- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.907
- 83
Canım en iyisi hipp yenidoğan mis hemşire arkadaşım dediKızlar mama takviye yapmam gerek, marka önerisi olan varmı
Uyku mu, o ne ki :) ilk defa bi boşluk buldum ne zamandirHerkese iyi pazarlar! :)
Uyku durumları nasıl? Ben sersem gibiyim
Kızlar merak ettiğim bi şey var; doğum yapanlar kilo durumlarınız nasıl? Benim 20. gün, 12 kilo kadar gitti, hamilelik öncesi kilomdan 5-6 kilo fazlam kaldı ama korkuyorum kalacak diye.. Diyet de yapılamaz emzirme döneminde.. Önereceğiniz bi şey var mı?
Kara lahana feci süt yapıyor. Annem sürekli yemeğini kavurmasini falan yapıyor. Banyoya giderken yerlere akmasın diye avuçlarını açıyorum o derece arttırdı bendeKızlar süt arttırıcı böyle kesin dediginiz birşey var mıdır acaba ? Rezene içiyorum düzenli ilk 2 3 gün göğüslerim sertleşiyordu şimdi sertlesmiyor yetiyor mu yetmiyor mu bilmiyorum bazen damla damla geliyo sagdigimda çok az cikiyo, eczaneden süt arttırıcı bi damla aldım o biraz ise yaradı ama bebeğim sık emmek istese dolmuyor yani göğsum hurma incir vs yiyorum hep
Ben de bu zamana kadar haftada bir gittim. Şimdi doktor cumartesi çağırdı. Son haftam olduğu için mi yoksa pzt izinliymis o yüzden mi bilmiyorum. Sen ne kadar sıklıkla gidiyorsun ki canım?
Taş çatlasın 5-6 kişi varız sanırım :) miniklerin keyiflerini bekliyoruz bekleyeceğiz napalim canım.Doğuramayanlar olarak kaç kişi kaldık acaba ?bizim bebekler neden gelmek bilmiyor ne sancı var ne de belirti, artik kavuşmak istiyorum kızıma
Mama katı kakaya neden olur canım
Kızlar bebeğim 4 günlük oldu emmiyor sarılık geciricek baslangıcı var sarı hafif yüzü emzirmeye calışıyorum emmiyo kalkmıyor zaten ne yapmam lazım hastanede cok güzel emiyordu 2 saatte bir sabah aksam emziriyordum şimdi nerdeyse 5 dakka filan emiyor napcam bilmiyorum ya
Bebegimi 2 gun once burun tikanikligi oksuruk nedeniyle hastaneye goturdum burnu tikali diye oksuruyor.cigerleri iyi burnu tikali burnunu acmaya devam et dedi eve yolladi. Bugun bebegim bi garip geldi bana dogru duzgun emmedi dun daha iyi olan bebegim bugun uyanamadi bile aksama kadar uyudu. Nefes alis verisi hizlandi. Ananem geldi birakmadim gitmesin diye sıkılıyorum dur dedim.. gitmedi o da allah razi olsun. Sonra atesi var elifin dedi bende hep uyudugu icin ustu ortulu diye sicak gelmistir diye dusundum. Olctum 37.6 cikti. Hastaneye goturduk orda da 37.5 cikti solunum yetmezligi nedeniyle suan minicik kizim yogun bakima alindi yer olmadigi nedeniyle sevk ettiler ozel hastaneye. Ve ben eve dondum yarin 1 de emzirmeye gidicem. 3.5 da da babasiyla gorebilicez. Lutfen dualarinizi esirgemeyin bizden edenden etmeyenden de allah razi olsun. Sogukkanliligimi korumaya aglamamaya calisiyorum ama evde besigini kiyafetlerini gorunce kotu oldum.
allah yardımcın olsun canım bizde sınırda sarılık değeri mama takviyesine başladık yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorKızlar iyi akşamlar bugün 4 günlük olduk.kaç gündür ev çok kalabalıktı.Dün herkes gitti bir kv bir de annem kaldı.Eşimde işe başladı.Artık yavaş yavaş düzenimizi oturturuz hem de büyük kızımla ilgilenirim diye düşünürken bugün doktor kontrolümüzde sarılık değerinin 17,5 olduğunu öğrendik hemen yatış verdiler fototerapi için.Şu an hastanedeyiz.oğlum mavi ışık alıyor kaç güne düşer ne zaman çıkartırlar bilmiyorum.aslında ilk günden sütüm geldi hepte emzirdim ama sanırım bunlar yeterli değil.Kızımdan yine ayrı kaldım o da üzülüyor zaten doğumda hastanedeydiniz şimdi de mi gideceksiniz diyor.uykusuzluk derseniz hat safhada doğumdan beri doğru düzgün uyumadım.Neyseki dikişşlerimle ilgili sıkıntım yok her işimi kendim halledebiliyorum.biz de durumlar böyle bizim gibi sarılık geçirenler neler yaptınız?
