi demi senin prensesin adı?? Nasıl??
Hadi hayirlisiyla ❤İyi akşamlar kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür herşeyi normalmiş. Artık heran olabilir. Olsun zaten bence dedi doktorbebegimizin kafası 10 gün önden gidiyor. 38+4 günlüğüz bugün. 40+1 çıkıyor baş ölçüsü.
Ben de artık bekliyor ve istiyorum gelmesini :)
Bekle kuzum bencede ❤ hayirlisiyla ❤Gerçek tenli ay hadi inşallah şu an yine katılmalarım var sancıda giriyor inş.başlar
ben eşimi görebilsem belki bana da gelir de :) Doğum izni bile final haftasına denk geldi, mecbur gitti sınav kağıdı okumaya.. normalden çooook daha yoğun çalışıyor, ben ona psikolojik destek veriyorum resmenAzra kuzum ❤ iyi cok sukur su an :) sizin isiniz cok daha zor kardesle Rabbim yardimciniz olsun. Arada bende bunalima giriorum esine karsi asiri bi duskunluk geldi bana
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir bebeğinBebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Benimkide sinava hazirlaniyor birde ailesi sagolsun bana birakmiyor pekben eşimi görebilsem belki bana da gelir de :) Doğum izni bile final haftasına denk geldi, mecbur gitti sınav kağıdı okumaya.. normalden çooook daha yoğun çalışıyor, ben ona psikolojik destek veriyorum resmen
Cok gecmis olsunBebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
Agrın sancın varmı bende altı saattir çok sık kasılma ve sancı var acaba başlıyor mudur .Bende gittim doktora bugün bekli ceza dedi henüz bi açıklık yoktuİyi akşamlar kızlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. Çok şükür herşeyi normalmiş. Artık heran olabilir. Olsun zaten bence dedi doktorbebegimizin kafası 10 gün önden gidiyor. 38+4 günlüğüz bugün. 40+1 çıkıyor baş ölçüsü.
Ben de artık bekliyor ve istiyorum gelmesini :)
Canım doğum sancısı çok başka benim belimden bıçak gibi giriyordu nefes aldırmayacak şekilde bir adım bile atamıyordum ama kasılmalar onun habercisi.Agrın sancın varmı bende altı saattir çok sık kasılma ve sancı var acaba başlıyor mudur .Bende gittim doktora bugün bekli ceza dedi henüz bi açıklık yoktu
Evet var canım. Ama düzenli değil. Sanki sürekli oluyor dünden beri adet ağrısı gibi bir ağrı. Bugün nstde de çıktı. Doktorum birşey söylemedi ama açıklık muayenesi de yapmadı. Cumartesi gidicem tekrar.Agrın sancın varmı bende altı saattir çok sık kasılma ve sancı var acaba başlıyor mudur .Bende gittim doktora bugün bekli ceza dedi henüz bi açıklık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?