2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ben 1. Hsmileligimde Hipertiroid hastasiydim şimdi hasimatom var iki hamileligimde de ilaç kullandım. İki bebeğimi de normal dogumla kucağıma aldım. Şükür hiç sorun yaşamadım

Sac ben de boyatmak istiyorum ama cesaret edemiyroum ya. Ama cok iyi gelecek moral acisindan askinda. Belki sutum cogalir :)

Senin Azmin ve kararliligin beni de motive ediyor. Sen Hep buralarda ol sayende kendimizi toparlayalim

Bence once hamamda bir kese, sonra cilt bakimi, sac kesimi boyasi, en son kas ve kirpik. Benimde istedigim 2 sey kas ve kirpik, kirpik hele nasil guzellestiriyor bakislari bayiliyorum. Dikkat ediyor musun yediklerine?
Gün içinde sorun yok ama akşam bebeler uyuyunca eşimle çay ve çerez partisi yapıyoruz

Ben kk da zayıflama gruplarına katılmıştım leslie yapıyordum birde popo küçültme hareketleri çok iyiydim ya

Gün içinde sorun yok ama akşam bebeler uyuyunca eşimle çay ve çerez partisi yapıyoruz

Hahaha bizde aynisini yapiyoruz:)) annemde bizde, 3muz oturup ya film izliyoruz ya da dedikodu yapiyoruz, atistirmaliklarimizda hic masum degil. Hatta basucu vazgecilmezlerimi gostereyim. Emzirme seanslarinda bir parca aliyorum:) tamam zayiflayalim ama ufak kacamaklarda olacak degil mi:)

Eklentiler

• 20190201_100719.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 55
ben bi kaş bıyık aldırdım, şimdi de annemlere memlekete geldim bikaç hafta hasret kalcaz eşimle, dönüşüm muhteşem olacak ama 70 le hamile kaldım. 13 kg aldım 11 i gitti, 2 kg kaldı ama göbek var , 2 gündür korse takmaya başladım..

İki kızım oldu canım sağolasın
Değerin hemen düzene girer umarım sağlıklı bir doğum olur :)

Benim dogum öncesi tsh 10 a cikmisti ilacimi fazlalastirdi doktor ama dogum için engel teskil etmedi. Hem senin değerin normale çok yani endişe etme canım.

Aklini basindan al adamin donusunle korse cok fark ediyor

Canım 1 haftaya ayaga kalkıyorsun bol bol gez

Benim dogum öncesi tsh 10 a cikmisti ilacimi fazlalastirdi doktor ama dogum için engel teskil etmedi. Hem senin değerin normale çok yani endişe etme canım.
Canım içimi rahatlattın cevap verdiğin için Allah razı olsun.sağlıkla büyüt yavrunu inşaallah

Cok iyi gitmis super ama sut olsun diye cok fazla karbonhidrata,sekere yuklenme normal beslenirsende sutun olur bolca su onemlisi. Boyun kac 66 da iyi aslinda, spor yaparsak ayni kilonun goruntusu cok farkli oluyor
Bende 66 sayilirim 65kusurum su anda :)) 59 ile hamile kaldim 76 ile doguma gitmistim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…