- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 37
Gözunaydin cnmKızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım ben de :) doğumum çok güzel geçti elhamdülillah. Oğluşum resmen Ocak bebeği olmamak için direnmis. Bu gece tam 2de geldi paşam. Bu grupta benden başka kimse kalmadı ama diğer bekleyen bütün hamislere de hayırlısıyla nasip etsin rabbim
Gozunaydin canim❤ Rabbim anali babali buyutsun❤Kızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım ben de :) doğumum çok güzel geçti elhamdülillah. Oğluşum resmen Ocak bebeği olmamak için direnmis. Bu gece tam 2de geldi paşam. Bu grupta benden başka kimse kalmadı ama diğer bekleyen bütün hamislere de hayırlısıyla nasip etsin rabbim
Allah yardımcın olsun canım zor işin inşallah bir an evvel biraz düzene girer sen de o da rahatlarBirsey yiyemiyorumki arkadaslari okuyorum şok evde yemek pişmez oldu makarna melemen vs zar zor yapiyoruz. Oda aksamlari kahvalti bile yapamadigim oluyor ben bi is yapacak oldummu cocuk
Felfecir kac saatir besikte salladim ayakta salliyorum uyumuyor artik bayilacak uykusuzluktan
Hatırladım seni 2015 ekim grubundan:)Hayırlı sabahlar arkadaşlar.ben mart annesi olacağım inşallah.sizlere bir konuda soru sormak için yazıyorum.hamileliğinizde tsh değeri yüksek olup normal doğum yapan var mı aranızda ? Sınırda idi ama son tahlilde 4.34 çıkmış.Normal doğuma engel olur mu ilk doğumum normaldi ams tsh de normaldi çatpıntı yoktu.bunda sürekli çarpıntı hızlı kalp atımı yaşıyorum.
Bu arada hepiniz yavrularınızı sağlıkla huzurla büyütün inşaallah
Kişiden kişiye değişiyor ama 1 hafta zaman ver kendine ben 2. günden itibaren çok rahat yürüdüm.Herkeslere günaydın :)
Spinal sezeryan olanlar kaç günde iyileşti dikiş yeriniz yerimden kalkmak çok zor geliyor daha 3.gün ama şükür baş ağrısı yaşamıyorum bol yürümek lazım ama kalkmak çok zorluyor annem olmasa işim çok zor
sidelya hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah grupta kalmadı sanırım doğum yapacak
Sagmakla emzirmek ayni degil iste. Bebeklerin ceneleri daha guclu hemde duygusal olarak emzirince memeler daha cok uyariliyor, daha cok sut akisi oluyor. Sagmak emzirmek gibi annede duygusal bir bag olusturmuyor.
Mama vermeden once sadece meme ile gunde kac kere bez degistiriyordun? Bebegin aglamasinin bir suru sebebi olabilir, anneler acliga yormadan once emin olsalar daha iyi olur bebek ne mama alir belki ne anne sagmak zorunda kalir. Sadece anne sutu aldiginda gunde 5-6 cisli bez yeterli sayiliyor. Icin rahat etsin istersen ev tipi bebek tartisida alabilirsin gunluk kilo alimini takip edersin boylelikle. Gercekten sutun yetmedigini farkedersen o zaman mama takviyesine devam edersin. Sutun azsa kan degerlerinede baktir mutlaka, kansizlik sutu etkiliyor
Mamayı çok çok çok zor durumda kalırsam verdim bi ilk haftamizda bi biberon bide geçen gece işte , ama düzenli mama alan bi bebeğe vermek gerekir yeğenim de veriyolardi çünküCanım allah yardımcın olsun iyi haberlerini duymak nasip olsun
Bende 75 le doğuma gittim 66 kıloyum şimdi 60 la kalmıştım yediklerime dikkat etmiyorum süt olsun bol olsun diye diye dolandigimdan epeydir aynı kilodayım bu kadar gitti benden +6 ile yola devammDogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim varkilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?
