İlk çocukta öyle oluyor canım. Gece uykunun bolunmesine alışmak bile zaman istiyor. İkinci de uykusuzluga bağışıklık kazanildigi için daha kolay geçiyor günler.kısır döngü gibi uff. Senin değer kaçdı canım. Bizim geçen hafta 13 dü haftaya salıntekrar kontrol var. Senin ufaklık kaç günlük oldu. Doktorun ne diyor bu duruma
Maşallah size ben daha bi çocuğun bakımını beceremedim
%100 uykusuzluk uyursam sabırlı oluyorum uyumazsam tüm canlılar bana batıyor senlik bişey değil eşinde yardım etsin bi zahmet çocuk sadece senin değil ki çocuğa kızma kocana kız =)Ya kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum aglamak geliyor icimden uykusuzluk hat safhada cocuk durmuyor dun aksama kadar uyumadi ozellikle yikadim cocugu uyusun bende yatayim diye ama nafile uyumadi aksam oldu basini geri atiyor agliyor ayakta gezdiriyorum salliyorum yok esim gecti koltuga uyudu ben olecem hem uykusuzluk hem kolum agridi kendimi kotu hissetmemin sebebide kendime hakim olamiyorum uykusuzluktanmi bilmiyorum sinirim tepemde el kadar bebege kiziverirken buluyorum kendimi yeter artik sus diye esimde bagirma cocuga diyo uyumaya devam sonra o masum yuzune bakinca utaniyorum kendimden minicik bedeni kimbilir ne acilar agrilar cekiyorki agliyor ama kendimi kaybetmis oluyorum oysa ne hayallerle dogum yaptim 9ay elim karnimda onunla konustum ben cok kotu biriyim yavruma kiziyorum kendimden utaniyorum niye bukadar sinirli biri oldum gozum donuyor oturdum sofradan doyarak kalkamiyorum aksama kadar bir lokma yemedigim oluyor bazen cok guzel uyuyor tam ben birsey yapacak oldummu cocuk ayakta :0-(
Sizdede boyle olan varmi benmi cok kotuyum napmam lazim bu vicdan oldurecek beni
27 derecede iki tane ayakli tayt cok degil mi ki acaba...tek bitane giydiriyorum ben.evet corap patik var ama bilemedimKiz 30 dereceydi icerisi babmlar kizdi uzmanin biri sicaklik bakterileri cogaltir vs demis suan 27 derece petek yaninda cocuk birtane corap iki ayakli tayt giydiriyorum yetmezmi ki bu karnida sarili bugun patik giydirdim
bu bir haftadır sen farklı bişey yedin mi mamada tepki verirdi bence alerjisi olsa ne bileyim mukuslu kanlı dışkı,vücutta kızarıklık gibi sevindim testin temiz olmasına canımEvet kuzum temiz ciktı test yani bakteri vs yok mama nadir veriyorum ilk basta kakasi sariydi ucgundur yesil alerjisi olsa bastan beri yesil olmasi gerekmez mi bilmedigimden soruyorum
ben 22-23 derecede corapla bi tane patikli pantolon giydiriyorum27 derecede iki tane ayakli tayt cok degil mi ki acaba...tek bitane giydiriyorum ben.evet corap patik var ama bilemedim
Saol cnm evet sukurler olsunGozun aydin canim
Kavustun sende.
