KIZLAR HEPINIZI ALINTILAYAMADIM IYI DILEKLERDE BULUNAN ARKADASLARIMA COK TESEKKUR EDERIM DARISI DIGER HAMISLERIN BASINA❤❤❤
Aynen cnm hapşırık da çok var.. bazen acaba üşüyor mu diyorum ama okuduklarıma göre o da normalmiş.Benimkide hickiriyor hapsiriyor bende normal diye biliyorum :) isi degisimi ve hava yutma da huckirik yapiyor
Ben hic kalkamiyorum minoset yazdi banada
korseyi cok sikmadan denicem bandaji cikarmadim carsamba cikacak dedi doktorum sonra batikona baslayacagim bende 2 gun suni cektim ama desteksiz kalkamiyorum dikislerim acayip agriyor masallah vallahi nasil kalkiyorsunuz hayret ediyorum gercekten
Gogsunu aliyormu oglun bizimki hazircı biberondan icecek agliyor gogsu veremedim ucuda yok artik bıktık makina yikamaktan biberon yikamaktan birde alt degistirme sorunumuz var nezaman altini acsam suluyor bizi alt degistirme ortusu yetistiremiyoruz okadarda dikkat etmeme ragmen bi cozum bulamadim sizde durumlar nasil
Canım sarılık olabilirmi. Benim kızda sarılık var doktor idrarda sarılık yada pembebelik olursa Hama’n getir hastaneye dedi.Kızım çişini kakasını yapmıyor diyordum.kakasını hala yapmıyor.çişini yapmaya başladı ama bu defada turuncu gibi kan lekeli gibi yapıyor.yarın kontrole gidecez inşallah önemli bişey değildir.çok korkuyorum.
Beni.kinde de var bide duphlorac beni oyle yapmisti cok surubu biraktim. Ayak altina aci elma yagi suruyorum ben
tesekkur ederim canimTebrik ederim canım. Allah analı babalı büyütsün ❤
masallah canim bnm istedigim kendi basima kalkabilmemCanım ben de 7-8 gün öyleydim. Sonra eşimle bi markete çıktım yürüyüş olsun diye. Daha iyi hissettim. Hastaneye çıkınca da az yürümüş oldum. Bugün de çıktım biraz. Arkadaşların dediği gibi yürüyüş gerçekten iyi geliyor. Şimdi yine cok zorlamadan kalkmaya çalısıyorum yataktan. Ama çok çok daha iyiyim. 14 gün oldu bugün sezaryen olalı
Çok ilginç bisey keşfettim ebebekte baby me ıslak mendil aldım yenidoğan erkekler için icin de 3 tane pipipedi çıktı komik biliyorum amaGogsunu aliyormu oglun bizimki hazircı biberondan icecek agliyor gogsu veremedim ucuda yok artik bıktık makina yikamaktan biberon yikamaktan birde alt degistirme sorunumuz var nezaman altini acsam suluyor bizi alt degistirme ortusu yetistiremiyoruz okadarda dikkat etmeme ragmen bi cozum bulamadim sizde durumlar nasil
Canım cok dikkat et benim oyleydi grip öksürük cok kötü olmustum randevu almistim gün verecekti 2 hafta sonraya ama bende gripden dolayı yüksek ateş de vardi bebegin taşıkardi olmus dedi acil sezeryanla 36 haftalikken aldılarRandevum cuma idi yarına aldım öksürük grip 39.haftaya girdim ne olur ne olmaz bi şey verebilir mi onu da bilmiyorum böyle olan var mıydı son haftasında
Canım cok dikkat et benim oyleydi grip öksürük cok kötü olmustum randevu almistim gün verecekti 2 hafta sonraya ama bende gripden dolayı yüksek ateş de vardi bebegin taşıkardi olmus dedi acil sezeryanla 36 haftalikken aldılar
