2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benimde bugun kontrolum vardi hersey iyiydi cok sukur:) sancim fln cikmadi ama bebek baya asagi inmis zaten gece 1 saattir her 5 dkk bir karnim tas gibi oldu.. sanirim dogum kanalina yerlesmis

Uyku mu, o ne ki :) ilk defa bi boşluk buldum ne zamandir 11 kilo gitti benim 1 hafta oldu. 18 kilo almıştım ben hamilelikte ama zaten kilolu hamile kaldigim için amac daha fazlasını vermek :)

Kara lahana feci süt yapıyor. Annem sürekli yemeğini kavurmasini falan yapıyor. Banyoya giderken yerlere akmasın diye avuçlarını açıyorum o derece arttırdı bende

@Sidelya Ebruzerm caka benimde yarına randevum var ama sancı yok hiç. Siz haftada bir mi gidiyor sunuz? Perşembe ye mi gitsem? Boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum artık
Ben de bu zamana kadar haftada bir gittim. Şimdi doktor cumartesi çağırdı. Son haftam olduğu için mi yoksa pzt izinliymis o yüzden mi bilmiyorum. Sen ne kadar sıklıkla gidiyorsun ki canım?
Doğuramayanlar olarak kaç kişi kaldık acaba ?bizim bebekler neden gelmek bilmiyor ne sancı var ne de belirti, artik kavuşmak istiyorum kızıma
Taş çatlasın 5-6 kişi varız sanırım :) miniklerin keyiflerini bekliyoruz bekleyeceğiz napalim canım.
Ben enteresan duygular içindeyim. Bir yandan kucağıma almak kavuşmak istiyorum, evimi misler gibi kokutsun. Ama bir taraftan doğumla ilgili nasıl olacak, neler yasayacagim kaygisi

Mama katı kakaya neden olur canım

Sağol canım bilgi için

bizdede sınırda çıktı sarılık bende emziriyorum sanırım yeterli gelmedi canım mama takviyesine başladık. Yarın kontrolümüz var bakalım ne olacak

Allah şifa versin minik kuzuya yardımcın olsun rabbim

allah yardımcın olsun canım bizde sınırda sarılık değeri mama takviyesine başladık yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor

Canım en iyisi hipp yenidoğan mis hemşire arkadaşım dedi

Bizde o markayı kullanıyoruz doktor verdi canım

@Sidelya Ebruzerm caka benimde yarına randevum var ama sancı yok hiç. Siz haftada bir mi gidiyor sunuz? Perşembe ye mi gitsem? Boşuna gidiyormuş gibi hissediyorum artık
Benim artk sklasti cnm bugun vardi ve cuma telrar randevum var eger cumada gelmezse pazartesi tekrar boyle devam ediyor

Doğuramayanlar olarak kaç kişi kaldık acaba ?bizim bebekler neden gelmek bilmiyor ne sancı var ne de belirti, artik kavuşmak istiyorum kızıma

Sat günlerimiz aynıymış :) ama daha gelesi yok benim kızın nst de sancı çıkmıyor suyum da iyiymiş. Ama nezle ve öksürük oldum normalde kontrol cuma idi yarına aldım bakalım ne olacak

Kızlar bugun sabah nişanım geldi afedersınız önce kahve sonra akşama dogru kırmızıya döndü aradada sancılarım basladı 15 dk gibi aralıklarla şuan.. 5 dk ya düşüncemi gtmk gerekir bu arada suyum fln gelmedi

Ah ne güzel gözün aydın canı bes dakikaya düşünce gidersin bebeğin hareketi nasıl

ayyy gercekten cok az kisi kaldik doguramiyanlar olarak :)
Aynen öyle bazen bi umutsuzluk çöküyor içime normal olmayacak gibi şu birkaç gün içinde olmasını çok isterdim hazır okulda tatilden bu kdar sancı kasılma oluyor ama açılma olmuyor herkes sancı birden gelir diyor benim bu yaşadığım ne o zaman bugün 90 ları vurdu nst ama düzenli değil

5 dak bir düşünce git canım açılmam 4-5 cm olmuştu ben hastaneye gidince evde çek sancını ve eğer hastanede imkanın olursa sıcak duşta sancılarını karşıla benim 2 saatte tam açılmam oldu.Allah yardımcın olsun.Suyumu doktor patlattı benim 7 cm olunca zaten onunda etkisiyle çok çabuk indi bebek.

Zamani gelince anlicaz cnm merak etme :) Biliyorum cok sabirsiz oluyor insan bende oyleyim... dogurup kurtulmak istiyorum bi an once, ama iste Nasip:) Ilk kizim tam 39 haftalikken gelmisti suyum gelmisti azar azar snra sancim geldi 1 bucuk saat icinde dogumum gerceklesmisti cok kolaydi... Umarim buda o sekilde olur

Benim sütüm yetmediği için sarılık oldu oğlum mamayla destekledik.hem emzirdim hem mama verdim atlattık çok şükür
İnsallah sizde hemen atlatirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…