Canım en iyisi hipp yenidoğan mis hemşire arkadaşım dedi
Doğuramayanlar olarak kaç kişi kaldık acaba ?bizim bebekler neden gelmek bilmiyor ne sancı var ne de belirti, artik kavuşmak istiyorum kızıma
Doğuramayanlar olarak kaç kişi kaldık acaba ?bizim bebekler neden gelmek bilmiyor ne sancı var ne de belirti, artik kavuşmak istiyorum kızıma
Ah ne güzel gözün aydın canı bes dakikaya düşünce gidersin bebeğin hareketi nasılKızlar bugun sabah nişanım geldi afedersınız önce kahve sonra akşama dogru kırmızıya döndü aradada sancılarım basladı 15 dk gibi aralıklarla şuan.. 5 dk ya düşüncemi gtmk gerekir bu arada suyum fln gelmedi
Aynen öyle bazen bi umutsuzluk çöküyor içime normal olmayacak gibi şu birkaç gün içinde olmasını çok isterdim hazır okulda tatilden bu kdar sancı kasılma oluyor ama açılma olmuyor herkes sancı birden gelir diyor benim bu yaşadığım ne o zaman bugün 90 ları vurdu nst ama düzenli değilayyy gercekten cok az kisi kaldik doguramiyanlar olarak :)
5 dak bir düşünce git canım açılmam 4-5 cm olmuştu ben hastaneye gidince evde çek sancını ve eğer hastanede imkanın olursa sıcak duşta sancılarını karşıla benim 2 saatte tam açılmam oldu.Allah yardımcın olsun.Suyumu doktor patlattı benim 7 cm olunca zaten onunda etkisiyle çok çabuk indi bebek.Kızlar bugun sabah nişanım geldi afedersınız önce kahve sonra akşama dogru kırmızıya döndü aradada sancılarım basladı 15 dk gibi aralıklarla şuan.. 5 dk ya düşüncemi gtmk gerekir bu arada suyum fln gelmedi
Zamani gelince anlicaz cnm merak etme :) Biliyorum cok sabirsiz oluyor insan bende oyleyim... dogurup kurtulmak istiyorum bi an once, ama iste Nasip:) Ilk kizim tam 39 haftalikken gelmisti suyum gelmisti azar azar snra sancim geldi 1 bucuk saat icinde dogumum gerceklesmisti cok kolaydi... Umarim buda o sekilde olurAynen öyle bazen bi umutsuzluk çöküyor içime normal olmayacak gibi şu birkaç gün içinde olmasını çok isterdim hazır okulda tatilden bu kdar sancı kasılma oluyor ama açılma olmuyor herkes sancı birden gelir diyor benim bu yaşadığım ne o zaman bugün 90 ları vurdu nst ama düzenli değil
Benim sütüm yetmediği için sarılık oldu oğlum mamayla destekledik.hem emzirdim hem mama verdim atlattık çok şükürKızlar iyi akşamlar bugün 4 günlük olduk.kaç gündür ev çok kalabalıktı.Dün herkes gitti bir kv bir de annem kaldı.Eşimde işe başladı.Artık yavaş yavaş düzenimizi oturturuz hem de büyük kızımla ilgilenirim diye düşünürken bugün doktor kontrolümüzde sarılık değerinin 17,5 olduğunu öğrendik hemen yatış verdiler fototerapi için.Şu an hastanedeyiz.oğlum mavi ışık alıyor kaç güne düşer ne zaman çıkartırlar bilmiyorum.aslında ilk günden sütüm geldi hepte emzirdim ama sanırım bunlar yeterli değil.Kızımdan yine ayrı kaldım o da üzülüyor zaten doğumda hastanedeydiniz şimdi de mi gideceksiniz diyor.uykusuzluk derseniz hat safhada doğumdan beri doğru düzgün uyumadım.Neyseki dikişşlerimle ilgili sıkıntım yok her işimi kendim halledebiliyorum.biz de durumlar böyle bizim gibi sarılık geçirenler neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?