Hayırlı sabahlar arkadaşlar.ben mart annesi olacağım inşallah.sizlere bir konuda soru sormak için yazıyorum.hamileliğinizde tsh değeri yüksek olup normal doğum yapan var mı aranızda ? Sınırda idi ama son tahlilde 4.34 çıkmış.Normal doğuma engel olur mu ilk doğumum normaldi ams tsh de normaldi çatpıntı yoktu.bunda sürekli çarpıntı hızlı kalp atımı yaşıyorum.
Bu arada hepiniz yavrularınızı sağlıkla huzurla büyütün inşaallah
Ben 1. Hsmileligimde Hipertiroid hastasiydim şimdi hasimatom var iki hamileligimde de ilaç kullandım. İki bebeğimi de normal dogumla kucağıma aldım. Şükür hiç sorun yaşamadım
Bu cumartesi saçımı boyatmaya gittim çok iyi geldi kilo olarak 12 kg verdim vermem gereken 10 kg daha var bu aralar dikkat edemiyorum süt verme stresi var ya azalır kesilirse diye bahar gelsin yürüyüşler yapacağım oğlumla o zaman daha iyi olacak
Evet anne olduk iste olayin ozeti bu aslinda, anne olunca 36 beden bile olsan sanki o eski haline yine benzeyemiyorsun, cocuk sorumlulugundan mi bilmiyorum o tazelik kayboluyor. Cok dertliyim bu konuda:) esim bile surekli iltifat ederdi ama simdi edecek bir sey goremiyor, oysa bizim her zaman guzel seyler duymaya ihtiyacimiz var. Bu yuzden eskisi gibi olmak onceligim, haftada 1 cilt, sac bakimi yapip kisa sure sonrada spora baslayacagim kendime soz verdim
Bence once hamamda bir kese, sonra cilt bakimi, sac kesimi boyasi, en son kas ve kirpik. Benimde istedigim 2 sey kas ve kirpik, kirpik hele nasil guzellestiriyor bakislari bayiliyorum. Dikkat ediyor musun yediklerine?
Soyle bilgim var, bizim evde yapacagimiz sporlar sutu azaltacak kadar, sutun tadini degistirecek kadar agir olmuyor. Eger olimpiyatlara hazirlanmiyorsaniz Boyle endiseleriniz olmasin diye yazi paylasmisti takip ettigim bir emzirme danismani. Ben Ilk dogumdan 6 ay sonra evde squat yapmaya baslamistim squat programi indirip. Her gun programa gore squat yaptim, maksimum 200 falan ama inan cok fark etti. Karnim bacaklarim hayli sikilasti, popoma bayiliyordum o donem:))
Hahaha bizde aynisini yapiyoruz:)) annemde bizde, 3muz oturup ya film izliyoruz ya da dedikodu yapiyoruz, atistirmaliklarimizda hic masum degil. Hatta basucu vazgecilmezlerimi gostereyim. Emzirme seanslarinda bir parca aliyorum:) tamam zayiflayalim ama ufak kacamaklarda olacak degil mi:)
Dogum sonrasi bir bakim yapma firsati bulabildiniz mi? Sac kesimi, cilt bakimi, manikur pedikure ihtiyacim var kilolar ne durumda? Ben 86 ile dogum yaptim, suan 77 yim. Ilk hedefim 5 kilo, daha sonra 65 olmak istiyorum. Gereksiz seyler yememeye dikkat ediyorum, tatliyi kisitlamak sart. Sizler napiyosunuz?
ben bi kaş bıyık aldırdım, şimdi de annemlere memlekete geldim bikaç hafta hasret kalcaz eşimle, dönüşüm muhteşem olacak ama 70 le hamile kaldım. 13 kg aldım 11 i gitti, 2 kg kaldı ama göbek var , 2 gündür korse takmaya başladım..
Evet şimdi hatırladım canım benim o adını biliyorum çünkü oy sen aldın ikinci kuzunu kucağına maaşallah canım bebişin cinsiyeti ne annesi :)) canım 2.5 u hiç geçmedi ilaç vermediler bana.şimdi doktordan geliyorum sabah aç karnına içeceğim bir hap verdi hayırlısı:))çok sevindim tekrar yazmak nasip oldu
Hayırlı sabahlar arkadaşlar.ben mart annesi olacağım inşallah.sizlere bir konuda soru sormak için yazıyorum.hamileliğinizde tsh değeri yüksek olup normal doğum yapan var mı aranızda ? Sınırda idi ama son tahlilde 4.34 çıkmış.Normal doğuma engel olur mu ilk doğumum normaldi ams tsh de normaldi çatpıntı yoktu.bunda sürekli çarpıntı hızlı kalp atımı yaşıyorum.
Bu arada hepiniz yavrularınızı sağlıkla huzurla büyütün inşaallah
Benim dogum öncesi tsh 10 a cikmisti ilacimi fazlalastirdi doktor ama dogum için engel teskil etmedi. Hem senin değerin normale çok yani endişe etme canım.
ben bi kaş bıyık aldırdım, şimdi de annemlere memlekete geldim bikaç hafta hasret kalcaz eşimle, dönüşüm muhteşem olacak ama 70 le hamile kaldım. 13 kg aldım 11 i gitti, 2 kg kaldı ama göbek var , 2 gündür korse takmaya başladım..
Herkeslere günaydın :)
Spinal sezeryan olanlar kaç günde iyileşti dikiş yeriniz yerimden kalkmak çok zor geliyor daha 3.gün ama şükür baş ağrısı yaşamıyorum bol yürümek lazım ama kalkmak çok zorluyor annem olmasa işim çok zor
@s i d e l y a hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah grupta kalmadı sanırım doğum yapacak
Benim dogum öncesi tsh 10 a cikmisti ilacimi fazlalastirdi doktor ama dogum için engel teskil etmedi. Hem senin değerin normale çok yani endişe etme canım.
Cok iyi gitmis super ama sut olsun diye cok fazla karbonhidrata,sekere yuklenme normal beslenirsende sutun olur bolca su onemlisi. Boyun kac 66 da iyi aslinda, spor yaparsak ayni kilonun goruntusu cok farkli oluyor
PPuddingmuf
bende hic bisey yapmadim daha 18gunluguz. Kas yaptirmak istiyorum bir de sac boyatmayi dusunuyorum. 65kusurum su an hedefim yine 55 kilo 34beden. Boyum 1.76 azcik o kurtario beni.