Valla kuzum benim annemde şaşırdı gelinimizde çok zorlanmış annem de öyle bekliyordu maşallah bana bende çok korkuyordum sez bebegimle hemen ilgilenemem ayaklanmak vs diyr normali cok zorladim ama nasip iste rabbim yine gonlumdrki gibi yardim etti bana tabiki zorlandim emzirriken vs fln ama cok sukur ya yine de :) ben hiç yatmadım hep kendimi zorladım kalkmak için yürüdüm bol bol bidr Hastane de bile eve gelince de korse de çok sıkı değil benim kullandigim ama toparliyo o longur longur hissi karindakiBen hic kalkamiyorum minoset yazdi banada
korseyi cok sikmadan denicem bandaji cikarmadim carsamba cikacak dedi doktorum sonra batikona baslayacagim bende 2 gun suni cektim ama desteksiz kalkamiyorum dikislerim acayip agriyor masallah vallahi nasil kalkiyorsunuz hayret ediyorum gercekten
Amin insallah ❤ bizde ayni sekilde alisma donemleri. İnsallah bugun usutmediysek cok sukur diycem ❤Çok şükür canım iyiyiz alışmaya çalışıyoruz evdeki düzene hasta olup hastahaneye dusmeyelim diye dua ediyorum. Siz ne yaptınız , nasılsınız, takip edemedim pek
Canim 40+0 da aynisi bana da olmustu hafif adet ve bel agrisiyla beraber ve gece dogum olmustu benim:) hayirlisi :)Kızlar bugun 40+1 im bugun kahverengi sümüksü yapıda bişeyler geldi halende ara ara geliyor nişanım geldi DİE düşünüyorum henüz sancım yok kontrol gunum carsamba idi beklesemmi gtsemmi bilemedim (hiç acılmm olmadığı için carsamba yatıs yapacak gıbı gel demişti doktor )
Günaydın hanımlar
Bebekli anneler için gün epeyi önce başladı :)))
@ISIK27 benim oglanda gürültü ve gazı ile birlikte açık sarı ve sulu kaka yapıyor normal canım
@CANIM AZRAM doğum olacak mı bu gün hayırlısı ile kucağına al inşallah paşanı
@Dido44cibi35 nerelerdesiniz bebisler nasıl
edosko bugün en g c yarin doğum haberini bekliyorum
bsebse @Archpa nasilsiniz bebisler nasıl
@defne1453 Bebişin geldimi eve
Bilmiyordun kuzum 2gun de 1er jere yapmistim artik yapmam kesinlikle cok tesekkurler ❤Merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyorum buraya. Malum 2 çocuklu olduk zaman yetmiyor ; bugün gireyim dedim rastgele bir sayfa açtım ve senin yazdığına denk geldim canım. Kızlar acıelma yağı kullanmayın lütfen bebekler için çok tehlikeli çünkü. İnternette birara yayılmıştı herkes kullanıyordu fakat zararları var lütfen kullanmayın ben çok korkarım Allah korusun bebeğinize bişey olur vicdan azabı olur. Bir doktorun yazısını alıntılıyorum aslını okumak için doktorumlabüyüyorum sayfasını okuyun derim.'''''' Acı elma yağıyla ilgili 2 acı anım var. İlki meslek hayatımın ilk aylarında acil servise konvülzyon (epilepsi nöbeti) ile gelen 3 aylık bebek. İkincisi ise genel durumu bozulmuş, kalbi çok yavaş atan, nöbet benzeri hareketleri olan, yoğun bakımlık olan bir başka küçük bebek. İlkine annesi tarafından gaz sancısı olmasın diye acı elma yağı içirilmişti, ikincisine ise bu yağla uzun süre ayak altı ve karın masajı yapılıp, çocuk sarılıp sarmalanıp kundaklanmıştı.''''''
İşin özü yenilmeyen hiçbir şeyi bebeğin cildine de uygulamayın derim . En güvenlisi zeytinyağını hafif ısıtıp asidini giderdikten sonra cilde masaj yapmak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?