2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kiz 30 dereceydi icerisi babmlar kizdi uzmanin biri sicaklik bakterileri cogaltir vs demis suan 27 derece petek yaninda cocuk birtane corap iki ayakli tayt giydiriyorum yetmezmi ki bu karnida sarili bugun patik giydirdim
Neee 30 -27 derece mi
Canim ben sana diyim erkek bebekler sicagi pek sevmez benim gösterge 24 gosteriyor o zaman bile kizim alev gibi oluyor daha cok darlaniyor hemen odayi havalandiriyorum serinletiyorum biraz daha iyi uyuyor huzursuzlugu bundan olabilir

Dogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim var kilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?

Ben sadece kaşlarımı aldırdım kilom gitti zaten canım en kısasürede bi manikür pedikür iyi gelecek bana. Sende neler var :))

Ben de henüz fırsat bulamadım çok istiyorum ama ilk boş zamanımda uyumanın hayalini kuruyorum sadece :)) 63le hamile kalmıştım. Son kilom 82ydi. Şu an 70 kiloyum hedefim 60a düşmek. Dikişlerim erisin evde kendim pilatese başlıycam

Pamuk Panda bence tek göğüsle devam et bosaltsin kendi birakiyolar bazen tekrar araniyorlar emmek icin oyle yaparsa diger göğüsü teklif et bebegine

Canım teşekkür ediyorum bugün gündüz tek memeye başladık daha huzurlu böyle

Hayırlı uğurlu olsun canım

Canım hurmalı Sudan sonra normal su verdin mi acaba

Çok zormuş bu işler canım ya, bizimkinde emerken uyuyor maalesef

Kuru incirde ye canım oda süt yapıyor.emdikce çoğalıyormuş süt bol bol emzirmemiz lazım. Mama sonrası su veriyormuşsun acaba

Valla aslında doğru söylüyorsun canım eskiler nasıl kolay büyütmüş. Biz pimpiriklendikçe olmuyor hiç bişey

Canım sıkma canını bizde aynılarını olmasa da benzer sıkıntılar yaşıyoruz süreç zor sabır istiyor

Canım hayırlı olsun gözünüz aydın olsun

İlk çocukta öyle oluyor canım. Gece uykunun bolunmesine alışmak bile zaman istiyor. İkinci de uykusuzluga bağışıklık kazanildigi için daha kolay geçiyor günler.

Uyanamadığım için lanet ediyorum kendime canım bir an önce alışmak istiyorum

Ben sadece kaşlarımı aldırdım kilom gitti zaten canım en kısasürede bi manikür pedikür iyi gelecek bana. Sende neler var :))

Kac kilo aldin ya hemen gitmis kiskandim ben kiloyu seviyorum aslinda, gogus kalca dolgun oluyor, hatlar belirgin oluyor ama gobek sevmiyorum, benim daha siskinligim var. Yakin zamanda bakim yapip esimle romantik bir aksam gecirmek istiyorum:) biz iyi hissedelim mutlu olalim ki cocuklarada yansisin dimi:))

Bu cumartesi saçımı boyatmaya gittim çok iyi geldi kilo olarak 12 kg verdim vermem gereken 10 kg daha var bu aralar dikkat edemiyorum süt verme stresi var ya azalır kesilirse diye bahar gelsin yürüyüşler yapacağım oğlumla o zaman daha iyi olacak

Salmayalim kendimizi ya basla mutlaka kuzum bi yarim saatte olsa ayirabilsen kendine cok fark ediyor, 5 dk dus hafif makyaj falan. Hem kendimiz iyi hissederiz hemde erkekler gorsellikten cok daha fazla uyariliyorlar eslerimizede jest olur gorsel ziyafet:))

Masallah sana ve kızına canım

Yemekten kisilmaz zaten kuzum ama fuzuli karbonhidrat hep bize fazla kilo olarak Geri donuyor o yuzden en azindan sekeri mumkun oldgunca az tuketmek yardimci olur. Biraz daha sert sporlar lazim sikilasmak icin yuruyus kesmez :)) squat g
Hareketini cok begeniyorum tek bir hareketle ayni anda bir suru kasimizi calistiriyoruz. Yuruyus+squatla desteklersen kisa surede verirsin kilolarini

Bende 86 ile doğuma gittim geldiğimde 76ydım hala 76 sıkıldım azalmıyor ama 5 gün para kadar kanama oldu o kadar regl olmadan kilo vermek zor vücut tutuyor kiloları

Bende 86 ile doğuma gittim geldiğimde 76ydım hala 76 sıkıldım azalmıyor ama 5 gün para kadar kanama oldu o kadar regl olmadan kilo vermek zor vücut tutuyor kiloları

Cok az kanaman olmus :| benim dogum yapali 20 gun oldu, hala azda olsa kanama var. Kilolarimiz ayni, benim boyum 168, daha uzun olsam yine tasirdim ama bu boya gitmiyor:) gobegi nasil eriticez asil sikinti o, korse kullaniyormusun

Cok az kanaman olmus :| benim dogum yapali 20 gun oldu, hala azda olsa kanama var. Kilolarimiz ayni, benim boyum 168, daha uzun olsam yine tasirdim ama bu boya gitmiyor:) gobegi nasil eriticez asil sikinti o, korse kullaniyormusun
İlkinde kullanmamıştım ama doğumdan sonra karnıma bastırıp kum torbası koymuşlardı göbeğim sıfırdı eve geldiğimde bu sefer bastırnadılar göbekliyim takmaya çalışıyorum iki çocuktan vakit bulduğumda

Eve geldiginde 0 olacak gobek bende ilkindede yoktu daha cok 5 aylik hamilelere benziyordum Sen bayagi iyi kurtulmussun:) darisi simdiki gobisinde basina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…