2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gozun aydın canım hayırlı evlayolsun InsaAllah ❣

Sadece ama sadece anne sütü alan bir bebeğin şu ihtiyacı olmaz canım bana kendi doktorum arap ülkelerinde anneler bebeklerine 6 ay şu dahi vermiyorlar o sıcaklıkta anne sütünün yüzde 80 i su zaten ama sen kalkipta çocuğa şekerli şu vs farklı şeyler verirsen şu ile de desteklemek gerekir malesef

Verdigmde kusuyor kimyonu midesi almiyo galiba cnm dediklerini yapiyoruz gaz ciksada huzursuz

Doktr bna diyet demedi sut yogurt peynire alerjisi olabilir haliyle yiceksin yede zaten dedi unv hastanesine gidin dedi tabi kaka temiz idrar temiz virde idrar kulturu var pazartesi cikacak sonucu onun durumuna gore unv gidin veya gitmeyin dicek

Sagdigin sut memendeki sutu gostermez, cunku memedeki sut birden gelip kesilip uzun sure uyarilip tekrar gelir. Bazen 40 cc icin 1 saat sagim yapip birden 5 dkda 70-80 cc sut gelebilir. Mesela ne kadar sure sagim yapiyorsun? Bu bahsettigim sagim icin bu arada, emzirmek daha farkli. meme emzirildiginde daha cok uyariliyor hem duygusal olarak hemde bebeklerin cenesi cok daha kuvvetli, sut akisi daha hizli oluyor. Sut az olabilir belki bebegin 3 saatte 1 emdigi icin memelerin cok fazla sute ihtiyac yok gibi algilayip daha az sut uretimi yapiyordur. Sende mama verdikce daha az emzirdigin icin sut uretimin verimi gittikce dusmustur. Daha sik ve uzun sure emzirmeyi denesen bir kac gun mama vermeden, bol su icip ve dinlenip. Belki faydasini gorursun. Kan degerlerinide olctur mutlaka kansizlik sutu azaltir

Kiz 30 dereceydi icerisi babmlar kizdi uzmanin biri sicaklik bakterileri cogaltir vs demis suan 27 derece petek yaninda cocuk birtane corap iki ayakli tayt giydiriyorum yetmezmi ki bu karnida sarili bugun patik giydirdim

Doktr bna diyet demedi sut yogurt peynire alerjisi olabilir haliyle yiceksin yede zaten dedi unv hastanesine gidin dedi tabi kaka temiz idrar temiz virde idrar kulturu var pazartesi cikacak sonucu onun durumuna gore unv gidin veya gitmeyin dicek
canım Allah korusun alerjisi varsa senin sütünden etkilemir yoksa niye huysuzlansın yada tepki versin mama veriyorsan o başka alerjik mamalar var ondan verilir ama kesinlikle anne diyet yapmalı alerjin varsa ve senin sütünden etkileniyorsa. dışkı testin temiz mi çıktı?

Kiz 30 dereceydi icerisi babmlar kizdi uzmanin biri sicaklik bakterileri cogaltir vs demis suan 27 derece petek yaninda cocuk birtane corap iki ayakli tayt giydiriyorum yetmezmi ki bu karnida sarili bugun patik giydirdim
30 cok 27 de cok 25 yeterlı canım kendu gıyımınede dukkat et . Sana yardımcı olabılecek kımse yok mu

Daha sık emzirmeye çalıştım ama bebeğim kendi istemeden kesinlikle emmiyor biberonu bile almıyor ortalama 3 saat uyuyor ve ne yaparsam yapayım uyanmıyor. Sağarak memeyi boşaltmanın zor olduğunu biliyorum o yüzden sağdıktan sonra verdim bebeğime ama yinede süt gelmedi silikon uçla emdiği için gelip gelmediğini görüyorum. Ne yapacağımı şaşırdım beni emse sütümün artacağına da inanıyorum ama kızım çok tembel..

Birde sagmadan once emzirmeyi denesen? Silikon uc olmadan emmiyor mu? Sen 3 saat dolmasini beklemeden sik sikta sagabilirsin saatte 1 gibi, en azindan surekli uyarilir. Bebek kac gunluk bu arada?

Birde sagmadan once emzirmeyi denesen? Silikon uc olmadan emmiyor mu? Sen 3 saat dolmasini beklemeden sik sikta sagabilirsin saatte 1 gibi, en azindan surekli uyarilir. Bebek kac gunluk bu arada?
17 günlük boş memeyi tutamıyor. Normalde sağmadığım memeyi veriyorum zatende onuda uyanmaya çalışırken uyku mahmurluğunda alıyor tamamen uyanınca bırakıyor. Öyle bir ağlıyor ki sakinleştirmek mümkün olmuyor. Ama 1 saatte sağmayı deneyeyim birde belki çok uyarılınca daha çok gelir.

Canim yalniz bakiyosun sanirim..dedigin gibi uykusuzluk yorgunluk senide geriyor..
Esinin yardim etmesi lazim.baska kimse yoksa.
Sen sinirli gergin olunca bebisinde geriliyordur..isi gucu bosver.o uyudugunda sende uyu..duzene girer elbet

Gozun aydin canim
Kavustun sende.

Yani doktorlar arasindada gorus farki olabiliyor biz surekli sekerli su vermiyoruz ki sarilik var diye verdik sudan zarar gelecegini sanmiyorum bir damla su cocuga zarar vermez tabi istemeyen vermeyebilir kuZum

Kizlar cogu zaman okuyorum takipteyim sizi..kizim cok uslu degil. Cok akside degil. :) Bazen gaz sancisi bizdede oluyor.bazen uzunca uyuyor..geceden geceye degisiyor durumu.
Zayif bi bebek degil.sarilik sikintimizda yok o nedenle saatli emzirmiyorum.
Yedigime ictigimede dikkat etmiyorum. Sütüm cok hamileliktede su andada cok su iciyorum.cok olmasini ona bagliyorum.
Bizde durumlar boyle

Evet kuzum temiz ciktı test yani bakteri vs yok mama nadir veriyorum ilk basta kakasi sariydi ucgundur yesil alerjisi olsa bastan beri yesil olmasi gerekmez mi bilmedigimden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…