2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım bi hafta sonra kendi kendime kalkabildim 10. Gün daha iyiydim. Yoksa tek başıma kalkamadığım için bebek uyandığında gece krize giriyordum. Çocuk ağlıyor eşim de uyuyor dedim annem yatsın bari benimle bu sefer annemle yattım annem uyuyor ölü gibi. Kendimi öldüresim geliyordu. Saçımı başımı yolacaktım çocuk ağlıyor geri herkes uyuyor ben doğrulamıyorum yataktan kalkamıyorum. Hala bile ameliyat yerim yanıyor çok zorlandım ilk günlerde kalkarken tek başıma kalkmaya calısırken. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin

Usandık cahil insanlardan ben susamıyorım artık ya dayanamıyorum insanlara
Ben susuyorum canım eskiden çok fazla lafımı esirgemezdim. Şimdi hem halim yok hem de içimden geldiği gibi değil çıkarıma geldiği gibi davranıyorum artık. Kendileri beni böyle yaptılar ne ektilerse onu biçerler

Gene sizinki suluyor benim kız püskürte püskürte kaka yaptı park yatağın alt açma yerindeydi benim üzerim yerler hep kaka olmuştu ıyy temizlemeye nereden başlayacağımı şaşırmıştım :)) şimdi jet hızıyla alt değiştirme yapıyoruz korkudan :))

Benim dogum yaptigim gun sabah yedide ayni kahverengi akinti geldi. 12 de su geldi 14:00 de sancilar basladi. 19:20 de dogum oldu. En guzeli 12 ye kadar uyumustum. Suyum gelince hastaneye gitim. Uyumasaydim normal dogumu yapacak halim olmazdi

Kiz benim baktigim yok iki uc gece ben baktim gozlerim aciyor basim zonkluyor bu aksam yoktu kimse Sabaha kadar uyutmadi allahm sabir versin herkese

Kizlar bebegimde enfeksiyon varmis 10 gun yatmasi gerekiyormus. Biraz emdi beni kucagimda uyuttum. Sut sagip gondericem artik

Popomuza saglik aferim ona

canım keşke niberon başta vermeseydin bise doktor 10 15 gun emzik biberon yok dedi gerekirse kaşıkla verin dedi bebekler işine nasık gelirse onu yapıyor
Kuzum kuveze girecek korkusuyla verdim cocuk 24 saat gozlerini acmiyordu 11e yukseldinsariliktan gucu yoktu

Ayni bizim taktik ortuyoruz bazen acar acmaz yapiyor ozaman yakalanmiyor aaa oyle birseymi varmiş benlede paylasirmisin kullanip

Kiz benim baktigim yok iki uc gece ben baktim gozlerim aciyor basim zonkluyor bu aksam yoktu kimse Sabaha kadar uyutmadi allahm sabir versin herkese
Kız daha ne istiyon o zaman ya :)) 1 aydır kendim bakıyorum ablam 2 gun kaldı yanımda sadece valla herşeyi aynı anda yapamıyorum yemek yapıyorsam temizlik kalıyor temizlik yapıyorsam yemek kalıyor bazen çok yorgunsam herşeyi bırakıp bebiş gündüzleri uyudukça ben de onunla bir uyuyorum dinleniyorum bazen eskiyi düşünüyorum sıkılırdım akşam edemezdim evde şimdi ise nasıl akşam olmuş anlamıyorum bile :)) tek sıkıntımız havaların çok soğuk olması yoksa bu kadar eve tıkılı kalmazdık ve bunalmazdık diye düşünüyorum en kötü bebişimle yürüyüşlere çıkardık parkta otururduk :/ hemen havalar ısınsın basıyor bana lohusalık iyice

Kızlar bugün doktora gittim henüz bi açılma doğum belirtisi yok dedi gününde var bekleyelim ister sen eger evhanlanoyorsan da alalım dedi topu bana attı ne yapayım sizce ben ssvd olucam beklesem açılma filan olurmuki kafam çok karıştı

Ayni durum bizdede var kuzum ilk sarilik 11 e yukseldi cocuk gozlerini acamadi hastaliktan baygin baygin yatti gogsum ates fiskiriyordu semsert ucu yoktu dehset agriyordu sagip sagip uyurken verdim sariligi atlatana kadar verim dedim masallah simdide alisti biberonla iciyor allahim insallah en yakin zamnda vazgecer bu huyundan bende deniyim alip tek kullanimlikmi oluyor

Bende susuyordum şimdi kafama göre kimseyi dinlemiyorum kızınca söylüyorum yaşlandıkça aksi nalet bişey olcam ben zannımca =)

o hissi bende beilirim bebegimi bile kalkip sevemiyorum altini degistiremiyorum kendim emziremiyorum ama annem sagolsun hemen uyaniyor herseyi o yapiyor esim baska odada uyuyor

bekle canım ne olacağı hiç belli olmuyor daha haftanda varmış ben 40+1 de ssvd oldu birden başladı ve 4 saatte doğum oldu bitti

Kuzum kac saate emiyor benmi cok beceriksizim kim bakarsa bebege uyumuyor 24 saat ayakta al degistir sut ver gaz cikar tekrar aynisi uyumaya vakit yok

Ay oda başa gelebilcek birşey bebisler de sıvı sıvı yaptığı için

Islak mendilin icin de kuzum oluyo ayriyetten satılmıyor havlu gibi ici yıkayıp yıkayıp kullanılır yani rahatca kuzum neyseki ilk 14 günden sonra korkmaya gerek yok sen sagsanda hep aralarda vermeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…