Sonunda kavuştun sende yavruna,hayirli olsun güle güle büyüt bebeginiKızlar çok şükür oğlumu kucağıma aldım ben de :) doğumum çok güzel geçti elhamdülillah. Oğluşum resmen Ocak bebeği olmamak için direnmis. Bu gece tam 2de geldi paşam. Bu grupta benden başka kimse kalmadı ama diğer bekleyen bütün hamislere de hayırlısıyla nasip etsin rabbim
Maalesef öyle olacak gibi...Rahatina bayagi duskun o zaman ugrastirir seni:)
Teşekkürler cnm. Hayır vermedim sadece hurmalı su verdim.Canım teşekkür ediyorum bugün gündüz tek memeye başladık daha huzurlu böyle
Hayırlı uğurlu olsun canım
Canım hurmalı Sudan sonra normal su verdin mi acaba
Çok zormuş bu işler canım ya, bizimkinde emerken uyuyor maalesef
Kuru incirde ye canım oda süt yapıyor.emdikce çoğalıyormuş süt bol bol emzirmemiz lazım. Mama sonrası su veriyormuşsun acaba
Valla aslında doğru söylüyorsun canım eskiler nasıl kolay büyütmüş. Biz pimpiriklendikçe olmuyor hiç bişey
Canım sıkma canını bizde aynılarını olmasa da benzer sıkıntılar yaşıyoruz süreç zor sabır istiyor
Canım hayırlı olsun gözünüz aydın olsun
Uyanamadığım için lanet ediyorum kendime canım bir an önce alışmak istiyorum
Herkeslere günaydın :)
Spinal sezeryan olanlar kaç günde iyileşti dikiş yeriniz yerimden kalkmak çok zor geliyor daha 3.gün ama şükür baş ağrısı yaşamıyorum bol yürümek lazım ama kalkmak çok zorluyor annem olmasa işim çok zor
Cnm 5.günden sonra çok rahatlıyorsun merak etme henüz erken bnm 7.günüm bugun gayet rahat hiç olmamış gibi yürüyebiliyorum bol bol yürü kendini sıcak tut çabuk atlatırsın sende insallah
Kaç gün devam ettiniz canım peki bu hurmali suyaBizimde sarılığımız vardı. Çok yüksek değildi ama bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Şekerli su yerine bir tane hurmayı bir çay bardağı suda bekletip günde 1-2 kaşık verdik. Faydası oldu mu bilmiyorum ama bizim sarılığımız geçti şükür.
5. Günden itibaren 5 gün verdik 8. Gün doktorumuz tehlike kalmadı dedi ama rengi hala sarı gibiydi 10. Güne kadar verdik o yüzden sonra rengi de düzeldi uykusuda azaldı bıraktık.Kaç gün devam ettiniz canım peki bu hurmali suya
Canım ben de anlamıyorum kızıma tek meme verirdim doyardı kusmazdı ama oğlum illa iki memeyi de içiyor sonra bi avuç kusuyor nerdeyse o süt sana fazla diye diye veriyorum vermezsem istiyor illa ikinci memeyi boşa içmiş oluyor kızdırıyor beniGunaydin kizlar ❤ bisey sorcam bizim kusmalarimiz artti. Her beslenmede olmuyor ama eskiye gore fazlalasti. Sutu emer emmez degil bi 15 20dk sonra oluyor. Kesik kesik degil su gibi geliyor. Reflu mu acaba yoksa normal mi
Canım teşekkür ederimHatırladım seni 2015 ekim grubundan:)
Tebrik ederim
İlaçla kontrol altına alınır değer benim de yüksekti normale döndü tsh ama doğumum sezaryendı en baştan beri
Merhaba korse kullanıyor musunuz. Bana ertesi gün taburcu olmadan korse taktılar hastanede. Gündüzleri hep taktım acıyı çok hissetmedim sayesinde ve eve gelince bile hiç yatmadım. Beni çok rahatlattı.Herkeslere günaydın :)
sidelya hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah grupta kalmadı sanırım doğum yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?