Bilmiyorum derecedemi var problem bende usuyorum27 derecede iki tane ayakli tayt cok degil mi ki acaba...tek bitane giydiriyorum ben.evet corap patik var ama bilemedim
Bizikide gogsumu cok cekistiriyor n sonunda agliyor sagip veriyorum bu cocuk emmek mi istemiyor emmeyimi bilmiyor anlayamadim agliyor emerken yaBebegim surekli ağlıyor. Memeyle kavga halinde doymuyor sanki. Sutum var ama emdikten 5 dk sonra göğüs uçlarım kayboluyor daha cok sinirleniyor. Kendi kendine uyuyamıyor 5 dk da uyanıyor en fazla. Pusetinde uyumayı seviyor iki büklümac mi diyorum ama kaka vw cis yapıyor onlarda sıkıntı yok. Memede uyumak istiyor hep. Ve acayip gazimiz var
Yok. Canim gizli kan varmidir diye tahlil yapti oda yok kizariklik vs yok ama cok gazli bi bebek nerden gelio bungaz bilmiyorumbu bir haftadır sen farklı bişey yedin mi mamada tepki verirdi bence alerjisi olsa ne bileyim mukuslu kanlı dışkı,vücutta kızarıklık gibi sevindim testin temiz olmasına canım
Merhaba guzel Anneler
Sukurler olsun yavrumu saat 11:30 gibi kucagima aldim. Cok guzel bi dogumum oldu. Saat 10 gibi suyumu patlattilar kendi sancimi bekledik gelmeseydi suni sanci verilcekti ama sukurler olsun gerek duyulmadi. 11 dogru sancilarm basladi ve 11:30 da kizimi aldim kucagima. zaten 5 cm acilmam vardi o yuzden cabucak gelisti
Allah razi olsun :) amin insallah cumlemizMaşallah sana canım Allah analı babalı büyütsün inşallah meleğini
sağlıkla kucağına aldın kuzunu
Teşekkür edermmastit belirtilerine baktm da benmkine benzemiyor sık sık emzirmeye çalışcam yine geçmezse doktora giderim a
doktorumdan isteyeyim ben de canım çok sağolCanım damla olarak relactaz kullaniyorum Dr verdi şükür bir nebze düzeldi
17 günlük boş memeyi tutamıyor. Normalde sağmadığım memeyi veriyorum zatende onuda uyanmaya çalışırken uyku mahmurluğunda alıyor tamamen uyanınca bırakıyor. Öyle bir ağlıyor ki sakinleştirmek mümkün olmuyor. Ama 1 saatte sağmayı deneyeyim birde belki çok uyarılınca daha çok gelir.
Evet kesinlikle ikimiz açısından da iyi olacak çok üzülüyorum emmeyince.. buarada altını açmayı bırak tüm üstünü değiştiriyorum yinede uyanmıyor. Hem uykucu hem tembel çıktı kızımDolu memeyide uyaninca icmiyorsa biberon daha kolayina geldigi icin o zaman, aglayinca panik yapma, sakin kal. Bebeginde sakinlesmesini bekle sonra memeyi teklif et. Boyle bir dene.Bezini acinca uyaniyorlar bu arada, sadece meme vermeye karar verirsen 3 saatten once bezini cikartip emzirebilirsin. Sadece memeyle beslenmeyi duzene koyarsan cok rahat edersin, bebek icin en faydalisi,hem bedeva hem hijyenik hemde sagmakla,mama hazirlamakla ugrasmazsin her yerde hazir. O duzeni oturtana kadar biraz zorlanirsin ama sonra hep rahat edersin.
Sızıntı şeklinde ağzının kenarından her beslenme sonrası çıkarıyor. Dr reflü dedi. Bazen de tamamen çıkarıyor. Ar mama kusmayı engelliyormuş 2 öğün bütün güne etki eder dedi.canım seninki çok mu kusuyor bizim de kusma sorunumuz var ama doktor hiç mama vs den bahsetmedi alerji veye mide sorunu olabilir diye düşündü eşim ve bende de mide rahatsızlığı var çünkü kardeş de alerjik sen mamayı kullanınca işe yararsa burfan paylaşır mısın canım beni etiketleyip
Yarım saat gayer iyi :) Bizim daha uzun :)Ben de burdayim:) her uyanis en az yarim saat suruyor emzir altina bak gaz cikart seanslari ona soyleniyorum
Tek tek alıntılamayadım ama çok zor geçti 12 saat sancı çektim en son Dr geldi açılma devam etmedi ben sezeryan istedim 21.58 de dünyaya geldi miniğim aynı benilk emmeyi de aldı şükür ikimiz de iyiyiz Allah düşmanımın başına vermesin o sancıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?