2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözunaydin cnm

Gozunaydin canim❤ Rabbim anali babali buyutsun❤

Gunaydin kizlar ❤ bisey sorcam bizim kusmalarimiz artti. Her beslenmede olmuyor ama eskiye gore fazlalasti. Sutu emer emmez degil bi 15 20dk sonra oluyor. Kesik kesik degil su gibi geliyor. Reflu mu acaba yoksa normal mi

Herkeslere günaydın :)
Spinal sezeryan olanlar kaç günde iyileşti dikiş yeriniz yerimden kalkmak çok zor geliyor daha 3.gün ama şükür baş ağrısı yaşamıyorum bol yürümek lazım ama kalkmak çok zorluyor annem olmasa işim çok zor

sidelya hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah grupta kalmadı sanırım doğum yapacak

Hayırlı sabahlar arkadaşlar.ben mart annesi olacağım inşallah.sizlere bir konuda soru sormak için yazıyorum.hamileliğinizde tsh değeri yüksek olup normal doğum yapan var mı aranızda ? Sınırda idi ama son tahlilde 4.34 çıkmış.Normal doğuma engel olur mu ilk doğumum normaldi ams tsh de normaldi çatpıntı yoktu.bunda sürekli çarpıntı hızlı kalp atımı yaşıyorum.
Bu arada hepiniz yavrularınızı sağlıkla huzurla büyütün inşaallah

Allah yardımcın olsun canım zor işin inşallah bir an evvel biraz düzene girer sen de o da rahatlar

Hatırladım seni 2015 ekim grubundan:)
Tebrik ederim
İlaçla kontrol altına alınır değer benim de yüksekti normale döndü tsh ama doğumum sezaryendı en baştan beri

Kişiden kişiye değişiyor ama 1 hafta zaman ver kendine ben 2. günden itibaren çok rahat yürüdüm.
Hareket etmek iyileşmeyi hızlandırıyor.

Yeni bakıldı değerlerime gayet iyi ama ben doktorum verdiği ilacı kullanayim en iyisi , çok şükür 2 gündür mamasız atlattım yinede emin ol vermemek için son ana kadar direniyorum

Bende 75 le doğuma gittim 66 kıloyum şimdi 60 la kalmıştım yediklerime dikkat etmiyorum süt olsun bol olsun diye diye dolandigimdan epeydir aynı kilodayım bu kadar gitti benden +6 ile yola devamm

Sonunda kavuştun sende yavruna,hayirli olsun güle güle büyüt bebegini

Teşekkürler cnm. Hayır vermedim sadece hurmalı su verdim.

Kaç gün devam ettiniz canım peki bu hurmali suya

Gunaydin kizlar ❤ bisey sorcam bizim kusmalarimiz artti. Her beslenmede olmuyor ama eskiye gore fazlalasti. Sutu emer emmez degil bi 15 20dk sonra oluyor. Kesik kesik degil su gibi geliyor. Reflu mu acaba yoksa normal mi
Canım ben de anlamıyorum kızıma tek meme verirdim doyardı kusmazdı ama oğlum illa iki memeyi de içiyor sonra bi avuç kusuyor nerdeyse o süt sana fazla diye diye veriyorum vermezsem istiyor illa ikinci memeyi boşa içmiş oluyor kızdırıyor beni

Hatırladım seni 2015 ekim grubundan:)
Tebrik ederim
İlaçla kontrol altına alınır değer benim de yüksekti normale döndü tsh ama doğumum sezaryendı en baştan beri
Canım teşekkür ederim evet ikinci geliyor nasipse:))inşallah normale döner zorluyor bakalım normal doğuma engel olur mu doktorlar söyler herhalde yani umarım

Merhaba korse kullanıyor musunuz. Bana ertesi gün taburcu olmadan korse taktılar hastanede. Gündüzleri hep taktım acıyı çok hissetmedim sayesinde ve eve gelince bile hiç yatmadım. Beni çok rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…